zerduszko Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A najgłośniejszy jeszcze nie jest? :lol: Quote
Andzike Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 zerduszko napisał(a):A najgłośniejszy jeszcze nie jest? :lol: Chyba nie, ale najbardziej piskliwy ;) Quote
mshume Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Super, wróżę Szagusiowi sukces :) i jeszcze tu zapytam: Nie macie jakiegos domu/ DT dla yorczki 8 lat? Jest teraz na dolnym Sląsku, dziadek, który dorobiał sobie do emeryturki jej rozmanżaniem jest w szpitalu, nie rokuje powrotu do zdrowia a jej zostaje teraz schronisko :( Podobno sunia domowa, grzeczna.Andzike napisał(a):Bez zmian ;) Upierdliwiec do kwadratu, histeryk, nagroźniejszy psiak na osiedlu i kochany bobasek mamusi i tatusia ;) mshume - wybieramy się:) Quote
Andzike Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Też mu wróżę sukces, tylko nie wiem czy się z tego powodu cieszyć ;) mshume, nie mam pomyslu na yorczkę :( Quote
Andzike Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 O poranku ... Halo!!! Ja tu śpię! Quote
jostel5 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Widok rozespanych i rozmamłanych(koniecznie w "ludzkiej"w pościeli!)psiaków -jakoś najbardziej mnie ....roztkliwia!To najlepsze słowo dla określenia tego,co właśnie czuję!;) Quote
mamanabank Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ciekawe czy długo jeszcze w tej pościeli poleży, powinien już mieć swoją własną budę :evil_lol:, trzymam kciuki za "jutro" Quote
Jasza Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nie wiem co za jutro, pewnie cmentarz?? Ale "halo ja tu śpię" z minką w ciup, ktora znam "od Miśki" - bomba i się uśmiałam. Quote
Andzike Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 mamanabank napisał(a):Ciekawe czy długo jeszcze w tej pościeli poleży, powinien już mieć swoją własną budę :evil_lol:, trzymam kciuki za "jutro" No właśnie, niech ktoś go w końcu weźmie do tej budy... ;) Quote
Andzike Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Igam napisał(a):sama słodycz :) Zgadzam się;) mój synuś kochaniutki:loveu: Quote
Akrum Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 i co i co?? Szagi zaprezentował się ładnie na psim cmentarzu?? Zauroczył sobą kogoś?? Quote
mamanabank Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Właśnie, właśnie, zaglądam noc i dzień, co słychać? Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Akrum']i co i co?? Szagi zaprezentował się ładnie na psim cmentarzu?? Zauroczył sobą kogoś??[/QUOTE] [quote name='mamanabank']Właśnie, właśnie, zaglądam noc i dzień, co słychać?[/QUOTE] Przedziwne, ale tłumu chętnych nie było :( większe zainteresowanie było Neską :) , ale niestety też nie przełożyło się na domek :( Quote
mshume Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Buuu.... A jakiś psiak znalazł dom? Czy tylko pozachwycali się i sobie poszli? Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='mshume']Buuu.... A jakiś psiak znalazł dom? Czy tylko pozachwycali się i sobie poszli?[/QUOTE] Chyba żaden nie poszedł "od razu", ale na małe, beżowe kudłaczki byli jacyś chętni... i to nawet więcej niż kudłaczków ;) Aaa... przypomniało mi się, że jeden szczeniaczek znalazł dom tymczasowy :) Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 no nie mogę... to co teraz???? są dwie opcje o których pisałaś :D Quote
mshume Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nie poznali się na Szagusiu. On przecież też kudłaty...[quote name='Andzike']Chyba żaden nie poszedł "od razu", ale na małe, beżowe kudłaczki byli jacyś chętni... i to nawet więcej niż kudłaczków ;) Aaa... przypomniało mi się, że jeden szczeniaczek znalazł dom tymczasowy :)[/QUOTE] Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='malawaszka']no nie mogę... to co teraz???? są dwie opcje o których pisałaś :D[/QUOTE] No to jedna właśnie odpadła... ;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Andzike']No to jedna właśnie odpadła... ;)[/QUOTE] nie nie - nie o tym piszę :lol: piszę o dwóch opcjach w razie jakby w Koniku się nie udało :p Quote
WATACHA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='malawaszka']nie nie - nie o tym piszę :lol: piszę o dwóch opcjach w razie jakby w Koniku się nie udało :p[/QUOTE] :hand:pa,pa frędzelki :evil_lol: Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='WATACHA']:hand:pa,pa frędzelki :evil_lol: Oj tam, oj tam ;) Zobaczcie jak mu pięknie z frędzelkami ;) Quote
jostel5 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nijak się to,co napiszę,ma do adopcji Szagiego-macho ;),ale ja się nim zachwyciłam!:) Jest absolutnie prześliczny,a Neska-nie dość,że piękna,to jeszcze bardzo wzruszająca....! Andzike-cieszę się,że mogłam Cię znowu zobaczyć,Aikowo-cieszę się,że mogłam Cię poznać!:) Aha,Szagi wszedł w dziwną konfigurację uczuciowo-towarzyską z "naszym" kudłatym Lolkiem ,który również nie znalazł "na cmentarzu" domu.... Dlaczego "dziwną"...? Miłością do siebie chłopaki zapałały aż miło i próbowały robić "to" na cmentarnej alejce ,na oczach tłumów...:oops::lol: Obciach normalnie!:oops::lol: Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Szagunio z Lolkiem z Białej Podlaskiej, z którym zapałali do siebie wielką hmm... miłością... tęczowe pieski ... Maluszek mój kochany :) A teraz zagadka :D Pamiętacie tą panienkę ? ;) Quote
Recommended Posts