Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

No niestety. Chyba zostałam sama z suńką na tymczasie, i chyba sama będę musiała zadbać o to, żeby znaleźć jej dom.

Podnoszę zatem małą po raz kolejny.

P.S. Ciotki co z Wami? Przynajmniej możecie podnieść od czasu do czasu. Ja powiedziałam wyraźnie, że nie ma szans na to, żeby Asta u mnie została na stałe. Czuję się opuszczona :cool1:

Posted

Morgan nie czuj się ;) . Powiem szczerze, że naprawde w sprawie Asty zostało duuużo zrobione. Ja juz nie mam pomysłów pozostaje tylko przedłużać aukcje, ogłoszenia etc. Cały czas mam oczy otwarte i rozglądam się za domem bez zwierzów, ale najczęściej psiak po którego ludzie dzwonią ma być kolejnym w domu. :shake:

Posted

Morgan może w Tarnowie trzeba plakaty porozwieszać, do gazety regionalnej. Zawsze najlepiej szukać tam gdzie psiak jest, żeby mógł poznać potencjalnego właściecia bez konieczności kolejnego wozenia...

Posted

Jagienka napisał(a):
Morgan może w Tarnowie trzeba plakaty porozwieszać, do gazety regionalnej. Zawsze najlepiej szukać tam gdzie psiak jest, żeby mógł poznać potencjalnego właściecia bez konieczności kolejnego wozenia...

Gdyby były plakaty to moge porozwieszac! No problem!!!

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Asior dziękuję.:multi:
Tylko czemu mam wrażenie, że niunia jest bez szans?

znowu ktos obserwuje, :multi: oby ta osoba była naprawde zainteresowana sunią!!!!!

Posted

Dziewczyny sytuacja alarmowa. Asta dostała cieczkę, a ja się kompletnie nie znam na cieczkach. Mój On to był on :p :eviltong:
Jak długo trwa cieczka? Zaczęła plamić dzisiaj po południu. Skołowałam jej dziecięce majciory :cool3: i goni po domu z damską wkładką :diabloti: Nawet specjalnie jej to nie przeszkadza, ale chciałabym wiedzieć jak długo będzie krwawić i jak długo po ustąpieniu krwawienia trzeba ją jeszcze pilnować ( no tak w razie jakby ) Na razie zaopatrzyłam się w długi kij i niech no tylko któryś podejdzie :mad: . Mamcia czuwa :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

łooooooj to może trwać ok m-ca (ale lepiej niech się wypowiedza inni mający suki bo ja tylko z doświadczenia podpatrzonego wiem). No ale teraz będziesz mieć przerąbane :evil_lol: będziesz bardzo ponętna dla psów :lol:
Zaopatrz się w jakis kijek którym będziesz odganiać adoratorów

Posted

Asior napisał(a):
łooooooj to może trwać ok m-ca (ale lepiej niech się wypowiedza inni mający suki bo ja tylko z doświadczenia podpatrzonego wiem). No ale teraz będziesz mieć przerąbane :evil_lol: będziesz bardzo ponętna dla psów :lol:
Zaopatrz się w jakis kijek którym będziesz odganiać adoratorów

No bez jaj! Około miesiąca? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
No przecież mnie do tego czasu rozerwie ze śmiechu na widok tej panny z majciorami w kroku spiętymi dumką nad ogonem coby jej nie spadły.

A czy są w sklepach zoologicznych jakieś specjalne majtki dla suk z cieczką?

Kij już mam - poinformowałam o tym w poprzednim poście.:eviltong:

A pozatym to my tak w duecie jesteśmy ponętne :shake: ;)

Posted

eheheh o kiju nie doczytałam :evil_lol:
noo najlepiej takie normalne ludzkie majtasy jej zakładać tylko trza wyciąć dziure na oonek... bo te kupne psowe chyba drogie są.... :)
POWODZENIA :)