Jagienka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Morgan:-) napisał(a):Hmmm dwóch psów na 1 siedzeniu w samochodzie mogłabym nie "uciągnąć" :shake: :diabloti: NO ale policjant nawet by nie popatrzył w Twoją stronę :cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jagienka napisał(a):NO ale policjant nawet by nie popatrzył w Twoją stronę :cool3: Jagienka - uśmiałam się prawie do łez. Bomba!!:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Morgan:-) napisał(a):Jagienka - uśmiałam się prawie do łez. Bomba!!:diabloti: Choć z drugiej strony.... Ja tam lubię konferować z panali mundurowymi :cool3: :cool3: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No ja widzę, że Ty flirciara jesteś Morgan!:razz: Pan doktor, policjanci... no, no:lol: Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 basiagk napisał(a):No ja widzę, że Ty flirciara jesteś Morgan!:razz: Pan doktor, policjanci... no, no:lol: Hmm ...:lmaa: Nie wyciągaj pochopnych wniosków :x bo każdy sobie pisać może :bigcool: . A co! :cool3: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To taki drobny żarcik...:Rose: Nie gniewaj się... Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 basiagk napisał(a):To taki drobny żarcik...:Rose: Nie gniewaj się... Hmmm...:obrazic: Hmmmmmmmmmm... No dooooobra. Wybaczam. :calus:!! Quote
bonika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Flirt to ...podstawa :diabloti: ;) Jedyna radość na tym łez padole :roll: :lol: ;) A z Happcia i Astki to wyszłyby rzeczywiście dziiiiiiwne szczeniaki :evil_lol: - on taki "kanciasty" a Astunia hymm "opływowa" :loveu: no i białe w brązowe łaty ...."cielaczki" ?? :evil_lol: ;) - to nie wiem czy będziemy eksperymentować ? :diabloti: ;) Zdjątka mam tylko te na razie co na wątku mojego Happcia "som", ale zrobię na dniach nowe bo będą bardzo ciekawe :evil_lol: np. codzienna toaleta Happiego w wykonaniu kocicy Patuni :diabloti: - Patunia myje go starannie - począwszy od głowy - trzyma przy tym łapkami głowę - jak ja zawołam Happiego to on tak spod jej łapki łypnie na mnie, ale tylko na moment :lol: bo Patunia zaraz sobie jego głowę ustawia tak aby było jej wygodnie myć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Muszę ją trochę odganiać bo boję się, że się włosów dużo naje :p No - takiego pracowitego mam kota :evil_lol: A to Happy :iloveyou: i Patunia :loveu: - mmmm dzieci moje :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Happy - gdyby nie kolor - mógłby uchodzić za brata Asty - no z pychola podobne bardzo, z postury też. Happy ma trochę dłuższą sierść, no ale przecież często psiaki w miocie troszkę się różnią no nie? Jaki on podobny...:cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dzisiaj wcinamy kurze łapki. A tak w ogóle, to z tymi łapkami przygoda była w sklepie przy kasie. Wyłożyłam zakupy na taśmę i czekam. Za mną ustawiło się małżeństwo z ok 11 - 12 letnim synkiem. Młody zamaszyście zaczął wykładać ich towar z kosza, ale gdy zauważył, że na taśmie leży worek z jakimiś palcami - dosłownie odskoczył na ponad metr. Potem padło pytanie: "mamo a co to jest? Ludzkie palce?" Ja jeszcze miałam czarne długie włozy i byłam ubrana na czarno - więc mrugnęłam do mamy chłopca i odpowiedziałam "tak to ludzkie palce, a ja jestem czarna zmora i lubię sobie pochrupać na kolacje takie przysmaki" O mały włos oczy z orbit mu nie wyszły. Bał się podejść w pobliże ludzkich palców, więc stał schowany za mamą i patrzył z przerażeniem na mój worek z tymi ludzkimi palcami. Quote
sugarr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Morgan bedzie mial koszmary w nocy :D Jak bedziesz dzisiaj zasypiac to pomysl ze nie dajesz spac malemu chlopcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziecku to mozna wybaczyc. Ja teraz tez mam czarne wlosy i jak jestem ubrana na czarno to panie w beretach sie na mnie patrza jak na seryjna morderczynie :cool1::cool1: Quote
zdrojka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No tak, czarownica, co zjada dzieci :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 zdrojka napisał(a):No tak, czarownica, co zjada dzieci :diabloti: :evilbat:....... Czasami wyglądam jak 0X albo jak :diabloti: ..... :sabber: następne dziecko proszę! Quote
Jagienka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szkoda, że Asta ma tak mało z czarnego kota :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jagienka napisał(a):Szkoda, że Asta ma tak mało z czarnego kota :eviltong: :eviltong: :p ano szkoda :diabloti: Quote
siwucha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Morgan:-) napisał(a):Dzisiaj wcinamy kurze łapki. A tak w ogóle, to z tymi łapkami przygoda była w sklepie przy kasie. Wyłożyłam zakupy na taśmę i czekam. Za mną ustawiło się małżeństwo z ok 11 - 12 letnim synkiem. Młody zamaszyście zaczął wykładać ich towar z kosza, ale gdy zauważył, że na taśmie leży worek z jakimiś palcami - dosłownie odskoczył na ponad metr. Potem padło pytanie: "mamo a co to jest? Ludzkie palce?" Ja jeszcze miałam czarne długie włozy i byłam ubrana na czarno - więc mrugnęłam do mamy chłopca i odpowiedziałam "tak to ludzkie palce, a ja jestem czarna zmora i lubię sobie pochrupać na kolacje takie przysmaki" O mały włos oczy z orbit mu nie wyszły. Bał się podejść w pobliże ludzkich palców, więc stał schowany za mamą i patrzył z przerażeniem na mój worek z tymi ludzkimi palcami. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A tu u nas na wątku taka leniwa cisza... Może jutro będą jakieś zdjątka??? :p :eviltong: Quote
moana Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Morgan:-) napisał(a):A tu u nas na wątku taka leniwa cisza... Może jutro będą jakieś zdjątka??? :p :eviltong: Tak, tak, ciszę najlepiej przerwać dawką zdjęć. Najlepiej dużą! :cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no to czekamy na masienke :p :eviltong: Quote
masienka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale masienka bardzo nieszczesliwa :placz: zostala przegoniona z wlasnego kompa i buszuje z cudzego wiec chyba teraz na zdjecia trzeba bedzie poczekac :placz: miejmy nadzieje, ze tylko do wieczora:cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='masienka']Ale masienka bardzo nieszczesliwa :placz: zostala przegoniona z wlasnego kompa i buszuje z cudzego wiec chyba teraz na zdjecia trzeba bedzie poczekac :placz: miejmy nadzieje, ze tylko do wieczora:cool3: No to czekamy... Quote
Jagienka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Noooo czekamy czekamy... Morgan TY się kurde naucz wstawiac w końcu, bo to nie godzi no... Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jagienka to podaj mi jakiś darmowy prosty w użytkowaniu program do przeróbki zdjęć to sobie ściągnę, bo ja niekumata w tych sprawach jestem. Quote
Jagienka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Morgan:-) napisał(a):Jagienka to podaj mi jakiś darmowy prosty w użytkowaniu program do przeróbki zdjęć to sobie ściągnę, bo ja niekumata w tych sprawach jestem. nic nie trzeba przeróbkowywać ;) spróbuj :cool3: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pancia mnie mizia - jak ja to kooooocham!! I sierść na podwoziu tak mi się błyszczy jakbym łysa była - a wcale nie jestem!! No pancia - miziaj mnie miziaj i nie przestawaj! Siem nastawiam... i powoli upodabniam do shar peia :-) I siem nastawiam... Quote
Recommended Posts