Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:roflt: hahahaha[/QUOTE]
Nic,śmiesznego,właśnie,piszę,pismo,w,sprawie,depozytu....;-)
I,nic,z,tego,nawet,przecinki,niewiele,pomagają :p

Posted

A,do,mnie,dzwoni,Pani,z,Piaseczna,w,sprawie,Szagiego,bo,się,do,Ani,nie,może,dodzwonić;-)Podałam,telefon,na,FB,Andzike
Widać,nie,chce,malucha,frędzla,oddać;-)

Mamanabank,myślisz,że,się,klawisz,od,uderzenia,w,stół,znajdzie,dałby,Bóg;-)

Posted

Qrde no... Ludzie się nie odezwali... :( Nadal czekam, umówiliśmy się, że się zdzwonimy, ale nie zapisałam sobie ich numeru telefonu ... wpatruję się w telefon i zaklinam go, żeby w końcu zadzwonił... :(
Jeśli ludzie nr 1 się nie odezwą, to zostaje Pani z Piaseczna, ale jakoś tak liczę na tych pierwszych no...:roll:

Umilając sobie czas oczekiwania - zdjęcia z poprzedniego weekendu i zabaw z Czaputkiem (tych mniej przyzwoitych nie będę wrzucać:evil_lol:)

Moja najpiękniejsza piaskowa księżniczka ;)

Pogoń za Szagim ;) ucieka tak szybko przed Nelką-czołgiem, że ledwo aparat to złapał ;) wydaje mi się, że Kaja (czyli czarna plama...) biegnie w drugą stronę :roll:

Zaraz wygrzebię z karty zdjęcia, które generalnie nadają się na wątek szkodników... ;)

Posted

[quote name='malawaszka']http://img338.imageshack.us/img338/3154/szagi4.jpg

to zdjęcie jest genialne!!!!! nawet jeśli Kaja biegnie w drugą stronę :roll: raz w życiu udało mi się takie zdjęcie zrobić a to nawet sie jakoś nazywa taka technika, ale nie pamiętam jak :oops:

Przekaże fotografowi słowa uznania ;)
A teraz kilka zdjęć z cyklu - czym zajmuje się Szagi jak rodziców nie ma w domu...:roll:

Sprawdza czy wszystkie torebki foliowe są całe ;)

Mości sobie nimi legowisko...

Rozprawie się z podstawką pod talerz ;)

I odświeżaczem do powietrza...

Uppss.. :angryy::oops::evil_lol::mad:

Szagi dopuścił się prawdziwego przestępstwa... zwalił i wykopał ukochaną cytrynkę TZa, wyhodowaną przez niego z pestki... cytrynka została reanimowana, ale rokowania co do jej stanu są nadal ostrożne... :roll:

Idę z tym na szkodniki... ;)

Posted

[quote name='malawaszka']o kurde... trzymam :kciuki: za cytrynkę!

Trzymaj, trzymaj ;) ale nawet to nie umniejszyło uczucia Pawła do Szagiego ;) chociaż na moment je zachwiało ;)

Ciąg dalszy weekendowej miłości z Czaputkiem ;)

Posted

[quote name='Andzike']Absolutnie nic ;) kędziorki ma wybitnie pudlowate i bardzo unerwione ;)[/QUOTE]

a ta znowu swoje :lol: są sznaucery nawet rodowodowe (miałam na tymczasie ze schroniska w Koszalinie :mdleje: ) które mają takie loki i też sierść nie wychodzi - w takich chorym kierynku idą niektóre hodowle :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']a ta znowu swoje :lol: są sznaucery nawet rodowodowe (miałam na tymczasie ze schroniska w Koszalinie :mdleje: ) które mają takie loki i też sierść nie wychodzi - w takich chorym kierynku idą niektóre hodowle :shock:

Widocznie hodowla Szagiego poszła w tym samym kierunku ;)

Posted

[quote name='malawaszka']a jak ludzie zainteresowani adopcją? nie odezwali się nadal? :mdleje:

Niee... :( pod wieczór ma dzwonić ta druga Pani - z Piaseczna - zostawiłam ją w odwrocie na wszelki wypadek...
Ale nadal wpatruję się w telefon z nadzieją ... :(

TZ zdecydowanie mniej:mad: