Florentynka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Te tęczowe zachowania to na pewno wina frędzli ;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='zerduszko']Bosko wygląda:loveu:[/QUOTE] co brałaś??????? :evil_lol: hahaha śmieszne te fotki! a Lolek może by lepiej wyglądał po trymowaniu albo strzyżeniu? on tez taki brodaczkowaty trochę? i te białe włoski robią wrażenie zaniedbania tak mi się wydaje - ale ja mam hopla na tym punkcie :mdleje: co za kolesie sex na cmentarzu :mdleje: Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='zerduszko']Bosko wygląda:loveu:[/QUOTE] Nooo... :D :D :D w końcu ;) [quote name='Florentynka']Te tęczowe zachowania to na pewno wina frędzli ;)[/QUOTE] A czym to wytłumaczysz u Czaputka przy jego gładko ogolonych uszach ? ;) [quote name='malawaszka'] a Lolek może by lepiej wyglądał po trymowaniu albo strzyżeniu? on tez taki brodaczkowaty trochę? i te białe włoski robią wrażenie zaniedbania tak mi się wydaje - ale ja mam hopla na tym punkcie :mdleje: co za kolesie sex na cmentarzu :mdleje:[/QUOTE] Lolek niestety rano został odpięty z łańcucha w schronisku :( Nie bylo czasu na zabiegi pielęgnacyjne :( szkoda, bo byłby jeszcze bardziej zjawiskowy ... Niestety - domu nie znalazł :( wieczorem wrócił do schroniska :( :( :( Quote
WATACHA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Tak czy siak (z frędzlami czy bez) i tak jest prześliczny :) Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='WATACHA']Tak czy siak (z frędzlami czy bez) i tak jest prześliczny :) No proszę, widzę, że frędzle mają coraz więcej fanów:siara: Dla tych co nie zaglądają do Neski Matrioszka :D Golden czyli siła spokoju i bohaterowie drugiego planu ;) Golden już nie może patrzeć na to co się dzieje za jego plecami ;) Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Polowanie na malutkiego Szagunia zwanego Papilotkiem ;) A to już w niedzielę - jedziemy na cmentarz szukać domu... Quote
WATACHA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Słodziutkie http://img838.imageshack.us/img838/6886/p1220236.jpg Ps.Nie fanów ;), bo wolę bez, ale mimo to jest śliczny i słodziutki. Quote
zerduszko Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='WATACHA'] Ps.Nie fanów ;), bo wolę bez, ale mimo to jest śliczny i słodziutki.[/QUOTE] to samo miałam napisać :lol: Quote
Jasza Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Co to za zagadka? Chyba nie znam kudłaczki.... Szagi vel Frędzelek vel Papilocik - słodki, ale zaczynam przechodzić na stronę frakcji "bezfrędzlowej" chyba ;-) Quote
mamanabank Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak nie ma wyjścia, to nie ma - trzeba wydobyć sznaucera z frędzela kundela, chyba tak. Zdjęcia świetne, napatrzeć się nie można! Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Jasza']Co to za zagadka? Chyba nie znam kudłaczki.... Jesteś pewna, że nie znasz? ;) Zajrzyj tu: klik: Co do frędzelków :obrazic::nono::obrazic: Quote
Jasza Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Aaaa, Andzike, tyle tych kudłaczy wynarożnikowałaś...mylą mi się ;-) Quote
wilczy zew Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Andzike']Co do frędzelków :obrazic::nono::obrazic: zaczynasz być w mniejszości Quote
Florentynka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jasza tez przeciw? A fe! Ja będę bronić frędzelków! Kto nie chce psa z frędzelkami nie wart jest psa bez frędzelków! Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Florentynka'] Kto nie chce psa z frędzelkami nie wart jest psa bez frędzelków![/QUOTE] Ot, co ! :) Słuchajcie jak można oduczyć psa ekstatycznego szczekania? On się tak cieszy jak wracam z pracy albo jak zobaczy psa na spacerze albo jak nie zwracam na niego uwagi albo ... jak ma na to ochotę...:roll: Quote
malawaszka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 to jest sznaucer... jak jest rozszczekany to ja osobiście nie znam sposobu na oduczenie :roll: ale mam nadzieję, ze są mądrzejsi, którzy znają ;) Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='malawaszka']to jest sznaucer... jak jest rozszczekany to ja osobiście nie znam sposobu na oduczenie :roll: ale mam nadzieję, ze są mądrzejsi, którzy znają ;)[/QUOTE] No jak Ty nie wiesz czegoś o sznaucerach to jesteśmy zgubieni ...:mdleje: Quote
malawaszka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Andzike']No jak Ty nie wiesz czegoś o sznaucerach to jesteśmy zgubieni ...:mdleje:[/QUOTE] nie prawda - ja nigdy nie ukrywałam, że nie jestem żadnym specjalistą od szkolenia, moje psy są niewychowane jak tralala i takie je kocham :D kiedyś chciałam moją Lunę oduczyć szczekania - nie da się i już :lol: jej się nie da, może Szagiego się da - ale ja nie wiem jak :grins: jedynie co to oduczyłam Dropsa darcia się z radości jak wchodzę do domu - olewam go i już, ale to Dropek mój księciunio - sam się oduczył :D Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='malawaszka']jedynie co to oduczyłam Dropsa darcia się z radości jak wchodzę do domu - olewam go i już, ale to Dropek mój księciunio - sam się oduczył :D[/QUOTE] Ja Szagiego też próbowałam olewać po wejściu, ale chyba sąsiedzi by tego nie znieśli, więc psa pod pachę i w nogi na spacer, żeby podarł japę na dworze ;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a próbowałaś mu japę jakimś smakołykiem do żucia zatykać? :lol: tylko zanim się rozwrzeszczy :D wiem wiem łatwo radzić - ZANIM haha Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='malawaszka']a próbowałaś mu japę jakimś smakołykiem do żucia zatykać? :lol: tylko zanim się rozwrzeszczy :D wiem wiem łatwo radzić - ZANIM haha Właśnie!!! :D :D :D O tych smakołykach myślałam, ale czy to nie będzie dla niego informacja, że za darcie japy dostaje nagrodę? :roll: Mając tak idealnego psa jak Nelka naprawdę ciężko mi wychowywać tymczasy... ;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Andzike']Właśnie!!! :D :D :D O tych smakołykach myślałam, ale czy to nie będzie dla niego informacja, że za darcie japy dostaje nagrodę? :roll: [/QUOTE] własnie dlatego smakołyk powinien być ZANIM :errrr: bo jak nie będzie "zanim" to będzie nagrodą za darcie japy, ale to tylko moje luźne przemyślenia, nie odzywam się już - niech się wypowiedzą mądrzejsi w temacie szkolenia ;) Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 A może po prostu zakleić mu pychol taśmą izolacyjną ?:cool3: Quote
zerduszko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Andzike']Ja Szagiego też próbowałam olewać po wejściu, ale chyba sąsiedzi by tego nie znieśli, więc psa pod pachę i w nogi na spacer, żeby podarł japę na dworze ;)[/QUOTE] Szczekania nie wolno olewać, bo to jest zachowanie fajne samo w sobie, tzw. samonagradzajace :eviltong: A zatykanie czymś mordy typu zabawka, skarpetka? Nie oducza szczekania, ale znacznie tłumi ;) Każdy kto oduczył miniaka szczekania jest bogiem :lol: Quote
Recommended Posts