Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

kiwi napisał(a):
o kurcze...
powicie dogomaniątka tyle trudu wymaga...

E tam :loveu: Jaki trud?? :evil_lol: Mam skierowanie na cesarkę - przetną, wyjmą i mały Małek-dogomaniątko będzie z nami :razz: :loveu:
I to już niedługo - pewnie za jakieś 1,5 - 2 miesiące :razz: :loveu:
A to, że teraz lubi mamusię czasem po kręgosłupku "pogłaskać", że urządza sobie dancingi całonocne - to sama przyjemność :evil_lol:

Wątki krakowskie przeglądam co jakiś czas z zainteresowaniem :) Jest Was tam tyle, że moja "pomoc" staje się zbędna ;)

Morgan - trzymam kciuki :kciuki:

Posted

No wow :lol: To już jutro :multi: :multi:
I chyba Asta zaraz w piątek pojedzie ze mną do Przemyśla, bo to jest długa trasa. Przygotuję jej "tron" obok mnie, zawiążę czerwoną apaszkę na karku albo założę odlotową koszulkę i dwie baby wyruszą w trasę. A co! Jak szpan, to pełną gębą :diabloti: :evil_lol:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
E tam :loveu: Jaki trud?? :evil_lol: Mam skierowanie na cesarkę - przetną, wyjmą i mały Małek-dogomaniątko będzie z nami :razz: :loveu:

Aga, rzeczywiscie to dobre rozwiazanie ;) tez takie mialam i nie narzekam...dobre masci i sladu w wiekszosci przypadkow nie ma...trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka :kciuki:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
I chyba Asta zaraz w piątek pojedzie ze mną do Przemyśla, bo to jest długa trasa. Przygotuję jej "tron" obok mnie, zawiążę czerwoną apaszkę na karku albo założę odlotową koszulkę i dwie baby wyruszą w trasę. A co! Jak szpan, to pełną gębą :diabloti: :evil_lol:

Morgan ale bedziesz miala towarzyszke podrozy:)super:loveu:

Posted

Nono Morgan, uwazaj, bo kiedys jak juz Asta znajdzie na stale dom, wsiadziesz do samochodu i nie wytrzymasz samotnej podrozy! :D

No ja wiem, wiem wstretna jestem. :P

Posted

Morgan:-) napisał(a):

tak, tak - i koniecznie naćwiekowaną obrożę kup i wdzianko moro - nikit nie podejdzie do samochodu:eviltong:

superaśnie:multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
tak, tak - i koniecznie naćwiekowaną obrożę kup i wdzianko moro - nikit nie podejdzie do samochodu:eviltong:

superaśnie:multi::multi::multi:

No i oczywiście i koniecznie szelki do jazdy samochodem.

Miłych podróży :lol:

Posted

Wolałabym kubraczek w panterkę - pasowałby do mojej kurteczki :-)
No wiecie - jedna czarna, druga blond w kurtkach a`la pantera :evil_lol: :evil_lol:
A tak na serio, wolałabym się zbytnio nie przyzwyczajać, bo potem będzie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Ale znając mój instynkt opiekuńczy... :shake: :cool1:

Posted

Co do szelek - już się orientowałam. Pasuje na nią rozmiar "M", tylko że cena 39zł w sklepie zoologicznym trochę mnie przeraża. Czy ma któraś konto na Allegro i może ewentualnie zamówić, jeżeli znajdę coś ciekawego i tańszego - przesłałabym kasę. A może kupowałyście już i możecie mi kogoś polecić???

Posted

mogę jedynie pomóc tak, ze jak juz upatrzysz sobie jakieś szelki to daj znać ja postaram się podrzucić ich zdjęcie mojej koleżance która ma sklep internetowy fretkowy.. I ona mogła by je kupić bez marży w hurtowni :)

Posted

:splat: Zapomniałam, że Czarus i Romuś będą mięli rodzeństwo :eviltong: Ja jestem z cesarki, podobno ładniejsze dzieci się rodzą ;)
Morgan... ale atmosferę napięcia wprowadzasz, juz mi się zaczeła udzielać...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Aga, rzeczywiscie to dobre rozwiazanie ;) tez takie mialam i nie narzekam...dobre masci i sladu w wiekszosci przypadkow nie ma...trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka :kciuki:

I tak nie mam wyboru, więc nie myślę, co by było lepsze ;) A kciuki się przydadzą, trzymaj trzymaj mocno :)

Posted

Jagienka napisał(a):
:splat: Zapomniałam, że Czarus i Romuś będą mięli rodzeństwo :eviltong:

Oj tak, będzie sajgon :crazyeye: Ciekawe, jak pieski zareagują na małego :cool3:

A od Morgan - dotarły z sunią do domu, leżą przed tv i wcinają rodzynki :cool3: Nie muszę chyba mówić, że to już wielka miłość :cool3: :loveu:

Więcej napisze Morgan pewnie jutro :)