Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

morgan koniecznie musisz iść do mojego weta...cena będzie napewno ok 50% niższa niż podałam ,a le jutro jeszcze spytam..on przyjmuje koło ronda Mogilskiego na kasprowicza...
jutro Ci napisze cene sterylki

Posted

A ja zrozumiałam, że to qooopa psów szła za Wami :evil_lol: bo to o robalach i o cieczce było to tak mi się zlało wszystko w jedno :lol:

A sterylka to właśnie chyba w najbardziej właściwym czasie dla Asty - tak koło 6 roku zaczyna grozić ropomacicze, nowotwory itd. a jednocześnie piesek jeszcze młody i silny aby dobrze zniósł operacje :-)

Przesyłam cmokaski dla Kochanej Astulki :kiss_2:

Posted

Jagienka napisał(a):
Asior a czy TY wiesz, że Morgan nie jest z Krakowa?? :cool3: Czy Ci umknęło?? ;)

wiem, że nie z Krakowa ale myślałam że z Wieliczki :roll:

Posted

Jagienka napisał(a):
Asior a czy TY wiesz, że Morgan nie jest z Krakowa?? :cool3: Czy Ci umknęło?? ;)

noo wiem, że nie z Krakowa ale chyba z Wileliczki to niedaleko ;)

Posted

Z naszych nowości:
1. Qooopa za nami nie szła - i nawet nie drgnęła :multi:
2. Cały dzień się psinie odbijało - chyba po tych tabletkach - i czasami coś jej tam wylatywało - ło matko ale był w aucie smród - nawet otwarte okna ( przy minusowej temperaturze :mad: ) niewiele dały. Morgan była blisko omdlenia za kierownicą i o mały włos nie dotrzymała kroku Aście w :ekmm: :angryy:
3. Pozatym wysłałam Masience kilka zbliżeń - więc pewnie najpóźniej jutro rano wstawi.

Posted

Jak milo czytac o takim 'normalnym' zyciu Asty, czytac te opowiesc jej PANCI takiej prawdziwej i na zawsze :loveu:
Morgan bede Ci chyba wdzieczna do konca zycia! :D

A czy wet moze cos mowil o tych znieksztalceniach glowki?

Posted

sugarr napisał(a):

A czy wet moze cos mowil o tych znieksztalceniach glowki?

Już mówiłam - nie wiadomo co się stało. Czaszka jest wgnieciona stabilna, a ponieważ nie ma żadnej rany na skórze mniemam, że uderzenie nastąpiło czymś tępym - mogła to być zarówno pięść jak i jakaś część pędzącego zamochodu. Jest to już starsza, zrośnięta rana, która ani jej ani mnie nie przeszkadza.
Dziękujemy za odwiedzinki naszej stronki :loveu:

Posted

Jesooooooo!!!!
Czy u Was za oknem dzieje się to samo co u mnie? Też taka tragedia??
Przecież mnie porwie na trasie z całym samochodem:shake: :shake:
Asta jeszcze śpi i straaaaasznie chrapie. Kiedyś ją nagram i Wam tu wstawię.
Masienka prooooszę obudź się, wstań już, zajrzyj do poczty...

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Jesooooooo!!!!
Czy u Was za oknem dzieje się to samo co u mnie? Też taka tragedia??
Przecież mnie porwie na trasie z całym samochodem:shake: :shake:
Asta jeszcze śpi i straaaaasznie chrapie. Kiedyś ją nagram i Wam tu wstawię.
Masienka prooooszę obudź się, wstań już, zajrzyj do poczty...

No właśnie, czekamy na zdjęcia... :razz: A dlaczego sama Morgan nie wklejasz? :hmmmm::cool1:

Posted

moana napisał(a):
No właśnie, czekamy na zdjęcia... :razz: A dlaczego sama Morgan nie wklejasz? :hmmmm::cool1:

:oops: No bo mam nowy komputer (tzn nie nówka, ale nowo złożony) i nie mam programu... i nie mam ciągle czasu - tzn ciągle o tym zapominam, żeby go ściągnąć. Ale obiecuję, że jak tylko łyknę jakąś wolną chwilę - popracuję nad tym.

Posted

O i prosze! Jaka jestem wyczekiwana ;)
zrobil mi sie maly balaganik w folderze Asty wiec nie wiem czy nie wrzuce zdjec, ktore juz kiedys byly. Mam jednak nadzieje, ze dzieki urokowi modelki mi to wybaczycie :)

No i co! Ktory policjant mi podskoczy? :)

Posted

Dziękujemy masienka :loveu:

Wybaczcie, że plenery ciągle te same, ale z uwagi na warunki pogodowe na spacerkach tylko siooo, qoooo i dom. A wdomu.... panna się z tapczanu nie rusza :mad: . No - chyba że pora wieczorna i się smaczności gotują - wtedy raczy podejść do kuchni i asystować. :p :eviltong:

Posted

Wróciłyśmy po 21. Padnięte. Asta walnęła się na kanapie i zasnęła jak kamień - nawet w gotowaniu mi nie asystuje. Bidulka. Jutro zostaje w domu, bo praktycznie na miejscu jestem.
Bonika - zapodaj tu zdjęcie swojego psiuta. Zaraz go tu do Asty dopasujemy.

"pewnie piękne szczeniaczki by były" :diabloti: