Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Chwilę mnie nie było i taka:

FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!
[SIZE=5]Morgan jesteś WSPANIAŁA!!!
Strasznie się Cieszę!!!
:multi::multi: :klacz::klacz::klacz::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: :BIG::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Rose::Rose: :laugh2_2: :cool2::jumpie::jumpie::smilecol::grin: :cunao: :laola:

Posted

MORGAN!!!!!!!WSPANIALE STRASZNIE SIE CIESZE PO PROSTU BOMBA!!![SIZE=2]Po zdieciach widac jak bardzo cie kocha, uważam że naprawde to naprawde najwspanialsze rozwiazanie-NAPRAWDE STRASZNIE STRASZNIE STRASZNIE sie ciesze,:):klacz::klacz::klacz::laola: :loveu::loveu::loveu: ps. czekamy na zdjecia z nowymi gadżetami;)

Posted

no to ja się jeszcze raz ucieszę!!!!!!

:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :smilecol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :laola:

Posted

...nie mogę uwierzyć :lol: :-( :lol: :-( :lol: :-( :lol: :-( :lol: ...:multi: :loveu: :cunao: :BIG: :smilecol: :iloveyou: :ghost_2: :mdleje: :lol:

Ale Ci Morgan zazdroszcze :oops: ;) ale też się BAAAAAARDZO cieszę - przede wszystkim się cieszę - dobrałyście się jak w korcu maku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Drinki mi szkodzą, ale ..taki malutki ..dosłownie naparsteczek :drinka: :lol: za Wasze Dziewczyny zdrówko, szczęście i radość :happy1: :laugh2_2:

Posted

a ja sie popłakałam...

i z radosci, ze sunia ma tak dobry dom, od dawna jej kibicuje

i ze smutku, ze nikt sie nie zglosil, ze inaczej nie dalo sie tego domu znalezc

bo Nitka jest taka podobna...

ale na dom staly w tymczasowym liczyc nie moze...

smutno...

Nie zdejmujcie jeszcze tych ogloszen, ok? Nitka jest taka jak Asta, jesli komus sie spodoba pies z ogloszenia to Nitką bedzie zachwycony...

Posted

:bigcool:
HURA!!! [SIZE=4]Bardzo się cieszę!! Najlepszy dom dla Asty!!! Długo tułała się ze swoim koszyczkiem i w końcu trafiła do raju!!! A ja już się bałem, że dojdziemy do 100 stron....... no to teraz mogę przygarnąć kolejną sucharkę... hehe :lol::lol::lol::lol:

Posted

:loveu: DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM BAAAARDZO SERDECZNIE :loveu:

Wróciłyśmy z trasy już po zmroku - zdjęć nie zdążyłam zrobić, ale wszystko przed nami! Asta była bardzo zdziwiona jak wyszła z samochodu, bo to coś białe pod łapami chyba trochę ją łaskotało. Szybko jednak doszła do wniosku, że bardzo fajnie się po tym czymś biega, ślizga i w ogóle wygłupia na całego!

Acha - i mamy 2 kolegów: owczarków niemieckich, z którymi panna się mizia przez siatkę (płot). Ona się nadstawia (przodem - nie tyłem), przewraca oczkami, wylizują sobie pyski nawzajem, jest zamaszyste machanie ogonem i biegi wzdłuż siatki tam i spowrotem. Zrobię zdjęcia - po jasnemu (nie wiem - możliwe, że dopiero w sobotę będę miała luz, bo na razie wracam po ciemku do domu wrrr)

I jeszcze jedna sprawa - Asta ujawniła dzisiaj swoje talenty wokalne. Jak zobaczy pieska za szybą zaczyna popiskiwać. No to Morgan też zaczęła, więc Asta najpierw baaaardzo się zdziwiła i zaczęła piszczeć głośniej - Morgan też :diabloti: . W końcu Asta rozdarła pyska na całego i z otwartą paszczą wydawała dźwięki jak solistka operowa. No niestety - Morgan walnęła takich śmiechem, że już piszczeć nie miała możliwości.
Dobrze, że szyby były zakręcone, bo by sobie ludziska pomyślały...:eviltong:

Posted

Vella napisał(a):
a ja sie popłakałam...

smutno...

Nie zdejmujcie jeszcze tych ogloszen, ok? Nitka jest taka jak Asta, jesli komus sie spodoba pies z ogloszenia to Nitką bedzie zachwycony...

:-(:-(:-( Vella, moze nie bedzie tak źle-cuda sie zdarzaja, jak widać na tym wątku:) nitka jest młodsza-wiec na pewno pójdzie jej lepiej....

ps.CIESZE SIE CIESZE, CIESZE:)

Posted

Tak sobie po cichutku czytałam ten wątek i tak po cichutku miałam nadzieję, że mała zostanie, zostanie, zostanie...

I zostaje! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A ja się poryczałam z radości i zakapałam klawiaturę :oops:

Brawo dla wszystkich! Przeogromnie się cieszę!

Posted

Vella napisał(a):
a ja sie popłakałam...

smutno...

Vella - faktycznie Niteczka to kopia Asty. Niestety na porozwieszane ogłoszenia nie mam żadnego odzewu. Cisza... A przecież te suńki są takie prześliczne. Nie rozumiem... Pozdrawiam Cię cieplutko.

Posted

basiagk napisał(a):
Chwilę mnie nie było i taka:

FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!!
[SIZE=5]Morgan jesteś WSPANIAŁA!!!
[SIZE=6]Strasznie się Cieszę!!!

:multi::multi: :klacz::klacz::klacz::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: :BIG::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Rose::Rose: :laugh2_2: :cool2::jumpie::jumpie::smilecol::grin: :cunao: :laola:

basiagk - a może wybierzemy się z naszymi psiutami na jakiś wspólny spacer?? Ty masz Asta prawda? (bo tak wynikałoby z avatara). razem pewnie ładnie by się komponowały gdzieś w plenerze. Co myślisz?

Posted

Tekila napisał(a):
:bigcool:
HURA!!! [SIZE=4]Bardzo się cieszę!! Najlepszy dom dla Asty!!! Długo tułała się ze swoim koszyczkiem i w końcu trafiła do raju!!! A ja już się bałem, że dojdziemy do 100 stron....... no to teraz mogę przygarnąć kolejną sucharkę... hehe :lol::lol::lol::lol:

Tekila - Ty już lepiej nie kombinuj i nie wywołuj wilka z lasu. A w razie czego to lepiej tych drzwi do piwnicy nie wymieniaj - po co znowu teściową denerwować? :diabloti: :eviltong:

Posted

mar.gajko - no nie mam sumienia narażać ją na kolejne zmiany.:shake:
Decyzja zapadła wczoraj - ZOSTAJE!:multi:
A właściwie w poniedziałek - tuż przed zakupem nowego "oprzyrządowania".
Dziękuję Ci jednak za zainteresowanie i śledzenie wątku. :loveu:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
basiagk - a może wybierzemy się z naszymi psiutami na jakiś wspólny spacer?? Ty masz Asta prawda? (bo tak wynikałoby z avatara). razem pewnie ładnie by się komponowały gdzieś w plenerze. Co myślisz?

No bardzo chętnie tylko, że ja mam dwa asty(chłopaka i dziewczynę). Abra odpada no bo 2 sunie to już tłok. Ale z Pako można spróbowac.Na początku może się złościc. Tak było przy pierwszym kontakcie z suką moich rodziców. ale teraz jest ok. A Twoja sunia (jak w ogóle ma na imię?) jak reaguje na inne psy?

Posted

PIĘKNA wychodzi Asta na tych zdjęciach :loveu: A wgłębienie - nawet nie chcę myśleć co ona przeżyła.. I jeszcze miała małe.
Morganku :- ) :calus:

Majtasy widzę takie stringi - widać odzież psia idzie z duchem czasu :lol:

A dla Ciebie ciumasek w nochasek :buzi: