malawaszka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='zerduszko']Kurde :P Jeszcze trochę Cię przetrzymam i mi Sadie obetniesz :errrr:[/QUOTE] no ale ja ci już mówiłam, że obetnę tylko przyjedź :lol: Quote
zerduszko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='malawaszka']no ale ja ci już mówiłam, że obetnę tylko przyjedź :lol:[/QUOTE] Z dwoma by się opłacało :D Quote
malawaszka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='zerduszko']Z dwoma by się opłacało :D[/QUOTE] to jest do zrobienia :grins: Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dostałam maila w sprawie Szagiego :diabloti: "To jest sznaucer z rodowodem tzn.prawdziwy?" Zacytowałam w calości, żeby nie było.:p Andzike - uszczypnij go i sprawdź. Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']Dostałam maila w sprawie Szagiego :diabloti: "To jest sznaucer z rodowodem tzn.prawdziwy?" Zacytowałam w calości, żeby nie było.:p Andzike - uszczypnij go i sprawdź. dobry dowcip na początek nowego tygodnia :) Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No wiecie :D Wszystko jest na dobrej drodze ;) Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 hahahha nooo wielce obiecujący mail :evil_lol: Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ja tak tylko mały spamik zostawię - Szagi wybaczysz, prawda?? PSIO-KOCIE akcesoria na sterylizację i leczenie bezdomnych kotek - do 25.10.2011 ZAPRASZAMY!!! Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Malawaszko, Pani od sznaucerki jest wuefistką w szkole. Szczęśliwa, że hej, Pani Celina jej nie poznaje, nawet zaczęła się malować i biega po szkole aż fruwa ;-) Szagiemu też życzę takiego domu. Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']Malawaszko, Pani od sznaucerki jest wuefistką w szkole. Szczęśliwa, że hej, Pani Celina jej nie poznaje, nawet zaczęła się malować i biega po szkole aż fruwa ;-) Szagiemu też życzę takiego domu.[/QUOTE] hahaha coś pięknego :loveu: dzięki Jasza! Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ja się zastanawiam, co Ty Jej za "potworka" podrzuciłaś...;-) Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']Ja się zastanawiam, co Ty Jej za "potworka" podrzuciłaś...;-)[/QUOTE] nic nie podrzucałam - sama pojechała! ponad 500 km w jedną stronę! Quote
wilczy zew Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='malawaszka']nic nie podrzucałam - sama pojechała! ponad 500 km w jedną stronę! i prawidłowe zachowanie przyszłego właściciela teraz też się zastanawiam czy Szagi jest prawdziwy Quote
Andzike Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']Dostałam maila w sprawie Szagiego :diabloti: "To jest sznaucer z rodowodem tzn.prawdziwy?" Hmmm... ta Pani chyba już do mnie dzwoniła ;) (malawaszka, pisalam Ci o tym - to ta co się upewniala czy ona na pewno jest rasowy i chciała pieska dla wnusi, drącej japsko w tle, bo wnusia bardzo kochała poprzedniego sznaucerka (prawdziwego:diabloti:), ale go wzięli i ukradli... ) Swoją drogą to jakaś plaga z tymi kradzieżami sznaucerów, dobrze, że mendzisław po mieście spaceruje po smyczy, może mi go nikt nie gwizdnie ;) [quote name='wilczy zew']i prawidłowe zachowanie przyszłego właściciela Popieram ;) Raz oddałam psa poza Warszawę;) Państwo przyjechali z Bytomia i to był naprawdę dobry wybór ;) ale tak czy siak wolę mieć swoje kundle na oku ;) A teraz - dzisiejsza działalność Szagulca ;) Jednooki osiołek: I jego bogate wnętrze ;) Wysłałam te fotki TZowi, który jest wyjechany - jego odpowiedź - cyt" Szagi to prawdziwy synuś tatusia":roll::-o:razz::great::smhair2::look3: Jak mam to rozumieć - że on na tym wyjeździe pozbawia osiołki oczy i wnętrzności ??? ;) Quote
Andzike Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='wilczy zew']Może w dzieciństwie tak robił.[/QUOTE] Łojezu, mam nadzieję, że nie ;) Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A syn mojej sąsiadki ma sznaucerkę, którą znaleźli nad morzem w nocy, podczas spaceru po plaży...stała w wodzie i się trzęsła ze strachu. Sznupków jak mrówków. Prawdziwych i tajniaków. Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']A syn mojej sąsiadki ma sznaucerkę, którą znaleźli nad morzem w nocy, podczas spaceru po plaży...stała w wodzie i się trzęsła ze strachu. Sznupków jak mrówków. Prawdziwych i tajniaków.[/QUOTE] boszz :( wszędzie ich dużo... Quote
Andzike Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Jasza']A syn mojej sąsiadki ma sznaucerkę, którą znaleźli nad morzem w nocy, podczas spaceru po plaży...stała w wodzie i się trzęsła ze strachu. Sznupków jak mrówków. Prawdziwych i tajniaków.[/QUOTE] Bidulka, strasznie się musiała bać ... :( Jeszcze dziś muszę Szagunia pochwalić, że pierwszy raz byla umiarkowana, a nie dzika histeria po moim powrocie do domu ;) Robi chłopaczyna postępy :) Quote
Jasza Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Pani "od prawdziwych sznaucerów" jest nieugięta: "A mogłabym się kiedyś umówić,aby zobaczyć tego pieska?Mam taką możliwość codziennie od 16." Nawet telefon podała:diabloti::diabloti: Będzie szczypać? Zaglądać pod ogon?:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Andzike!!! KONIECZNIE do niej zadzwoń!!!!!! Quote
Andzike Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='malawaszka']Andzike!!! KONIECZNIE do niej zadzwoń!!!!!![/QUOTE] Jasza, dawaj numer!!! Zadzwonie od razu!! :) Quote
malawaszka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 i najlepiej umów się, że to TY podjedziesz z Szagusiem na okazanie i sprawdzenie czystości rasy :grins: Quote
Recommended Posts