Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniłaś? Bo ja też jestem bardzo ciekawa jak sprawdza się "prawdziwość"????????Moze sa do tego jakieś specjalne testery, cos w rodzaju elektronicznego termometru, przykładasz i jak świeci na czerwono to prawdziwy, jak na zielono "podróbka', a swoja drogą czego to ludzie nie wymyślą!!!!!!!!!!!

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pierwszy "list" odpisałam :

Witam serdecznie!
Szagi to sznaucer jak najbardziej "z odzysku" ;-)
Pozdrawiam.
Agnieszka.

Widać nie dość czytelnie ;-)

Posted

Mnie też, ostatnio moja sąsiadka, zapytała mnie po co ja kupuję gdzieś daleko karmę, płace za przesyłkę, jak w Tesco można kupić 20 zł za 10 kilo, a karma to przecież karma, a psu wszystko jedno co je.......... ręce mi opadły

Posted

A teraz przyszła do nas dziewczyna odebrać czujniki i pyta, czy ktoś nie chciałby pieska...bo śpi u niej pod blokiem na trawie....i to jest chyba sznupek....
Mini maluch, do pół łydki, chyba roku nie ma, na zdjęciu w telefonie cud-miód....
A to Sosnowiec...do schronu - masakra.:placz::placz:
Dziewczyna zabrała go na noc do domu, ale rano wypuściła...ma psa i kota i małe dziecko...maluszek się tylko wtula i rozdaje buziaki, co robić???:placz::placz:
Może ktoś wkleić zdjęcie z telefonu???

Posted

[quote name='Akrum']Hm...trochę mnie dziwi ten brak ustawiania się domków w kolejce - myślałam, że będzie to adopcja szybka, a tu proszę.[/QUOTE]

Ja też myślałam, że on lada moment znajdzie dom... a jakoś qrcze znaleźć nie może...

Posted

Niestety z naszych doświadczeń wynika, że sznaucer nie obcięty nie znajduje domu szybko. I tu wcale nie piję do tych nieszczęsnych frędzli. Tak jest: ludzie w nieobciętym piesku nie widzą sznupa. Nie wiem czy myślą, że to ściema, czy im się taki nie podoba czy jeszcze co innego. Dla mnie on już na tych pierwszych zdjęciach wygląda na sznupa. Może watro spróbować go ogłaszać jako kudłaczka w takim looku? Przejrzałam net w poszukiwaniu jego ogłoszeń i widzę, że w większości takie foto jest, zupełnie nie sznupowe http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=316497282

To jest bardzo dziwne, bo jak mam takue młodziaki, to się ludzie pozabijać chcą, a z Wawy bardzo często dzwonią, więc jeśli nie kwestia fryzury, to Andzike nie odbiera telefonów ;)

Posted

[quote name='zerduszko']
To jest bardzo dziwne, bo jak mam takue młodziaki, to się ludzie pozabijać chcą, a z Wawy bardzo często dzwonią, więc jeśli nie kwestia fryzury, to Andzike nie odbiera telefonów ;)[/QUOTE]

Odbieram, odbieram ;) ale jak już pisałam - piszę tylko o telefonach wartych tego, żeby o nich napisać ...
Nie chce mi się nawet wspominać o rozmowach z osobami, które nie potrafią prawidłowo skleić zdania ;)
Tak, wiem, że marudzę i możecie mnie za to ukamieniować :p

PS. A tak na serio to marzy mi się taki domek "z polecenia" - znajomy znajomego:oops: itp (bo na rodzinę, to już niestety nie mam co liczyć, wszyscy zapsieni...:roll:).

Jak Szagi znajdzie dom, to i tak przez jakiś czas nie będę mieć tymczasów, więc spokojnie sobie poczekamy na dom marzeń... ;)

Posted

Oprócz domowników, Szagisław kocha też bardzo gości :cool3:

Taka Czaputkowa na przykład - zawinęła w szalik, żeby maleństwo nie zmarzło...

Ciocia Agnieszka ma fajne uda, do których się można przytulić...

A Andzikowa babcia to jest dopiero klasa!

Jeśli ktoś nie zna Andzikowej babci - zapraszam tutaj :loveu::loveu::loveu: