Kudłata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Można jeszcze w anonsach - można umieścić ogłoszenie przez internet www.anonse.com, oraz na www.rzeszowiak.pl, Do kogo podawać namiary? Do pana Adama? Quote
jotpeg Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kudłata, mysle, ze namiary powinny byc do p. Adama, bo u niego teraz sunia przebywa (mam nadzieje, ze Pan Adam sie nie obrazi [?], na poczatku akcji szukania domu podawano już jego tel. na allegro) jesli mozesz - daj do anonsów i rzeszowiaka :multi: Ulka, dzięki za namiary! :loveu: kto napisze??? i trzeba załączyc 1-2 foty. Patia, czy sunia jest teraz na allegro? jeśli mozesz, bardzo plizzz... Quote
Patia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aukcja się zakonczyła , wystawiam znowu , tylko proszę o aktualny numer tel. Quote
jotpeg Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 probowałam wyslac PW do Patii, ale sie nie da, bo costamcostam, wobec tego: Pan Adam 696 051 349 Quote
Kudłata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dałam ogłoszenie do Anonsów, gazeta ukaże się 5 stycznia, dałam ze zdjęciem, żeby było bardziej widoczne. Dodałam też sunie na www.rzeszowiak.pl. Na razie jest ogłoszeniem oczekującym, pewnie po 1 stycznia będzie widoczne. Wymagany był adres email, nie wiedziałam jaki podać więc zdaje się, że podałam Jagienko Twój :oops: (kopiowałam ogłoszenie o suni z 4łapy - zmieniłam tylko tel do pana Adama). Nie chciałam podawać swojego ze względu na to, że rzadko mam dostęp do sieci, i używam wspólnego maila z TZ, więc wiadomość mogłaby mi umknąć. Mam nadzieję, że się nie gniewasz :Rose: . Czy sunia ma zrobiony plakat? Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kudłata, no skąd. :loveu: Już przyszło potwierdzenie z rzeszowiaka. Jest plakat a nawet dwa... Paulus zrobił i ja zrobiłam. Zaraz znajde w wątku. Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='paulus']A tutaj nowy plakat [quote name='paulus']Edit:tutaj stary plakat dwa plakaty, do wyboru do koloru, przedłużyłam ogłoszenie na 4łapy Quote
Patia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wystawiłam znowu , dajcie znac , czy cos zmienić: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=153997119 Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Patia']Wystawiłam znowu , dajcie znac , czy cos zmienić: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=153997119 super :loveu: :loveu: :loveu: można jeszcze maila podać do kogoś, np do mnie: jagnas(lalala)gmail.com, jakby ktoś chciał więcej zdjęć czy cóś... Quote
Tekila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam! Mam złe wiadomości! Dzisiaj Tekila otworzyła sobie jakoś sama drzwi do kotłowni i zaatakowała Astę. Broniąc się Asta musiała uderzyć w jakiś przedmiot, bo krwawiła z wargi. Dobrze ze byłem w domu i natychmiast rozdzieliłem psy, bo nie wiem, co by się stało. Mój teść się bardzo zdenerwował i powiedział żeby zawieść Aste do schroniska. Ludzie proszę was o dalszą pomoc, bo już długo nie będę mógł jej trzymać u teściów.:shake: Asta teras zasnęła w swoim koszyczku. Ma wzrok taki biedny i zagubiony. Nie wie już chyba, co się dzieje i dlaczego jej nikt nie chce! Idę do niej, co chwilę, aby ją pogłaskać. Ona w tym momencie czuję szczęście. Jak tylko wychodzę to wzrok jej się robi smutny i piszczy za mną. Ale biedulka…….. :placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no normalnie sie rozplacze zaraz:(Asta tak pragnie milosci..nie wie co sie dzieje...czemu jest atakowana ....blagamy o dom!!!! Quote
andzia69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 domek na gwałt bardzo potrzebny bo dojdzie do tragedii!!!:placz::placz::placz: Quote
jotpeg Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 boze, jakie okropne wieści :-( :-( fatalnie, raczej nie ma szans, żeby suki się tolerowały :shake: tak się długo nie da, nie upilnuje się :shake: czy sunia jest zdeklarowanym wrogiem kotów, Adamie??? POMOCY!!!!! ps Patia, Kudłata - dzięki wielkie! Quote
Asior Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cholera no nie możliwe, zeby NIKT nie mógł jej na tymczas wziąść :( LUDZIE ratujcie Aste :( ona cierpi strasznie tam sama :( serce mi się kraje , z bezsilności :( PATIA a nie dało by się dodać więcej zdjęć suni na allegro????to na którym jest taka chuda i ze 3 z domku u siwuchy..... zdjęcia dużo dają. Noo chyba że wystawić drugą aukcję tylko ze swojego konta...jak myslicie???? Quote
andzia69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asior - wystawiaj, nie ma co - jej na wczoraj domek jest potrzebny!!!!! Quote
siwucha Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 asior-ja sie moze nie znam-ale im wiecej bedzie jej ogloszen na allegro tym chyba lepiej-wieksza szansa ze ja ktos zobaczy... Quote
Asior Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 noo to wstawiam :) zgapię tekst od Patii i wystawiam ;) Quote
Perfi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 nie wiem czy ten sam "przedmiot" moze byc na raz wystawiany chyba blokuja konta za to ale nie jestem pewna Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Perfi napisał(a):nie wiem czy ten sam "przedmiot" moze byc na raz wystawiany chyba blokuja konta za to ale nie jestem pewna tez tak slyszalam :shake: Quote
siwucha Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hmmm wiem ze to kombinatorstwo-ale gdyby zmienic zdiecia i tekst??czy lepiej nie?? Quote
andzia69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 spróbować zawsze można - najwyżej usuną;) Quote
paros Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wstawiłam ją na dwa fora :lol: kupiepsa ale.gratka Quote
Asior Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 NOOOO TO PRZESZŁAM SAMĄ SIEBIE :evil_lol: TO NAJŁADNIEJSZA AUKCJA JAKĄ WIDZIAŁAM :evil_lol: (ach ta moja skromność :oops: ) no to patrzcie i podziwiajcie.... :cool3: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154167910 zamówienia na inne tego typu aukcje przyjmuje codziennie w godz. popołudniowych :cool3: :razz: :diabloti: Quote
Asior Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :cool3: :cool3: eehehehhh mnie tez sie podoba :evil_lol: Quote
Recommended Posts