Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Hmmm dwóch psów na 1 siedzeniu w samochodzie mogłabym nie "uciągnąć" :shake: :diabloti:

NO ale policjant nawet by nie popatrzył w Twoją stronę :cool3:

Posted

basiagk napisał(a):
No ja widzę, że Ty flirciara jesteś Morgan!:razz: Pan doktor, policjanci... no, no:lol:

Hmm ...:lmaa: Nie wyciągaj pochopnych wniosków :x bo każdy sobie pisać może :bigcool: . A co! :cool3:

Posted

Flirt to ...podstawa :diabloti: ;) Jedyna radość na tym łez padole :roll: :lol: ;)

A z Happcia i Astki to wyszłyby rzeczywiście dziiiiiiwne szczeniaki :evil_lol: - on taki "kanciasty" a Astunia hymm "opływowa" :loveu: no i białe w brązowe łaty ...."cielaczki" ?? :evil_lol: ;) - to nie wiem czy będziemy eksperymentować ? :diabloti: ;)

Zdjątka mam tylko te na razie co na wątku mojego Happcia "som", ale zrobię na dniach nowe bo będą bardzo ciekawe :evil_lol: np. codzienna toaleta Happiego w wykonaniu kocicy Patuni :diabloti: - Patunia myje go starannie - począwszy od głowy - trzyma przy tym łapkami głowę - jak ja zawołam Happiego to on tak spod jej łapki łypnie na mnie, ale tylko na moment :lol: bo Patunia zaraz sobie jego głowę ustawia tak aby było jej wygodnie myć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Muszę ją trochę odganiać bo boję się, że się włosów dużo naje :p No - takiego pracowitego mam kota :evil_lol:

A to Happy :iloveyou: i Patunia :loveu: - mmmm dzieci moje :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Happy - gdyby nie kolor - mógłby uchodzić za brata Asty - no z pychola podobne bardzo, z postury też. Happy ma trochę dłuższą sierść, no ale przecież często psiaki w miocie troszkę się różnią no nie? Jaki on podobny...:cool3:

Posted

Dzisiaj wcinamy kurze łapki. A tak w ogóle, to z tymi łapkami przygoda była w sklepie przy kasie. Wyłożyłam zakupy na taśmę i czekam. Za mną ustawiło się małżeństwo z ok 11 - 12 letnim synkiem. Młody zamaszyście zaczął wykładać ich towar z kosza, ale gdy zauważył, że na taśmie leży worek z jakimiś palcami - dosłownie odskoczył na ponad metr. Potem padło pytanie: "mamo a co to jest? Ludzkie palce?" Ja jeszcze miałam czarne długie włozy i byłam ubrana na czarno - więc mrugnęłam do mamy chłopca i odpowiedziałam "tak to ludzkie palce, a ja jestem czarna zmora i lubię sobie pochrupać na kolacje takie przysmaki" O mały włos oczy z orbit mu nie wyszły. Bał się podejść w pobliże ludzkich palców, więc stał schowany za mamą i patrzył z przerażeniem na mój worek z tymi ludzkimi palcami.

Posted

Morgan bedzie mial koszmary w nocy :D
Jak bedziesz dzisiaj zasypiac to pomysl ze nie dajesz spac malemu chlopcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziecku to mozna wybaczyc. Ja teraz tez mam czarne wlosy i jak jestem ubrana na czarno to panie w beretach sie na mnie patrza jak na seryjna morderczynie :cool1::cool1:

Posted

Dzisiaj wcinamy kurze łapki. A tak w ogóle, to z tymi łapkami przygoda była w sklepie przy kasie. Wyłożyłam zakupy na taśmę i czekam. Za mną ustawiło się małżeństwo z ok 11 - 12 letnim synkiem. Młody zamaszyście zaczął wykładać ich towar z kosza, ale gdy zauważył, że na taśmie leży worek z jakimiś palcami - dosłownie odskoczył na ponad metr. Potem padło pytanie: "mamo a co to jest? Ludzkie palce?" Ja jeszcze miałam czarne długie włozy i byłam ubrana na czarno - więc mrugnęłam do mamy chłopca i odpowiedziałam "tak to ludzkie palce, a ja jestem czarna zmora i lubię sobie pochrupać na kolacje takie przysmaki" O mały włos oczy z orbit mu nie wyszły. Bał się podejść w pobliże ludzkich palców, więc stał schowany za mamą i patrzył z przerażeniem na mój worek z tymi ludzkimi palcami.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Posted

A tu u nas na wątku taka leniwa cisza...
Może jutro będą jakieś zdjątka??? :p :eviltong:

Tak, tak, ciszę najlepiej przerwać dawką zdjęć. Najlepiej dużą! :cool3:

Posted

Ale masienka bardzo nieszczesliwa :placz: zostala przegoniona z wlasnego kompa i buszuje z cudzego wiec chyba teraz na zdjecia trzeba bedzie poczekac :placz:

miejmy nadzieje, ze tylko do wieczora:cool3:

Posted

[quote name='masienka']Ale masienka bardzo nieszczesliwa :placz: zostala przegoniona z wlasnego kompa i buszuje z cudzego wiec chyba teraz na zdjecia trzeba bedzie poczekac :placz:

miejmy nadzieje, ze tylko do wieczora:cool3:

No to czekamy...

Posted

Jagienka to podaj mi jakiś darmowy prosty w użytkowaniu program do przeróbki zdjęć to sobie ściągnę, bo ja niekumata w tych sprawach jestem.

nic nie trzeba przeróbkowywać ;) spróbuj :cool3:

Posted

Pancia mnie mizia - jak ja to kooooocham!! I sierść na podwoziu tak mi się błyszczy jakbym łysa była - a wcale nie jestem!!

No pancia - miziaj mnie miziaj i nie przestawaj!

Siem nastawiam... i powoli upodabniam do shar peia :-)

I siem nastawiam...