malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Andzike']Do dooopy są i tyle... :( a Paweł się cieszy... gooopek, nooo....:roll:[/QUOTE] :lol: same problemy z tymi TZtami :D Quote
jostel5 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']:lol: same problemy z tymi TZtami :D[/QUOTE] Ale Andzike chyba właśnie za to swojego TZ-ta kocha!:) Między innymi za to,oczywiście....!;) Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']:lol: same problemy z tymi TZtami :D A Szagi na to drwiąco... "no chyba nie zabierzesz mnie od tatusia??" :cool3: Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 oo widzę, że też lubi u TZ pod pachą :D ja nie wiem co te pachy mają w sobie - u mojego TZ też zawsze jest to oblegane miejsce przez tymczasy i mojego Dropsa :D Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']oo widzę, że też lubi u TZ pod pachą :D ja nie wiem co te pachy mają w sobie - u mojego TZ też zawsze jest to oblegane miejsce przez tymczasy i mojego Dropsa :D[/QUOTE] Siakieś tajemnicze zapachy z pod tych pach czuć ;) Quote
majuska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 A ja mocno opóźniona zaglądam do Szagiego:oops:....zajrzałąm na szkodniki i stamtąd od razu tutaj :evil_lol::evil_lol: Boskie ma foty Szagi, od razu wpadł mi i mojemu TZtowi w oko:lol:...mocno kibicujemy!!!! Quote
wilczy zew Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jak ja bym dopadła te uchole maszynką i tą paskudną sierść ścieła!! Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='wilczy zew']Jak ja bym dopadła te uchole maszynką i tą paskudną sierść ścieła!![/QUOTE] W schroniskach czeka mnóstwo zaniedbanych psiaków czekających aż dopadniesz je maszynką, więc naprawdę nie musisz się tak przejmować Szagim... Quote
wilczy zew Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 W schronie w moim mieście nie ma kudłatych pod maszynkę ;) Quote
Jasza Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Matko, Szagi Ci się kurczy Andzike!!:crazyeye: Na każdych kolejnych zdjęciach mi się wydaje mniejszy...;-) Zdjęcia z TZ-tem Twoim cudne - i znowu - gdyby nie to, że narożnik mógłby przygarnąć kolejną bidę - kibicowałabym, coby Szagi zoooostał ;-):loveu: Quote
Andzike Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Jak Szagi w końcu wyfrunie to robimy przerwę ;) Dłuuuższa przerwę - dla Nelki, sąsiadów i podłogi ;) I dla mnie też bo to ja się przed tymi trzema "rzeczami" tłumaczę;) Fajni Państwo nie zadzwonili :( Byłam na 100% przekonana, że to jest to, a tu taka doopa :( gdybym miała nr telefonu do nich to zadzwoniłabym sama, chociaż to całkowicie wbrew moim zasadom :( Za to rozmawiałam z Panią z Piaseczna - wzięła 7tyg. "prawie" sznaucerka. Pytalam się czy coś za niego płaciła czy byl do adopcji - trochę się zakręciła i stwierdziła, że zapłaciła "symbolicznie" za utrzymanie psiaka ...:angryy: Jakoś mi ręce opadają, chyba się do tego nie nadaje... Najsłabszym ogniwem w pomaganiu psom jest właśnie konieczność kontaktu z ludzmi... Quote
mshume Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Niestety tak to jest :( A im wydawałoby się ładniejszy a przez to łatwiejszy do adopcji pies to więcej rozczarowań co do potencjalnych domów... Wierzę jednak, że ślicznot niedługo trafi na TEN dom :) Quote
wilczy zew Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Jesteś dzielna i masz duże serce :calus: To nie były odpowiednie domki,więc lepiej,że teraz się wycofały. Szagi znajdzie wspaniały domek. Quote
Akrum Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 wchodzę tu z nadzieją, że wczoraj happy end tu był, a proszę - zupełny obrót spraw... No ale Andzike, twój TZ pewnie bardzo, bardzo szcześliwy jest :) Quote
malawaszka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Andzike'] Jakoś mi ręce opadają, chyba się do tego nie nadaje... Najsłabszym ogniwem w pomaganiu psom jest właśnie konieczność kontaktu z ludzmi...[/QUOTE] noo mam to samo - luksus byłby jakby to załatwiał ktoś za mnie, a ja mogę się zajmować psami Quote
Jasza Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 To posłuchaj TZ-ta Aniu i niech Nela ma braciszka ;-) Quote
jostel5 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Jasza']To posłuchaj TZ-ta Aniu i niech Nela ma braciszka ;-)[/QUOTE] Niezły pomysł,ale...narożnika szkoda! Nie jest chyba aż tak pojemny!;) Quote
Andzike Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Nie, nie, uwielbiam Szagisława, ale on musi znaleźć lepszy dom :( Quote
WATACHA Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ale łobuz z niego ;).Szkoda , że państwo nie oddzwonili :( Quote
zerduszko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='malawaszka']noo mam to samo - luksus byłby jakby to załatwiał ktoś za mnie, a ja mogę się zajmować psami[/QUOTE] To ja tez jestem za :lol: Ale nikt nie chce :D Quote
malawaszka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='zerduszko']To ja tez jestem za :lol: Ale nikt nie chce :D[/QUOTE] jak weźmiesz sznupa to jestem gotowa się poświęcić :diabloti: Quote
zerduszko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Kurde :P Jeszcze trochę Cię przetrzymam i mi Sadie obetniesz :errrr: Quote
Recommended Posts