Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Adamie - książeczka doszła :multi: . Wielkie dzięki :modla: :modla: Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :siara: ciotki coś niekumate dzisiaj :bigcool: Quote
Asior Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :evil_lol: które nie kumaty to nie kumate :razz: Quote
Jagienka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Morgan:-)']:eviltong: dzisiaj były zakupy.... 1. Szelki wychodno-samochodowe... 2. Smycz automatyczna... 4. Kaganiec... 5. Extra szampon ( oj będzie kąpanie - nawet na mus, ale będzie) 6. Majtki cieczkowe... :cool3: :cool3: :cool3: Morgan i chcesz powiedzieć, że te wszytskie gadżeciory kupiłaś i będą jako wiano Asty?? Czy sobie masz zamiar zostawić?? :crazyeye: Gadżety... Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :painting: no bo ja już na stałe do tej smyczy przyrosłam :cunao: A pozartm nie wyobrażam sobie, że gdzieś będzie bardziej kochana niż u mnie :loveu: No jak ja mogłabym ją zawieść co? No jak?? Quote
Jagienka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Morgan:-)']:painting: no bo ja już na stałe do tej smyczy przyrosłam :cunao: A pozartm nie wyobrażam sobie, że gdzieś będzie bardziej kochana niż u mnie :loveu: No jak ja mogłabym ją zawieść co? No jak?? W sensie, że Asta zostaje u Ciebie Morgan??!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Do Nas trzeba dużymi literami!!!! I wprost!!! Quote
Patia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Chyba dobrze zrozumiałam? Asta zostaje?:evil_lol: Quote
Jagienka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Teraz to nawet jak Morgan nie planowała, to po poście Patii trudno sie wycofać :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :ylsuper: No jasne że zostaje :B-fly: :Dog_run: Nie oddam jej już nikomu:BIG: I będziemy już zawsze razem:bigcool: :laola: Quote
karusiap Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hmmm Morgan chyba nie miala wyboru pod naciskiem ciotek:evil_lol: Brawo Morgan!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
jotpeg Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Asta, gratuluje ci domu u Morgan - lepiej nie mogłaś trafic! :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :klacz: Morgan :lilangel: :bigcool: Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 To nie kwestia naporu ciotek, tylko uroku osobistego Asty :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Uciekam na spacer z moją "laską" :painting: Trzeba gadgety wypróbować no nie? Jutro sesja foto - specjalnie dla ciotek pomagierek. Czyli wdepłam już na całego w dogomaniackie wariactwo :multi: :diabloti: Quote
Jagienka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ale bomba, Asta ma dom!!! Najlepsiejszy!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drink1: :drinking: :chlup: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :cunao:Morgan: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
sugarr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 TAK TAK TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!! WIEEEEDZIAAAALAAAAAm!!! MORGAN JESTES BOSKAAAAA!!!!!!!!!!!AAAAAAA!! ALE SIE CIESZE:D Chce mi sie krzyczec tak sie ciesze, a przez forum to tak trudno odglosy wydawac:D Quote
Asior Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [SIZE="5"]tralalala ja wiedziałam :siara: :evillaug:[SIZE="5"]tak jak i przy Uli i Sonii tak i przy Morgan :cool3: wiedziałam, że zmięknie.......i zakocha się w suni :evil_lol: MORGAN jestes wielka!!!!!!!! największa!!!!!!!:loveu: Quote
moana Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jacie!!!!! Wiedziałam!!! Mam dziś świetny dzień! Same dobre wiadomości... Ale ta przebiła wszystkie!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I dla Morgan :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: I żyjcie razem dłuuugo i szczęśliwie!! :loveu: Quote
Patia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dodałam zdjęcia Astuni do metamorfoz , wchodźcie i sie zachwycajcie!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2819442#post2819442 Quote
Morgan:-) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziękuję Wam ciotki za te wiwaty :multi: Patia :iloveyou: - dzięki za Metamorfozy Moana:iloveyou: , Asior :iloveyou: , Sugarr:iloveyou: , Jagienka :iloveyou: , Jotpeg :iloveyou: , Karasiup :iloveyou: , Andzia69 :iloveyou: , BeataA :iloveyou: , Bonika :iloveyou: , Masienka :iloveyou: , Basiagk :iloveyou: , Perfi :iloveyou: i inni, których być może pominęłam (przepraszam :oops: ) - dziękuję za ofiarność i pomoc w rozgłaszaniu suni. Specjalne podziękowania dla Siwuchy :cool2: - chyba nie muszę mówić za co. Dodatkowo wielki plus dla Ksery :happy1: za szybką reakcję na dogomanii. I największy THANKS dla Adama - jesteś wielki:thumbs: Quote
Jagienka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Lalala Asta ma dom :cunao: Nie moge się nacieszyć :loveu: Całusy dla Astuni w łebek cudowny... Quote
BeataA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kilka dni czleka braklo na dogomanii, a tutaj TAKIE WIESCI :laola: :laola: Wspaniala wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts