Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Oj Sucharek, Sucharek... ale się poukładało :oops: Ale nosy do góry - są pieski w gorszej sytuacji - szukamy domku po prostu dalej !

A imię - może rzeczywiście zmienić ? - tym bardziej, że u Pana Adama ją inaczej nazywają - a przede wszystki, że się właśnie kojarzy i domek będzie musiał być naprawdę sprawdzony.

Niunia do góry !!!

Posted

Jagienka napisał(a):
Czy Pan Adam jest teraz w domu czy byli tylko teściowie/ czy rodzice...?? Dlaczego nie napisze ani słowa... panie Adamie, proszę :oops:

Pan Adam przebywa obecnie za granicą, byli jedynie jego teściowie. Prawdopodobnie odezwie się jak wróci :lol: .

Posted

sugarr, Kudłata - dzięki :)

No faktycznie, tak naprawdę ani Asta ani Niteczka AST'a - amstaffa - american staffordshire terriera nie przypominają ;)
(chociaz ratlerka też nie :evil_lol: )
Ale i tak są śliczne i mam nadzieję, że obie znajdą dom na jaki zasługują :)

Posted

A ja siwucha dziekuje Tobie, że pomogłaś w patowej sytuacji, że nie musiałam Cię długo prosić i tak cudnie zaopiekowałaś się Astą. Bardzo bardzo Ci dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou:

Posted

O tak siwucha, przede wszystkim to ja dziekuje, nie wiem co by bylo gdyby nie ty :loveu:
Prawda jest taka ze wziac psa na dt to ciezka sprawa, powodow jest sporo, a ty wzielas i mnie wyciagnelas z tej sytuacji i Ascie dalas taki swietny domek na ten czas

DZIEKUJE!

I wszystkim innym - Jagienka - Tobie.. Co tu duzo mowic sam fakt ze sie tym zainteresowalas i zaczelas dzialac, ze ci zalezy... :loveu:, Kudłata i 'reszta' zwiazana z transportem (przepraszam ze tak ogolnie, ale nie polapalam sie dokladnie kto komu Aste przekazywal i jak to bylo) dziekuje ogromnie!

WESOLYCH SWIAAT :)

Posted

ej nie mozna pisac takich rzeczy bo ja sie zaczne rozklejac i co bedzie??, w koncu nic takiego nie zrobilam <no moze ten nieszczesny wystep w kundlu byl stresiorem dla mnie ale reszta nie wymagala ode mnie zbyt wiele wysilku:), po swietach wezmy sie do roboty, tak zeby jak najszybciej bylo po wszytskim;)
ps. Jagienka, Kudlata<+Marek> no i pan Adam :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

siwucha napisał(a):
<no moze ten nieszczesny wystep w kundlu byl stresiorem dla mnie ale reszta nie wymagala ode mnie zbyt wiele wysilku:),

no fakt :evil_lol: zestresowana byłaś nieźle , ale wypadłaś świetnie :cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
ktos wie czy aktualizuja juz Kundla w necie??

no wiesz podpisane jest, że to program z 15go grudnia ale to wciąż ten sam program, jeszcze z listopada :cool1:

Posted

jakies plany odnosnie poszukiwan nowego domku suni??przywiazalam sie do niej troszke przez te dni,kiedy sie nia opiekowalam i chcialabym jakos pomoc tylko nie wiem co moglabym zrobic....

Posted

Witam!

Właśnie wróciłem wczoraj z Tekilą do domu, w którym czekali teściowie z Astą i nie minęło całych 5 min to Tekila już zaczęła się z Astą (sucharkiem) gryźć. Dzisiaj rano musiałem ich już pojedynczo wypuszczać, bo Tekila się natychmiast rzuca zębami na Astę.

Astą spij w swoim koszyczku w kotłowni gdzie ma cieplutko. Niestety Tekila siedziała całą noc przed drzwiami do kotłowni i szczekała i drapała! Zadrapała już całe drzwi i nie reaguje na „nie wolno” i inne groźby! Asta z drugiej strony siedzi i piszczy! :shake:

Ludzie błagam was o dalszą pomoc, bo mam teras nie ciekawie w domu. Ani spania i tylko zmartwienie, co się stanie jak Tekila dopadnie Astę. Już teściowie mi tez powiedzieli, źe dwa psy nie mogą być (jest to ich dom). I są wkurzeni za zadrapane drzwi, które muszę naprawić. :angryy:

Niestety od 03.01.2006 idę do pracy i nie będę mógł się zająć bezpieczeństwem Asty dlatego błagam o dalszą pomoc.

Nikt się nie zgłosił?

Posted

Tekila... nikt. Ja nie wiem co się dzieje, ludzie są zapsieni. Najgorsze jest to, że Asta musi iść do domu bez innych zwierząt. :shake: Może do gazety rzeszowskiej jakiejś?? Sa tutaj dogomaniacy z rzeszowa??

Posted

kiwi napisał(a):
bede proponowac aste ludziom, ktorzy zadzwonia po cypiska a beda chcieli suczke, ale narazie mam same telefony po malenstwa... :(

Kiwi, sorry, ze na tym watku, ale gdybys miala nadmiar domkow na maluchy, to u Missieek jest jeszcze jedna sunia. I w Kielcach u Gema i Erki sa maluchy :modla:

Posted

:-o fajnie, ale to jest watek zagłodzonej suni, która nadal nie ma domu!

czy ktoś z bezpośrednich okolic Tekili - Rzeszów, Łańcut może pomóc w ogłoszeniach, jakaś prasa miejscowa może??