kiwi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 o kurcze... powicie dogomaniątka tyle trudu wymaga... Quote
_Aga_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kiwi napisał(a):o kurcze... powicie dogomaniątka tyle trudu wymaga... E tam :loveu: Jaki trud?? :evil_lol: Mam skierowanie na cesarkę - przetną, wyjmą i mały Małek-dogomaniątko będzie z nami :razz: :loveu: I to już niedługo - pewnie za jakieś 1,5 - 2 miesiące :razz: :loveu: A to, że teraz lubi mamusię czasem po kręgosłupku "pogłaskać", że urządza sobie dancingi całonocne - to sama przyjemność :evil_lol: Wątki krakowskie przeglądam co jakiś czas z zainteresowaniem :) Jest Was tam tyle, że moja "pomoc" staje się zbędna ;) Morgan - trzymam kciuki :kciuki: Quote
Morgan:-) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No wow :lol: To już jutro :multi: :multi: I chyba Asta zaraz w piątek pojedzie ze mną do Przemyśla, bo to jest długa trasa. Przygotuję jej "tron" obok mnie, zawiążę czerwoną apaszkę na karku albo założę odlotową koszulkę i dwie baby wyruszą w trasę. A co! Jak szpan, to pełną gębą :diabloti: :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Agnieszka-Małek napisał(a):E tam :loveu: Jaki trud?? :evil_lol: Mam skierowanie na cesarkę - przetną, wyjmą i mały Małek-dogomaniątko będzie z nami :razz: :loveu: Aga, rzeczywiscie to dobre rozwiazanie ;) tez takie mialam i nie narzekam...dobre masci i sladu w wiekszosci przypadkow nie ma...trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka :kciuki: Quote
karusiap Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Morgan:-) napisał(a):No wow :lol: To już jutro :multi: :multi: I chyba Asta zaraz w piątek pojedzie ze mną do Przemyśla, bo to jest długa trasa. Przygotuję jej "tron" obok mnie, zawiążę czerwoną apaszkę na karku albo założę odlotową koszulkę i dwie baby wyruszą w trasę. A co! Jak szpan, to pełną gębą :diabloti: :evil_lol: Morgan ale bedziesz miala towarzyszke podrozy:)super:loveu: Quote
sugarr Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nono Morgan, uwazaj, bo kiedys jak juz Asta znajdzie na stale dom, wsiadziesz do samochodu i nie wytrzymasz samotnej podrozy! :D No ja wiem, wiem wstretna jestem. :P Quote
jotpeg Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Morgan, super! Astuniu :loveu: Trzymamy kciuki za szczesliwe podroze!!!!! :p Quote
andzia69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Morgan:-) napisał(a):No wow :lol: To już jutro :multi: :multi: I chyba Asta zaraz w piątek pojedzie ze mną do Przemyśla, bo to jest długa trasa. Przygotuję jej "tron" obok mnie, zawiążę czerwoną apaszkę na karku albo założę odlotową koszulkę i dwie baby wyruszą w trasę. A co! Jak szpan, to pełną gębą :diabloti: :evil_lol: tak, tak - i koniecznie naćwiekowaną obrożę kup i wdzianko moro - nikit nie podejdzie do samochodu:eviltong: superaśnie:multi::multi::multi: Quote
elik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 andzia69 napisał(a):tak, tak - i koniecznie naćwiekowaną obrożę kup i wdzianko moro - nikit nie podejdzie do samochodu:eviltong: superaśnie:multi::multi::multi: No i oczywiście i koniecznie szelki do jazdy samochodem. Miłych podróży :lol: Quote
Morgan:-) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wolałabym kubraczek w panterkę - pasowałby do mojej kurteczki :-) No wiecie - jedna czarna, druga blond w kurtkach a`la pantera :evil_lol: :evil_lol: A tak na serio, wolałabym się zbytnio nie przyzwyczajać, bo potem będzie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ale znając mój instynkt opiekuńczy... :shake: :cool1: Quote
Morgan:-) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Co do szelek - już się orientowałam. Pasuje na nią rozmiar "M", tylko że cena 39zł w sklepie zoologicznym trochę mnie przeraża. Czy ma któraś konto na Allegro i może ewentualnie zamówić, jeżeli znajdę coś ciekawego i tańszego - przesłałabym kasę. A może kupowałyście już i możecie mi kogoś polecić??? Quote
sugarr Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja mam konto wiec jak cos znajdziesz to daj znac :) Quote
Asior Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mogę jedynie pomóc tak, ze jak juz upatrzysz sobie jakieś szelki to daj znać ja postaram się podrzucić ich zdjęcie mojej koleżance która ma sklep internetowy fretkowy.. I ona mogła by je kupić bez marży w hurtowni :) Quote
Morgan:-) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jejku to już dzisiaj :multi: Chyba już nie zasnę :p Quote
Morgan:-) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No i kurde nie śpię noooo.......:shake: :shake: :shake: Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 hahahaha(przepraszam Morgan:))ale sobie wykrakalas:) Quote
Ulka18 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Morgan, trzymamy kciuki i łapki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Jagienka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :splat: Zapomniałam, że Czarus i Romuś będą mięli rodzeństwo :eviltong: Ja jestem z cesarki, podobno ładniejsze dzieci się rodzą ;) Morgan... ale atmosferę napięcia wprowadzasz, juz mi się zaczeła udzielać... Quote
siwucha Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Morgan:-) napisał(a):Jejku to już dzisiaj :multi: Chyba już nie zasnę :p morgan daj znac czy wszystko dobrze:) Quote
_Aga_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Aga, rzeczywiscie to dobre rozwiazanie ;) tez takie mialam i nie narzekam...dobre masci i sladu w wiekszosci przypadkow nie ma...trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka :kciuki: I tak nie mam wyboru, więc nie myślę, co by było lepsze ;) A kciuki się przydadzą, trzymaj trzymaj mocno :) Quote
_Aga_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jagienka napisał(a)::splat: Zapomniałam, że Czarus i Romuś będą mięli rodzeństwo :eviltong: Oj tak, będzie sajgon :crazyeye: Ciekawe, jak pieski zareagują na małego :cool3: A od Morgan - dotarły z sunią do domu, leżą przed tv i wcinają rodzynki :cool3: Nie muszę chyba mówić, że to już wielka miłość :cool3: :loveu: Więcej napisze Morgan pewnie jutro :) Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 eehh a sunia ma już pewnie niezły mętlik w głowie :( to już chyba 5-ty albo szósty DT ..... czy wreszcie ja ktos pokocha na zawsze???? Quote
Recommended Posts