basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 JEJ! Jaka Ona PIĘKNA!!!:crazyeye::loveu::Cool!::laugh2_2: :thumbs: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A tu już jestem prawie rasowy shar-pei - no chyba przyznacie mi rację ciotki! Tutaj patrzę na pancię i dumam.... Teraz trzeba błagalny wzrok zrobić, bo pancia chce wstać... A tu mordula w pełnej krasie!! Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jaka ja entelygentna jezdem :multi: Jagienka - siem mi udało jakoś - jeszcze raz dziękuję :p :eviltong: Quote
karusiap Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 sliczna mordusia:loveu: a ja oczywiscie nigdy sie zdjec wstawiac nie naucze:angryy: Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No GRATULACJE Morgan!!! Buziaki dla Asty!!! Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 karusiap napisał(a):sliczna mordusia:loveu: a ja oczywiscie nigdy sie zdjec wstawiac nie naucze:angryy: Karusiap = "trening czyni mistrza" - pamiętaj o tym :lol: Tylko niektórzy od razu rodzą się mistrzami :eviltong: :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 basiagk napisał(a):No GRATULACJE Morgan!!! Buziaki dla Asty!!! Dziękujemy... dziękujemy... :loveu: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No - i tak ma się kończyć każda ze smutnych historii na tym forum :multi: :loveu: Quote
zdrojka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dobrze powiedziane, tak ma być! :loveu: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jagienka - po co Ty mi powiedziałaś jak się zdjęcia wstawia - teraz będzie zdjęciów a zdjęciów. Mam hiciora - padniecie na kolana :diabloti: . Momento - zaraz wstawię :multi: Quote
zdrojka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Super, czekamy, czekamy! :multi: Ja też nie wiedziałam, że to takie łatwe :oops: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Trochę kiepskie, ale za to jakie słodkie!! I tak możemy caaaały dzień! Rospieszczone psisko! I siem nastawiam non stop Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A teraz moje Asy z rękawa, które Was zamordują :eviltong: I kto teraz powie, że ja nie jestem jedną z najkochańszych suniek na świecie?? No kto?? :loveu: :loveu: Quote
zdrojka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jesssooo, Morgan, ale Ci się trafiło! :loveu: Quote
Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 zdrojka napisał(a):Jesssooo, Morgan, ale Ci się trafiło! :loveu: No wiem - dumna jestem jak paw z tego powodu!!!:multi: Quote
sugarr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Morgan:-)'] Trochę kiepskie, ale za to jakie słodkie!! Wyglada jak szczeniak!! :cool3: Morgan cudna masz ta Aste :loveu: Quote
jotpeg Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 jakie oczątka!!!!! :loveu: :p :loveu: :p :loveu: :p Quote
Jagienka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Morgan:-) napisał(a):Jagienka - po co Ty mi powiedziałaś jak się zdjęcia wstawia - teraz będzie zdjęciów a zdjęciów. wcale nie żałuje :loveu: Quote
masienka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ledwo sie do kompa dorwalam... lece... patrze... a tu Astulka w pelnej krasie.:cool3: Wzrok to ona rzeczywiscie ma przeslodki:loveu: Morgan musi miec nie lada sile psychiczna zeby oderwac sie od tego cudenka choc na chwile:loveu: Quote
moana Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Morgan:-)'] I kto teraz powie, że ja nie jestem jedną z najkochańszych suniek na świecie?? No kto?? :loveu: :loveu: Ojeeeejku, ja tak nie powiem. Oczęta niesamowite. Cudo! :loveu: A Ty Morgan nie zamierzasz sobie przypadkiem porządnego aparatu kupić :razz::evil_lol: Takie cudo, a nie można sobie np tapety w komputerze zrobić przy takiej jakości zdjęcia :eviltong: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 dziewczyny!!! szok!!! jak bym nie wiedziała że sunia jest u Morgan to bym pomyślała, że to ASTA:crazyeye: patrzcie: Quote
Jagienka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny!!! szok!!! jak bym nie wiedziała że sunia jest u Morgan to bym pomyślała, że to ASTA:crazyeye: Boś Asty na żywo nie widziałam :diabloti: Nam by się nie pomyliło :lol: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 noo :D Morgan..przyznaj się :cool3: oddałaś ASTE :evil_lol: Quote
Recommended Posts