Jasza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jak po weekendzie? Deszczowo, ale na działce, to i tak fajnie, nie? Quote
wanda szostek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Podnoszę malucha i oby wpaniały domek szybko się znalazł. Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 i ja przyszłam zobaczyć co u chłopaka słychać, jak minął weekend?? Quote
Andzike Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Wbrew prognozom pogody, było super :) Padało raptem przez 10min ;) Zwierzyna zachwycona, Szagi z Czaputkiem zapałali do siebie taką samą miłością jak Szagi z Lolkiem... :roll:Mam tęczowego tymczasa...:razz: Quote
jostel5 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Andzike']Mam tęczowego tymczasa...:razz:[/QUOTE] Zawsze to jakieś urozmaicenie....!:evil_lol: Quote
Akrum Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 i jak domki?? ktoś się chłopakiem interesuje?? Quote
Andzike Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Akrum']i jak domki?? ktoś się chłopakiem interesuje??[/QUOTE] Co jakiś czas odbieram jakiś dziwny telefon, ale nawet nie wart tego, żeby o nim pisać... Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 nie mogę tego pojac :mdleje: przyznaj się Andzike - jakiś urok rzuciłaś żeby nikt ni zadzwonił? Quote
Igam Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Andzike']Mam tęczowego tymczasa...:razz:[/QUOTE] Trza go na "specjalistycznych" portalach poogłaszać ;) Andzike, może w niszę trafiłaś z Szagim :evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Pomysł rewelacyjny ;). A tak serio - kiedyś szukaliśmy domu dla psa , który bał się facetów. Moja siostra wymyśliła, żeby propagować go na forach dla lesbijek i feministycznych. Lesbijki okazały się chętne do pomocy, a feministki o mało nas nie zeżarły... Rzeczywiście, można spróbować poogłaszać tęczowego pieska - tylko zostaw mu frędzle, Andzike! Quote
Akrum Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 haha dobre - Szagi - tęczowy pies, tylko dla lesbijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie, może by trzeba jakiś ładny plakat zrobić i znów na samochodach i słupach przyczepiać? Quote
Florentynka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Akrum']haha dobre - Szagi - tęczowy pies, tylko dla lesbijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie, może by trzeba jakiś ładny plakat zrobić i znów na samochodach i słupach przyczepiać?[/QUOTE] No co Ty, Szagulec dla chłopaków też może być, bez uprzedzeń! Quote
Akrum Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 heh, wiesz - zawsze to jakiś nowy chwyt reklamowy jest :) Quote
zerduszko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Florentynka']a feministki o mało nas nie zeżarły...[/QUOTE] W sensie, że posądziłyście je o życie bez facetów czy jak? Quote
Jasza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Andzike, podrzucisz mi wątek Mikropsiaków? Quote
Florentynka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='zerduszko']W sensie, że posądziłyście je o życie bez facetów czy jak?[/QUOTE] No mniej więcej. Z faktu, że proponujemy im psa ktory boi się mężczyzn, wyciągnęły daleko idący wniosek jakobyśmy sądziły, że są okropnymi brzydkimi babami, których żaden chłop nie zechce. W dodatku były oburzone, że to "zwykły kundel..." Quote
Kasiaw201 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jestem i ja u Szagiego, co tam u Ciebie śliczny słychać? Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No właśnie, jak żyje frędzlowaty? Zrównoważył się trochę? :evil_lol: Quote
Andzike Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='mamanabank']No właśnie, jak żyje frędzlowaty? Zrównoważył się trochę? :evil_lol:[/QUOTE] Tia... jasne ;) Żyjemy sobie jakoś powolutku :) Wczoraj odebrałam bardzo miły telefon... nie chce się napalać, ale to do tej pory jedyny taki fajny telefon... Jesteśmy umówieni na kontakt w sobotę... Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 zawiało trochę optymizmem :) trzymam więc mocno kciuki za sobotni kontakt :) Quote
Andzike Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Akrum']zawiało trochę optymizmem :) trzymam więc mocno kciuki za sobotni kontakt :)[/QUOTE] A ja już się na nic nie nastawiam... Zobaczymy, mam nadzieję, że się ludzie odezwą i na żywo okażą równie fajni jak przez telefon :) Quote
WATACHA Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Sobota już jutro :).Czekamy na dobre wieści :) Quote
Recommended Posts