Morgan:-) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 O suńce opowiedziałam dodatkowo mar.gajko. Powiedziała, że będzie ją również miała na uwadze. Podesłałam link do wątku. Może jej uda się domek wyczarować :cool1: Quote
Asior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 oki to ja jutro wystawiam Astunie znowu na allegro..... ;) Quote
Asior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 aaa zreszta cóż za probblem wystawić tą samą aukcję :) juz wystawiona .... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=157184064 Quote
Morgan:-) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Asior dziękuję.:multi: Tylko czemu mam wrażenie, że niunia jest bez szans? Quote
siwucha Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 przedluzylam ogloszenie na http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?serial=9266 nie zmienialam nic-wiec jest jeszcze z moim numerem...ale moze akurat cos pomoze-ogloszen nigdy za wiele Quote
Jagienka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Asta juz była "ratlerkiem", "amstafem"... a kto w niej dostrzerze wreszcie to co powinien?? Quote
Perfi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asior potrzebuje numer do Ksery a nie ma netu moglby mi ktos podac? Quote
Morgan:-) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jaka Cisza... Milutka sunieczka szuka domku!!! Quote
Morgan:-) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No niestety. Chyba zostałam sama z suńką na tymczasie, i chyba sama będę musiała zadbać o to, żeby znaleźć jej dom. Podnoszę zatem małą po raz kolejny. P.S. Ciotki co z Wami? Przynajmniej możecie podnieść od czasu do czasu. Ja powiedziałam wyraźnie, że nie ma szans na to, żeby Asta u mnie została na stałe. Czuję się opuszczona :cool1: Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Morgan nie czuj się ;) . Powiem szczerze, że naprawde w sprawie Asty zostało duuużo zrobione. Ja juz nie mam pomysłów pozostaje tylko przedłużać aukcje, ogłoszenia etc. Cały czas mam oczy otwarte i rozglądam się za domem bez zwierzów, ale najczęściej psiak po którego ludzie dzwonią ma być kolejnym w domu. :shake: Quote
Kudłata Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 W Rzeszowie również szukamy domku, trzeba być dobrej myśli :kciuki: . Quote
andzia69 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Morgan - nie martw się - po burzy zawsze przychodzi słonce!!!! Ten domek musi się znaleźć!!!! Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Morgan może w Tarnowie trzeba plakaty porozwieszać, do gazety regionalnej. Zawsze najlepiej szukać tam gdzie psiak jest, żeby mógł poznać potencjalnego właściecia bez konieczności kolejnego wozenia... Quote
paros Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jest tyle ogłoszeń Asty w necie :cool3: musi znaleźć swój domek :roll: Quote
basiagk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jagienka napisał(a):Morgan może w Tarnowie trzeba plakaty porozwieszać, do gazety regionalnej. Zawsze najlepiej szukać tam gdzie psiak jest, żeby mógł poznać potencjalnego właściecia bez konieczności kolejnego wozenia... Gdyby były plakaty to moge porozwieszac! No problem!!! Quote
Asior Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Morgan:-) napisał(a):Asior dziękuję.:multi: Tylko czemu mam wrażenie, że niunia jest bez szans? znowu ktos obserwuje, :multi: oby ta osoba była naprawde zainteresowana sunią!!!!! Quote
Morgan:-) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dziewczyny sytuacja alarmowa. Asta dostała cieczkę, a ja się kompletnie nie znam na cieczkach. Mój On to był on :p :eviltong: Jak długo trwa cieczka? Zaczęła plamić dzisiaj po południu. Skołowałam jej dziecięce majciory :cool3: i goni po domu z damską wkładką :diabloti: Nawet specjalnie jej to nie przeszkadza, ale chciałabym wiedzieć jak długo będzie krwawić i jak długo po ustąpieniu krwawienia trzeba ją jeszcze pilnować ( no tak w razie jakby ) Na razie zaopatrzyłam się w długi kij i niech no tylko któryś podejdzie :mad: . Mamcia czuwa :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 łooooooj to może trwać ok m-ca (ale lepiej niech się wypowiedza inni mający suki bo ja tylko z doświadczenia podpatrzonego wiem). No ale teraz będziesz mieć przerąbane :evil_lol: będziesz bardzo ponętna dla psów :lol: Zaopatrz się w jakis kijek którym będziesz odganiać adoratorów Quote
Morgan:-) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Asior napisał(a):łooooooj to może trwać ok m-ca (ale lepiej niech się wypowiedza inni mający suki bo ja tylko z doświadczenia podpatrzonego wiem). No ale teraz będziesz mieć przerąbane :evil_lol: będziesz bardzo ponętna dla psów :lol: Zaopatrz się w jakis kijek którym będziesz odganiać adoratorów No bez jaj! Około miesiąca? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No przecież mnie do tego czasu rozerwie ze śmiechu na widok tej panny z majciorami w kroku spiętymi dumką nad ogonem coby jej nie spadły. A czy są w sklepach zoologicznych jakieś specjalne majtki dla suk z cieczką? Kij już mam - poinformowałam o tym w poprzednim poście.:eviltong: A pozatym to my tak w duecie jesteśmy ponętne :shake: ;) Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 eheheh o kiju nie doczytałam :evil_lol: noo najlepiej takie normalne ludzkie majtasy jej zakładać tylko trza wyciąć dziure na oonek... bo te kupne psowe chyba drogie są.... :) POWODZENIA :) Quote
Recommended Posts