zerduszko Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Oooo, to ja też się nie nastawiając na nic zaciskam ;) Quote
Florentynka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 cichutko trzymam co trzeba siedząc na drożdżach dyskretnie. Quote
Jasza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Oooo,chybaSzagipowędruje:-) Zepsułamisięspacjabomiklawiaturaspadła;-) Quote
malawaszka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Jasza']Oooo,chybaSzagipowędruje:-) Zepsułamisięspacjabomiklawiaturaspadła;-)[/QUOTE] :roflt: hahahaha Quote
Kasiaw201 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Trzymam i ja mocno, za Szagiego i jego być może nowy domek, czas już chłopaku na własne łózko i własnych ludzi Quote
Jasza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='malawaszka']:roflt: hahahaha[/QUOTE] Nic,śmiesznego,właśnie,piszę,pismo,w,sprawie,depozytu....;-) I,nic,z,tego,nawet,przecinki,niewiele,pomagają :p Quote
mamanabank Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jasza, rzuć jeszcze raz, serio, może się naprawi, stuknij tak mocniej o stół :-D Za jutro :drink1: Quote
Jasza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A,do,mnie,dzwoni,Pani,z,Piaseczna,w,sprawie,Szagiego,bo,się,do,Ani,nie,może,dodzwonić;-)Podałam,telefon,na,FB,Andzike Widać,nie,chce,malucha,frędzla,oddać;-) Mamanabank,myślisz,że,się,klawisz,od,uderzenia,w,stół,znajdzie,dałby,Bóg;-) Quote
wilczy zew Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 to czekam,to zgubiłaś klawisz czy popsuła się klawiatura,to jest różnica Quote
Andzike Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Z Panią z Piaseczna rozmawiałam, wydaje się w porządku ;) Zobaczymy jak jutrzejsza rodzina i jakby co będziemy się odzywać do Pani od Jaszy :D Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Qrde no... Ludzie się nie odezwali... :( Nadal czekam, umówiliśmy się, że się zdzwonimy, ale nie zapisałam sobie ich numeru telefonu ... wpatruję się w telefon i zaklinam go, żeby w końcu zadzwonił... :( Jeśli ludzie nr 1 się nie odezwą, to zostaje Pani z Piaseczna, ale jakoś tak liczę na tych pierwszych no...:roll: Umilając sobie czas oczekiwania - zdjęcia z poprzedniego weekendu i zabaw z Czaputkiem (tych mniej przyzwoitych nie będę wrzucać:evil_lol:) Moja najpiękniejsza piaskowa księżniczka ;) Pogoń za Szagim ;) ucieka tak szybko przed Nelką-czołgiem, że ledwo aparat to złapał ;) wydaje mi się, że Kaja (czyli czarna plama...) biegnie w drugą stronę :roll: Zaraz wygrzebię z karty zdjęcia, które generalnie nadają się na wątek szkodników... ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 http://img338.imageshack.us/img338/3154/szagi4.jpg to zdjęcie jest genialne!!!!! nawet jeśli Kaja biegnie w drugą stronę :roll: raz w życiu udało mi się takie zdjęcie zrobić a to nawet sie jakoś nazywa taka technika, ale nie pamiętam jak :oops: Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']http://img338.imageshack.us/img338/3154/szagi4.jpg to zdjęcie jest genialne!!!!! nawet jeśli Kaja biegnie w drugą stronę :roll: raz w życiu udało mi się takie zdjęcie zrobić a to nawet sie jakoś nazywa taka technika, ale nie pamiętam jak :oops: Przekaże fotografowi słowa uznania ;) A teraz kilka zdjęć z cyklu - czym zajmuje się Szagi jak rodziców nie ma w domu...:roll: Sprawdza czy wszystkie torebki foliowe są całe ;) Mości sobie nimi legowisko... Rozprawie się z podstawką pod talerz ;) I odświeżaczem do powietrza... Uppss.. :angryy::oops::evil_lol::mad: Szagi dopuścił się prawdziwego przestępstwa... zwalił i wykopał ukochaną cytrynkę TZa, wyhodowaną przez niego z pestki... cytrynka została reanimowana, ale rokowania co do jej stanu są nadal ostrożne... :roll: Idę z tym na szkodniki... ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 o kurde... trzymam :kciuki: za cytrynkę! Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']o kurde... trzymam :kciuki: za cytrynkę! Trzymaj, trzymaj ;) ale nawet to nie umniejszyło uczucia Pawła do Szagiego ;) chociaż na moment je zachwiało ;) Ciąg dalszy weekendowej miłości z Czaputkiem ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ale zarósł! da się go trymować? cy nic nie wychodzi? Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']ale zarósł! da się go trymować? cy nic nie wychodzi?[/QUOTE] Absolutnie nic ;) kędziorki ma wybitnie pudlowate i bardzo unerwione ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Andzike']Absolutnie nic ;) kędziorki ma wybitnie pudlowate i bardzo unerwione ;)[/QUOTE] a ta znowu swoje :lol: są sznaucery nawet rodowodowe (miałam na tymczasie ze schroniska w Koszalinie :mdleje: ) które mają takie loki i też sierść nie wychodzi - w takich chorym kierynku idą niektóre hodowle :shock: Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']a ta znowu swoje :lol: są sznaucery nawet rodowodowe (miałam na tymczasie ze schroniska w Koszalinie :mdleje: ) które mają takie loki i też sierść nie wychodzi - w takich chorym kierynku idą niektóre hodowle :shock: Widocznie hodowla Szagiego poszła w tym samym kierunku ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 a jak ludzie zainteresowani adopcją? nie odezwali się nadal? :mdleje: Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']a jak ludzie zainteresowani adopcją? nie odezwali się nadal? :mdleje: Niee... :( pod wieczór ma dzwonić ta druga Pani - z Piaseczna - zostawiłam ją w odwrocie na wszelki wypadek... Ale nadal wpatruję się w telefon z nadzieją ... :( TZ zdecydowanie mniej:mad: Quote
jostel5 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Tutaj Czaputek chyba się przymierza ? :) Spojrzenie ma jednoznaczne....:) http://img52.imageshack.us/img52/3434/p1220250.jpg Dzwonił ktoś? Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='jostel5']Tutaj Czaputek chyba się przymierza ? :) Spojrzenie ma jednoznaczne....:) http://img52.imageshack.us/img52/3434/p1220250.jpg Dzwonił ktoś? Jasne, że się przymierza... Non stop się przymierzali, jak nie Szagi na Czapiego to Czapi na Szagiego ...:roll: Nikt nie dzwonił :-( Jutro dzwonię do Pani z Piaseczna ... Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']co z tymi ludźmi??? :mdleje:[/QUOTE] Do dooopy są i tyle... :( a Paweł się cieszy... gooopek, nooo....:roll: Quote
Recommended Posts