Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, wróżę Szagusiowi sukces :) i jeszcze tu zapytam: Nie macie jakiegos domu/ DT dla yorczki 8 lat? Jest teraz na dolnym Sląsku, dziadek, który dorobiał sobie do emeryturki jej rozmanżaniem jest w szpitalu, nie rokuje powrotu do zdrowia a jej zostaje teraz schronisko :( Podobno sunia domowa, grzeczna.

Andzike napisał(a):
Bez zmian ;) Upierdliwiec do kwadratu, histeryk, nagroźniejszy psiak na osiedlu i kochany bobasek mamusi i tatusia ;)

mshume - wybieramy się:)

Posted

Widok rozespanych i rozmamłanych(koniecznie w "ludzkiej"w pościeli!)psiaków -jakoś najbardziej mnie ....roztkliwia!To najlepsze słowo dla określenia tego,co właśnie czuję!;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Ciekawe czy długo jeszcze w tej pościeli poleży, powinien już mieć swoją własną budę :evil_lol:, trzymam kciuki za "jutro"

No właśnie, niech ktoś go w końcu weźmie do tej budy... ;)

Posted

[quote name='Akrum']i co i co??
Szagi zaprezentował się ładnie na psim cmentarzu??
Zauroczył sobą kogoś??[/QUOTE]

[quote name='mamanabank']Właśnie, właśnie, zaglądam noc i dzień, co słychać?[/QUOTE]

Przedziwne, ale tłumu chętnych nie było :( większe zainteresowanie było Neską :) , ale niestety też nie przełożyło się na domek :(

Posted

[quote name='mshume']Buuu.... A jakiś psiak znalazł dom? Czy tylko pozachwycali się i sobie poszli?[/QUOTE]

Chyba żaden nie poszedł "od razu", ale na małe, beżowe kudłaczki byli jacyś chętni... i to nawet więcej niż kudłaczków ;)
Aaa... przypomniało mi się, że jeden szczeniaczek znalazł dom tymczasowy :)

Posted

Nie poznali się na Szagusiu. On przecież też kudłaty...[quote name='Andzike']Chyba żaden nie poszedł "od razu", ale na małe, beżowe kudłaczki byli jacyś chętni... i to nawet więcej niż kudłaczków ;)
Aaa... przypomniało mi się, że jeden szczeniaczek znalazł dom tymczasowy :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='malawaszka']nie nie - nie o tym piszę :lol: piszę o dwóch opcjach w razie jakby w Koniku się nie udało :p[/QUOTE]

:hand:pa,pa frędzelki :evil_lol:

Posted

Nijak się to,co napiszę,ma do adopcji Szagiego-macho ;),ale ja się nim zachwyciłam!:) Jest absolutnie prześliczny,a Neska-nie dość,że piękna,to jeszcze bardzo wzruszająca....!

Andzike-cieszę się,że mogłam Cię znowu zobaczyć,Aikowo-cieszę się,że mogłam Cię poznać!:)

Aha,Szagi wszedł w dziwną konfigurację uczuciowo-towarzyską z "naszym" kudłatym Lolkiem ,który również nie znalazł "na cmentarzu" domu.... Dlaczego "dziwną"...? Miłością do siebie chłopaki zapałały aż miło i próbowały robić "to" na cmentarnej alejce ,na oczach tłumów...:oops::lol: Obciach normalnie!:oops::lol:

Posted

Szagunio z Lolkiem z Białej Podlaskiej, z którym zapałali do siebie wielką hmm... miłością... tęczowe pieski ...

Maluszek mój kochany :)

A teraz zagadka :D Pamiętacie tą panienkę ? ;)