Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Kudłata, mysle, ze namiary powinny byc do p. Adama, bo u niego teraz sunia przebywa (mam nadzieje, ze Pan Adam sie nie obrazi [?], na poczatku akcji szukania domu podawano już jego tel. na allegro)
jesli mozesz - daj do anonsów i rzeszowiaka :multi:

Ulka, dzięki za namiary! :loveu: kto napisze??? i trzeba załączyc 1-2 foty.

Patia, czy sunia jest teraz na allegro? jeśli mozesz, bardzo plizzz...

Posted

Dałam ogłoszenie do Anonsów, gazeta ukaże się 5 stycznia, dałam ze zdjęciem, żeby było bardziej widoczne.
Dodałam też sunie na www.rzeszowiak.pl. Na razie jest ogłoszeniem oczekującym, pewnie po 1 stycznia będzie widoczne. Wymagany był adres email, nie wiedziałam jaki podać więc zdaje się, że podałam Jagienko Twój :oops: (kopiowałam ogłoszenie o suni z 4łapy - zmieniłam tylko tel do pana Adama). Nie chciałam podawać swojego ze względu na to, że rzadko mam dostęp do sieci, i używam wspólnego maila z TZ, więc wiadomość mogłaby mi umknąć. Mam nadzieję, że się nie gniewasz :Rose: .
Czy sunia ma zrobiony plakat?

Posted

Witam!
Mam złe wiadomości! Dzisiaj Tekila otworzyła sobie jakoś sama drzwi do kotłowni i zaatakowała Astę. Broniąc się Asta musiała uderzyć w jakiś przedmiot, bo krwawiła z wargi. Dobrze ze byłem w domu i natychmiast rozdzieliłem psy, bo nie wiem, co by się stało. Mój teść się bardzo zdenerwował i powiedział żeby zawieść Aste do schroniska. Ludzie proszę was o dalszą pomoc, bo już długo nie będę mógł jej trzymać u teściów.:shake:

Asta teras zasnęła w swoim koszyczku. Ma wzrok taki biedny i zagubiony. Nie wie już chyba, co się dzieje i dlaczego jej nikt nie chce! Idę do niej, co chwilę, aby ją pogłaskać. Ona w tym momencie czuję szczęście. Jak tylko wychodzę to wzrok jej się robi smutny i piszczy za mną. Ale biedulka…….. :placz::placz::placz:

Posted

boze, jakie okropne wieści :-( :-(
fatalnie, raczej nie ma szans, żeby suki się tolerowały :shake:
tak się długo nie da, nie upilnuje się :shake:
czy sunia jest zdeklarowanym wrogiem kotów, Adamie???

POMOCY!!!!!

ps
Patia, Kudłata - dzięki wielkie!

Posted

cholera no nie możliwe, zeby NIKT nie mógł jej na tymczas wziąść :(
LUDZIE ratujcie Aste :( ona cierpi strasznie tam sama :( serce mi się kraje , z bezsilności :(

PATIA a nie dało by się dodać więcej zdjęć suni na allegro????to na którym jest taka chuda i ze 3 z domku u siwuchy..... zdjęcia dużo dają.
Noo chyba że wystawić drugą aukcję tylko ze swojego konta...jak myslicie????