bonika Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Oj Sucharek, Sucharek... ale się poukładało :oops: Ale nosy do góry - są pieski w gorszej sytuacji - szukamy domku po prostu dalej ! A imię - może rzeczywiście zmienić ? - tym bardziej, że u Pana Adama ją inaczej nazywają - a przede wszystki, że się właśnie kojarzy i domek będzie musiał być naprawdę sprawdzony. Niunia do góry !!! Quote
Kudłata Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jagienka napisał(a):Czy Pan Adam jest teraz w domu czy byli tylko teściowie/ czy rodzice...?? Dlaczego nie napisze ani słowa... panie Adamie, proszę :oops: Pan Adam przebywa obecnie za granicą, byli jedynie jego teściowie. Prawdopodobnie odezwie się jak wróci :lol: . Quote
siwucha Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 z tego co zrozumialam on wraca wraz z tekila 29, jakos tak.. Quote
Vella Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 sugarr, Kudłata - dzięki :) No faktycznie, tak naprawdę ani Asta ani Niteczka AST'a - amstaffa - american staffordshire terriera nie przypominają ;) (chociaz ratlerka też nie :evil_lol: ) Ale i tak są śliczne i mam nadzieję, że obie znajdą dom na jaki zasługują :) Quote
Jagienka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A ja siwucha dziekuje Tobie, że pomogłaś w patowej sytuacji, że nie musiałam Cię długo prosić i tak cudnie zaopiekowałaś się Astą. Bardzo bardzo Ci dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: Quote
sugarr Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 O tak siwucha, przede wszystkim to ja dziekuje, nie wiem co by bylo gdyby nie ty :loveu: Prawda jest taka ze wziac psa na dt to ciezka sprawa, powodow jest sporo, a ty wzielas i mnie wyciagnelas z tej sytuacji i Ascie dalas taki swietny domek na ten czas DZIEKUJE! I wszystkim innym - Jagienka - Tobie.. Co tu duzo mowic sam fakt ze sie tym zainteresowalas i zaczelas dzialac, ze ci zalezy... :loveu:, Kudłata i 'reszta' zwiazana z transportem (przepraszam ze tak ogolnie, ale nie polapalam sie dokladnie kto komu Aste przekazywal i jak to bylo) dziekuje ogromnie! WESOLYCH SWIAAT :) Quote
siwucha Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ej nie mozna pisac takich rzeczy bo ja sie zaczne rozklejac i co bedzie??, w koncu nic takiego nie zrobilam <no moze ten nieszczesny wystep w kundlu byl stresiorem dla mnie ale reszta nie wymagala ode mnie zbyt wiele wysilku:), po swietach wezmy sie do roboty, tak zeby jak najszybciej bylo po wszytskim;) ps. Jagienka, Kudlata<+Marek> no i pan Adam :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asior Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 siwucha napisał(a): <no moze ten nieszczesny wystep w kundlu byl stresiorem dla mnie ale reszta nie wymagala ode mnie zbyt wiele wysilku:), no fakt :evil_lol: zestresowana byłaś nieźle , ale wypadłaś świetnie :cool3: Quote
karusiap Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ktos wie czy aktualizuja juz Kundla w necie?? Quote
Jagienka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 karusiap napisał(a):ktos wie czy aktualizuja juz Kundla w necie?? no wiesz podpisane jest, że to program z 15go grudnia ale to wciąż ten sam program, jeszcze z listopada :cool1: Quote
moana Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Bałam się trochę zaglądać na ten wątek... Choć też miałam taką cichą nadzieję, że jakiś cud.... :shake: Quote
bonika Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 PIĘKNA Niunia - jak SARENKA - się przypomina !!! Domku KOCHANY zgłoś się :-( Quote
karusiap Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jak tam pysia w starym-nowym domku?? Quote
siwucha Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jakies plany odnosnie poszukiwan nowego domku suni??przywiazalam sie do niej troszke przez te dni,kiedy sie nia opiekowalam i chcialabym jakos pomoc tylko nie wiem co moglabym zrobic.... Quote
Tekila Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam! Właśnie wróciłem wczoraj z Tekilą do domu, w którym czekali teściowie z Astą i nie minęło całych 5 min to Tekila już zaczęła się z Astą (sucharkiem) gryźć. Dzisiaj rano musiałem ich już pojedynczo wypuszczać, bo Tekila się natychmiast rzuca zębami na Astę. Astą spij w swoim koszyczku w kotłowni gdzie ma cieplutko. Niestety Tekila siedziała całą noc przed drzwiami do kotłowni i szczekała i drapała! Zadrapała już całe drzwi i nie reaguje na „nie wolno” i inne groźby! Asta z drugiej strony siedzi i piszczy! :shake: Ludzie błagam was o dalszą pomoc, bo mam teras nie ciekawie w domu. Ani spania i tylko zmartwienie, co się stanie jak Tekila dopadnie Astę. Już teściowie mi tez powiedzieli, źe dwa psy nie mogą być (jest to ich dom). I są wkurzeni za zadrapane drzwi, które muszę naprawić. :angryy: Niestety od 03.01.2006 idę do pracy i nie będę mógł się zająć bezpieczeństwem Asty dlatego błagam o dalszą pomoc. Nikt się nie zgłosił? Quote
Jagienka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tekila... nikt. Ja nie wiem co się dzieje, ludzie są zapsieni. Najgorsze jest to, że Asta musi iść do domu bez innych zwierząt. :shake: Może do gazety rzeszowskiej jakiejś?? Sa tutaj dogomaniacy z rzeszowa?? Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 bede proponowac aste ludziom, ktorzy zadzwonia po cypiska a beda chcieli suczke, ale narazie mam same telefony po malenstwa... :( Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 kiwi napisał(a):bede proponowac aste ludziom, ktorzy zadzwonia po cypiska a beda chcieli suczke, ale narazie mam same telefony po malenstwa... :( Kiwi, sorry, ze na tym watku, ale gdybys miala nadmiar domkow na maluchy, to u Missieek jest jeszcze jedna sunia. I w Kielcach u Gema i Erki sa maluchy :modla: Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ajaja, ale ja mowie malenstwa w sensie ze mikrusy ale nie szczeniaki, jest jakis dorosly, ale mlody mikrus? Quote
jotpeg Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :-o fajnie, ale to jest watek zagłodzonej suni, która nadal nie ma domu! czy ktoś z bezpośrednich okolic Tekili - Rzeszów, Łańcut może pomóc w ogłoszeniach, jakaś prasa miejscowa może?? Quote
andzia69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oj. niedobrze, niedobrze :shake::shake::shake: szkoda,że sunie nie dogaduja się... POTRZEBNA POMOC!!!!! Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Proponuje GW w Rzeszowie, zaraz sprawdze adres mailowy do Pani, ktora daje mieleckie psiaczki do ogloszenia. Quote
karusiap Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 kurcze dobrze by bylo...a ogloszenie powinno mocno za serce chwytac Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Podaje adres do Pani Lucyny, bardzo mila Pani Sekretarz Redakcji GW w Rzeszowie : [email protected]. Quote
Recommended Posts