Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Morgan:-)']:eviltong: dzisiaj były zakupy....
1. Szelki wychodno-samochodowe...
2. Smycz automatyczna...
4. Kaganiec...
5. Extra szampon ( oj będzie kąpanie - nawet na mus, ale będzie)
6. Majtki cieczkowe...

:cool3: :cool3: :cool3:
Morgan i chcesz powiedzieć, że te wszytskie gadżeciory kupiłaś i będą jako wiano Asty?? Czy sobie masz zamiar zostawić?? :crazyeye: Gadżety...

Posted

:painting: no bo ja już na stałe do tej smyczy przyrosłam :cunao:
A pozartm nie wyobrażam sobie, że gdzieś będzie bardziej kochana niż u mnie :loveu:
No jak ja mogłabym ją zawieść co? No jak??

Posted

[quote name='Morgan:-)']:painting: no bo ja już na stałe do tej smyczy przyrosłam :cunao:
A pozartm nie wyobrażam sobie, że gdzieś będzie bardziej kochana niż u mnie :loveu:
No jak ja mogłabym ją zawieść co? No jak??
W sensie, że Asta zostaje u Ciebie Morgan??!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Do Nas trzeba dużymi literami!!!! I wprost!!!

Posted

Asta, gratuluje ci domu u Morgan - lepiej nie mogłaś trafic! :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:klacz: Morgan :lilangel: :bigcool:

Posted

Uciekam na spacer z moją "laską" :painting:
Trzeba gadgety wypróbować no nie?
Jutro sesja foto - specjalnie dla ciotek pomagierek.

Czyli wdepłam już na całego w dogomaniackie wariactwo :multi: :diabloti:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Ale bomba, Asta ma dom!!! Najlepsiejszy!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drink1: :drinking: :chlup: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :cunao:Morgan: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

TAK TAK TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!! WIEEEEDZIAAAALAAAAAm!!!
MORGAN JESTES BOSKAAAAA!!!!!!!!!!!AAAAAAA!! ALE SIE CIESZE:D
Chce mi sie krzyczec tak sie ciesze, a przez forum to tak trudno odglosy wydawac:D

Posted

[SIZE="5"]tralalala ja wiedziałam :siara: :evillaug:[SIZE="5"]tak jak i przy Uli i Sonii tak i przy Morgan :cool3: wiedziałam, że zmięknie.......i zakocha się w suni :evil_lol: MORGAN jestes wielka!!!!!!!! największa!!!!!!!:loveu:

Posted

Jacie!!!!! Wiedziałam!!! Mam dziś świetny dzień! Same dobre wiadomości... Ale ta przebiła wszystkie!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
I dla Morgan :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

I żyjcie razem dłuuugo i szczęśliwie!! :loveu:

Posted

Dziękuję Wam ciotki za te wiwaty :multi:
Patia :iloveyou: - dzięki za Metamorfozy
Moana:iloveyou: , Asior :iloveyou: , Sugarr:iloveyou: , Jagienka :iloveyou: , Jotpeg :iloveyou: , Karasiup :iloveyou: , Andzia69 :iloveyou: , BeataA :iloveyou: , Bonika :iloveyou: , Masienka :iloveyou: , Basiagk :iloveyou: , Perfi :iloveyou: i inni, których być może pominęłam (przepraszam :oops: ) - dziękuję za ofiarność i pomoc w rozgłaszaniu suni.
Specjalne podziękowania dla Siwuchy :cool2: - chyba nie muszę mówić za co.
Dodatkowo wielki plus dla Ksery :happy1: za szybką reakcję na dogomanii.

I największy THANKS dla Adama - jesteś wielki:thumbs:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: