basiagk Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Chwilę mnie nie było i taka: FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!! [SIZE=5]Morgan jesteś WSPANIAŁA!!! Strasznie się Cieszę!!! :multi::multi: :klacz::klacz::klacz::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: :BIG::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Rose::Rose: :laugh2_2: :cool2::jumpie::jumpie::smilecol::grin: :cunao: :laola: Quote
andzia69 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :klacz::klacz::klacz::smilecol::smilecol::smilecol::laugh2_2::laugh2_2::cunao: s u p e r a ś n i e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
siwucha Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 MORGAN!!!!!!!WSPANIALE STRASZNIE SIE CIESZE PO PROSTU BOMBA!!![SIZE=2]Po zdieciach widac jak bardzo cie kocha, uważam że naprawde to naprawde najwspanialsze rozwiazanie-NAPRAWDE STRASZNIE STRASZNIE STRASZNIE sie ciesze,:):klacz::klacz::klacz::laola: :loveu::loveu::loveu: ps. czekamy na zdjecia z nowymi gadżetami;) Quote
jotpeg Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no to ja się jeszcze raz ucieszę!!!!!! :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :smilecol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :laola: Quote
bonika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ...nie mogę uwierzyć :lol: :-( :lol: :-( :lol: :-( :lol: :-( :lol: ...:multi: :loveu: :cunao: :BIG: :smilecol: :iloveyou: :ghost_2: :mdleje: :lol: Ale Ci Morgan zazdroszcze :oops: ;) ale też się BAAAAAARDZO cieszę - przede wszystkim się cieszę - dobrałyście się jak w korcu maku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Drinki mi szkodzą, ale ..taki malutki ..dosłownie naparsteczek :drinka: :lol: za Wasze Dziewczyny zdrówko, szczęście i radość :happy1: :laugh2_2: Quote
masienka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: Yuuupiiii!:angel: :angel: :angel: Quote
Vella Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a ja sie popłakałam... i z radosci, ze sunia ma tak dobry dom, od dawna jej kibicuje i ze smutku, ze nikt sie nie zglosil, ze inaczej nie dalo sie tego domu znalezc bo Nitka jest taka podobna... ale na dom staly w tymczasowym liczyc nie moze... smutno... Nie zdejmujcie jeszcze tych ogloszen, ok? Nitka jest taka jak Asta, jesli komus sie spodoba pies z ogloszenia to Nitką bedzie zachwycony... Quote
Tekila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :bigcool: HURA!!! [SIZE=4]Bardzo się cieszę!! Najlepszy dom dla Asty!!! Długo tułała się ze swoim koszyczkiem i w końcu trafiła do raju!!! A ja już się bałem, że dojdziemy do 100 stron....... no to teraz mogę przygarnąć kolejną sucharkę... hehe :lol::lol::lol::lol: Quote
Morgan:-) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM BAAAARDZO SERDECZNIE :loveu: Wróciłyśmy z trasy już po zmroku - zdjęć nie zdążyłam zrobić, ale wszystko przed nami! Asta była bardzo zdziwiona jak wyszła z samochodu, bo to coś białe pod łapami chyba trochę ją łaskotało. Szybko jednak doszła do wniosku, że bardzo fajnie się po tym czymś biega, ślizga i w ogóle wygłupia na całego! Acha - i mamy 2 kolegów: owczarków niemieckich, z którymi panna się mizia przez siatkę (płot). Ona się nadstawia (przodem - nie tyłem), przewraca oczkami, wylizują sobie pyski nawzajem, jest zamaszyste machanie ogonem i biegi wzdłuż siatki tam i spowrotem. Zrobię zdjęcia - po jasnemu (nie wiem - możliwe, że dopiero w sobotę będę miała luz, bo na razie wracam po ciemku do domu wrrr) I jeszcze jedna sprawa - Asta ujawniła dzisiaj swoje talenty wokalne. Jak zobaczy pieska za szybą zaczyna popiskiwać. No to Morgan też zaczęła, więc Asta najpierw baaaardzo się zdziwiła i zaczęła piszczeć głośniej - Morgan też :diabloti: . W końcu Asta rozdarła pyska na całego i z otwartą paszczą wydawała dźwięki jak solistka operowa. No niestety - Morgan walnęła takich śmiechem, że już piszczeć nie miała możliwości. Dobrze, że szyby były zakręcone, bo by sobie ludziska pomyślały...:eviltong: Quote
siwucha Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Vella napisał(a):a ja sie popłakałam... i z radosci, ze sunia ma tak dobry dom, od dawna jej kibicuje i ze smutku, ze nikt sie nie zglosil, ze inaczej nie dalo sie tego domu znalezc bo Nitka jest taka podobna... ale na dom staly w tymczasowym liczyc nie moze... smutno... Nie zdejmujcie jeszcze tych ogloszen, ok? Nitka jest taka jak Asta, jesli komus sie spodoba pies z ogloszenia to Nitką bedzie zachwycony... :-(:-(:-( Vella, moze nie bedzie tak źle-cuda sie zdarzaja, jak widać na tym wątku:) nitka jest młodsza-wiec na pewno pójdzie jej lepiej.... ps.CIESZE SIE CIESZE, CIESZE:) Quote
zdrojka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tak sobie po cichutku czytałam ten wątek i tak po cichutku miałam nadzieję, że mała zostanie, zostanie, zostanie... I zostaje! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A ja się poryczałam z radości i zakapałam klawiaturę :oops: Brawo dla wszystkich! Przeogromnie się cieszę! Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vella napisał(a):a ja sie popłakałam... i z radosci, ze sunia ma tak dobry dom, od dawna jej kibicuje i ze smutku, ze nikt sie nie zglosil, ze inaczej nie dalo sie tego domu znalezc bo Nitka jest taka podobna... ale na dom staly w tymczasowym liczyc nie moze... smutno... Nie zdejmujcie jeszcze tych ogloszen, ok? Nitka jest taka jak Asta, jesli komus sie spodoba pies z ogloszenia to Nitką bedzie zachwycony... Vella - faktycznie Niteczka to kopia Asty. Niestety na porozwieszane ogłoszenia nie mam żadnego odzewu. Cisza... A przecież te suńki są takie prześliczne. Nie rozumiem... Pozdrawiam Cię cieplutko. Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 basiagk napisał(a):Chwilę mnie nie było i taka: FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!! [SIZE=5]Morgan jesteś WSPANIAŁA!!! [SIZE=6]Strasznie się Cieszę!!! :multi::multi: :klacz::klacz::klacz::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: :BIG::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Rose::Rose: :laugh2_2: :cool2::jumpie::jumpie::smilecol::grin: :cunao: :laola: basiagk - a może wybierzemy się z naszymi psiutami na jakiś wspólny spacer?? Ty masz Asta prawda? (bo tak wynikałoby z avatara). razem pewnie ładnie by się komponowały gdzieś w plenerze. Co myślisz? Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tekila napisał(a)::bigcool: HURA!!! [SIZE=4]Bardzo się cieszę!! Najlepszy dom dla Asty!!! Długo tułała się ze swoim koszyczkiem i w końcu trafiła do raju!!! A ja już się bałem, że dojdziemy do 100 stron....... no to teraz mogę przygarnąć kolejną sucharkę... hehe :lol::lol::lol::lol: Tekila - Ty już lepiej nie kombinuj i nie wywołuj wilka z lasu. A w razie czego to lepiej tych drzwi do piwnicy nie wymieniaj - po co znowu teściową denerwować? :diabloti: :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Perfi napisał(a):Morgan ale Ci zazdroszcze :eviltong: Perfi - jak już będziesz miała swój własny kąt - przyjedziemy w odwiedziny :p :eviltong: . Obiecuję :evil_lol: Quote
masienka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zamajtkowana Astulka:loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dziękuję masienka - w sobotę nazbiera Ci się więcej roboty :diabloti: :evil_lol: :cool3: :eviltong: Quote
mar.gajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Julio! CZy ja dobrze zrozumiałam, podczytuję wątek, proponuję małą nielicznym osobom, które wydają się odpowiedznie, a tu :) mała zostaje??? Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mar.gajko - no nie mam sumienia narażać ją na kolejne zmiany.:shake: Decyzja zapadła wczoraj - ZOSTAJE!:multi: A właściwie w poniedziałek - tuż przed zakupem nowego "oprzyrządowania". Dziękuję Ci jednak za zainteresowanie i śledzenie wątku. :loveu: Quote
basiagk Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Morgan:-) napisał(a):basiagk - a może wybierzemy się z naszymi psiutami na jakiś wspólny spacer?? Ty masz Asta prawda? (bo tak wynikałoby z avatara). razem pewnie ładnie by się komponowały gdzieś w plenerze. Co myślisz? No bardzo chętnie tylko, że ja mam dwa asty(chłopaka i dziewczynę). Abra odpada no bo 2 sunie to już tłok. Ale z Pako można spróbowac.Na początku może się złościc. Tak było przy pierwszym kontakcie z suką moich rodziców. ale teraz jest ok. A Twoja sunia (jak w ogóle ma na imię?) jak reaguje na inne psy? Quote
mar.gajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale przynajmniej w podróżach sięnudzić nie bedziesz, mając takie przytulactwo przy sobie, no i autka przypilnuje :) . Quote
Jagienka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Na pierwszym zdjęciu przedstawiającym zamajtkowanyą Astę widać dobrze to wgłębienie w czaszce, o którym wcześniej pisałyśmy. Quote
bonika Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 PIĘKNA wychodzi Asta na tych zdjęciach :loveu: A wgłębienie - nawet nie chcę myśleć co ona przeżyła.. I jeszcze miała małe. Morganku :- ) :calus: Majtasy widzę takie stringi - widać odzież psia idzie z duchem czasu :lol: A dla Ciebie ciumasek w nochasek :buzi: Quote
basiagk Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale chyba już czas zmienic tytuł wątku? He? Quote
Jagienka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 basiagk napisał(a):Ale chyba już czas zmienic tytuł wątku? He? To musi sie Ksera pojawić... Quote
Recommended Posts