Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wbrew prognozom pogody, było super :) Padało raptem przez 10min ;)
Zwierzyna zachwycona, Szagi z Czaputkiem zapałali do siebie taką samą miłością jak Szagi z Lolkiem... :roll:Mam tęczowego tymczasa...:razz:

Posted

[quote name='Akrum']i jak domki?? ktoś się chłopakiem interesuje??[/QUOTE]

Co jakiś czas odbieram jakiś dziwny telefon, ale nawet nie wart tego, żeby o nim pisać...

Posted

[quote name='Andzike']Mam tęczowego tymczasa...:razz:[/QUOTE]
Trza go na "specjalistycznych" portalach poogłaszać ;)
Andzike, może w niszę trafiłaś z Szagim :evil_lol:

Posted

Pomysł rewelacyjny ;). A tak serio - kiedyś szukaliśmy domu dla psa , który bał się facetów. Moja siostra wymyśliła, żeby propagować go na forach dla lesbijek i feministycznych. Lesbijki okazały się chętne do pomocy, a feministki o mało nas nie zeżarły...
Rzeczywiście, można spróbować poogłaszać tęczowego pieska - tylko zostaw mu frędzle, Andzike!

Posted

haha dobre - Szagi - tęczowy pies, tylko dla lesbijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na poważnie, może by trzeba jakiś ładny plakat zrobić i znów na samochodach i słupach przyczepiać?

Posted

[quote name='Akrum']haha dobre - Szagi - tęczowy pies, tylko dla lesbijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na poważnie, może by trzeba jakiś ładny plakat zrobić i znów na samochodach i słupach przyczepiać?[/QUOTE]
No co Ty, Szagulec dla chłopaków też może być, bez uprzedzeń!

Posted

[quote name='zerduszko']W sensie, że posądziłyście je o życie bez facetów czy jak?[/QUOTE]
No mniej więcej. Z faktu, że proponujemy im psa ktory boi się mężczyzn, wyciągnęły daleko idący wniosek jakobyśmy sądziły, że są okropnymi brzydkimi babami, których żaden chłop nie zechce. W dodatku były oburzone, że to "zwykły kundel..."

Posted

[quote name='mamanabank']No właśnie, jak żyje frędzlowaty? Zrównoważył się trochę? :evil_lol:[/QUOTE]

Tia... jasne ;)
Żyjemy sobie jakoś powolutku :)
Wczoraj odebrałam bardzo miły telefon... nie chce się napalać, ale to do tej pory jedyny taki fajny telefon...
Jesteśmy umówieni na kontakt w sobotę...

Posted

[quote name='Akrum']zawiało trochę optymizmem :)
trzymam więc mocno kciuki za sobotni kontakt :)[/QUOTE]

A ja już się na nic nie nastawiam... Zobaczymy, mam nadzieję, że się ludzie odezwą i na żywo okażą równie fajni jak przez telefon :)