Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
jejq martwię się tak strasznie :(
te zmiany domków ....echh zeby się to nie odbiło na jej psychice:placz:

Ale co mozemy lepszego zrobic? :-(
Mysle ze DT u Morgan to bedzie naprawde dobre wyjscie... Morgan o nia zadba jak nalezy.
Moze bedzie duzo czasu sama ale nie grozi jej atak ze strony rottka...

Posted

Poza tym Morgan już zna... zatacza koło: Pan Adam - Morgan - sugarr - siwucha - Pan Adam - Morgan... i mam nadzieje, że kolejna przystań to już będzie docelowy dom. :shake:

Posted

Słuchajcie - ja tam nikogo nie chce namawiać, ani cuś w tym stylu...ale znam ludzia, który "pracuje" ze swoim jamniorem - jest przedtawicielem i po prostu pies jeździ z nim! Ma swoją podusię na fotelu obok kierowcy no i sobie jeździ po Polsce!
A drugi kolega jeździ jako kierowca Tira i - nie wyobraza sobie jazdy w trasę bez swojego psa! Czuje sie wtedy bezpiecznie.Pies oczywiście ma wszytkie papiery - chipa, paszport itp. potrzebne rzeczy i zwiedza swiat!

Posted

dzieki andziu!!! :modla:
tez mi to przyszlo do glowy, tylko nie smialam napisac, ze mozna by ja zabierac czasem w trase - w miare moznosci... chyba sprobowalabym. :oops:

Posted

O wlasnie zapomnialam wspomniec ze przeciez Asta z Morgan sie znaja! Jagienka.. Dobrze ten 'okrag' napisalas..

Tez mysle ze takie zabieranie w trasy to dobry pomysl :D Asta sie nadaje, odrazu zmyka na swoje miejsce w samochodzie, jak sie jej takie wyznaczy'
Ale to juz oczywiscie zostaje w rekach Morgan tak jak i w ogole zdecydowanie sie na opieke nad Asta.. Liczymy na Ciebie Morgan!! :D

Tylko zobaczmy jeszcze co na to Tekila

Posted

Witam!

Mogę potwierdzić, że Asta nie szczeka i tylko przez chwilkę piszczy jak się wychodzi. Potem się uspokaja i leży grzecznie w koszyczku i czeka. Faktycznie przynosi różne rzeczy do koszyka (np. miskę lub ciapy), ale tak jak Siwucha mówiła to nic nie niszczy tylko na tym leży.

Morgan jeżeli masz możliwość wziąć Astę na DT to nie obawiaj się że ona zostaje sama. Będzie dla niej lepiej, bo zapewnisz jej bezpieczeństwo.

Mam prośbę! Proszę zwracajcie się do mnie po prostu tylko ADAM bez PAN….. Nie jestem taki stary………;)

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Elik - czytaj powyżej :eviltong:

Najwyraźniej pisałyśmy razem :lol:

Czyżby zabłysnęła gwiazdeczka nadziei dla Asty ?? :loveu:

Posted

Morgan nie myśli intensywnie, tylko już zdecydowała - Asta jedzie do mnie na tymczas. Najbliższy termin - czwartek, więc Adamie - tak jak ostatnio :multi:. Jestem w tej chwili u Agnieszki Małek - wyraziła chęć zaopiekowania się Astą w razie jakiejś mojej dłuższej trasy :evil_lol:. Ja jednak coś czuję, że - jeżeli to jest samochodziara - to będzie jeździła ze mną!
Tylko mam jedną prośbę - nie rezygnujcie z szukania jej domu ok?

Posted

Wysłałam smsa do Adama - czekam na potwierdzenie terminu. Ja chyba na głowę upadłam - powiedziałam sobie kiedyś, że oprócz Morgana nie będzie żadnego psa, no ale cóż... Chyb a bardzo niesłowna jestem :oops: (w pewnych kwestiach ).

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Na tymczasie - żeby nikogo w błąd nie wprowadzić :p

Nie ustaniemy, cioteczki z Krakowa mysla intensywnie... Telefony jak będą na sunie, to Asta zapewne zostanie podsunięta. Ale póki co... :shake:
Morgan :loveu: Asta będzie bezpieczna :multi:
btw Agnieszka Małek coś się ostatnio rzadziej udziela na krakowskich wątkach... pozdrawiamy :razz:

Posted

ja podesłałąm Astę do Izy Szumielewicz bo miała chętnego na jakiegoś pieska(chciał łatka ale Łatek ma juz zaklepany domek) i napisała mi ze Asta jest jednym z kilku psów której wątek od razu po otrzymaniu i przeczytaniu jej historii podesłałą temu Panu

Posted

btw Agnieszka Małek coś się ostatnio rzadziej udziela na krakowskich wątkach... pozdrawiamy :razz:

Małkówna dziękuje i również pozdrawia. No wiecie - te dolegliwości :loveu: :eviltong: nie pozwalające dłużej siedzieć w jednej pozie i takie tam inne jeszcze :cool3: