Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: same problemy z tymi TZtami :D[/QUOTE]

Ale Andzike chyba właśnie za to swojego TZ-ta kocha!:) Między innymi za to,oczywiście....!;)

Posted

[quote name='malawaszka']oo widzę, że też lubi u TZ pod pachą :D ja nie wiem co te pachy mają w sobie - u mojego TZ też zawsze jest to oblegane miejsce przez tymczasy i mojego Dropsa :D[/QUOTE]

Siakieś tajemnicze zapachy z pod tych pach czuć ;)

Posted

A ja mocno opóźniona zaglądam do Szagiego:oops:....zajrzałąm na szkodniki i stamtąd od razu tutaj :evil_lol::evil_lol:
Boskie ma foty Szagi, od razu wpadł mi i mojemu TZtowi w oko:lol:...mocno kibicujemy!!!!

Posted

[quote name='wilczy zew']Jak ja bym dopadła te uchole maszynką i tą paskudną sierść ścieła!![/QUOTE]

W schroniskach czeka mnóstwo zaniedbanych psiaków czekających aż dopadniesz je maszynką, więc naprawdę nie musisz się tak przejmować Szagim...

Posted

Matko, Szagi Ci się kurczy Andzike!!:crazyeye:
Na każdych kolejnych zdjęciach mi się wydaje mniejszy...;-)
Zdjęcia z TZ-tem Twoim cudne - i znowu - gdyby nie to, że narożnik mógłby przygarnąć kolejną bidę - kibicowałabym, coby Szagi zoooostał ;-):loveu:

Posted

Jak Szagi w końcu wyfrunie to robimy przerwę ;) Dłuuuższa przerwę - dla Nelki, sąsiadów i podłogi ;) I dla mnie też bo to ja się przed tymi trzema "rzeczami" tłumaczę;)

Fajni Państwo nie zadzwonili :( Byłam na 100% przekonana, że to jest to, a tu taka doopa :( gdybym miała nr telefonu do nich to zadzwoniłabym sama, chociaż to całkowicie wbrew moim zasadom :(

Za to rozmawiałam z Panią z Piaseczna - wzięła 7tyg. "prawie" sznaucerka. Pytalam się czy coś za niego płaciła czy byl do adopcji - trochę się zakręciła i stwierdziła, że zapłaciła "symbolicznie" za utrzymanie psiaka ...:angryy:

Jakoś mi ręce opadają, chyba się do tego nie nadaje... Najsłabszym ogniwem w pomaganiu psom jest właśnie konieczność kontaktu z ludzmi...

Posted

Niestety tak to jest :( A im wydawałoby się ładniejszy a przez to łatwiejszy do adopcji pies to więcej rozczarowań co do potencjalnych domów... Wierzę jednak, że ślicznot niedługo trafi na TEN dom :)

Posted

wchodzę tu z nadzieją, że wczoraj happy end tu był, a proszę - zupełny obrót spraw...

No ale Andzike, twój TZ pewnie bardzo, bardzo szcześliwy jest :)

Posted

[quote name='Andzike']
Jakoś mi ręce opadają, chyba się do tego nie nadaje... Najsłabszym ogniwem w pomaganiu psom jest właśnie konieczność kontaktu z ludzmi...[/QUOTE]

noo mam to samo - luksus byłby jakby to załatwiał ktoś za mnie, a ja mogę się zajmować psami