Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinusia jest przesłodka, kochana, troskliwa. Wzór psich cnót.

Milus postanowił się poopalać, ale jego osobista pielęgniarka Tinusia uznała, że najpierw oczka trzeba umyć ❤️

20211101_105410.jpg

Posted
Dnia 2.11.2021 o 08:45, mari23 napisał:

Mam z tym problem i dużo "zamieszania" ale tym razem się udało 🙂

Dzisiaj leje i wieje, więc sprzątanie w domu, nie na podwórku, wyszły tylko na schody (zadaszone) i " w tył zwrot" jak na komendę. 

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...
Trzymajcie sie mocno mocno sciskam przytulam  z modlitwa
Posted
Dnia 2.11.2021 o 08:59, elik napisał:

Tinusia jest przesłodka, kochana, troskliwa. Wzór psich cnót.

Raczej kawał łobuziaka 😉 gryzie posłanka, wyciąga na środek i zostawia. Miluś bardzo często natrafiając na wywleczone np. do przedpokoju posłanko - kładzie się, nie widzi, że to akurat przejście do kuchni - jest posłanko, to leżę 😉😉😉  Milusiek ostatnio ma problemy z orientacją, wracając z podwórka "szuka" drogi do schodów, a dotąd trafiał bezbłędnie, kiedy go wołam - też nasłuchuje i kręci się trochę, zanim "złapie azymut".

Wczoraj wieczorem Kubuś miał drugi "atak" - znów leżał drżąc i nie mogąc się ruszyć - teraz już byłam spokojniejsza, bo wiem, że to od kręgosłupa. Dzisiaj już chodzi jak zawsze. Kiedy tylko widzę, że idzie w stronę schodów - znoszę go na dół, ale czasem on wraca i znów schodzi, zanim dobiegnę, już jest na dole. Niedobre te moje schody dla staruszków 😞 😞

Od jutra jestem sama z domem i całą gromadką, mąż idzie do szpitala 😞 zły czas jakiś przyszedł... 😞 😞

Posted
Dnia 4.11.2021 o 14:45, mari23 napisał:

😞 😞

Od jutra jestem sama z domem i całą gromadką, mąż idzie do szpitala 😞 zły czas jakiś przyszedł... 😞 😞

Trzymaj się kobieto wszelkimi siłami.

• Like 1
Posted
Dnia 4.11.2021 o 15:34, malagos napisał:

Marysieńko, przytulam, ślę dobre fluidy 😞 gdybym mogła ci jakoś pomóc, Kochana!...

Dnia 4.11.2021 o 15:36, konfirm31 napisał:

Dużo siły, Mari. Myślę o Tobie

Dnia 4.11.2021 o 15:37, Nesiowata napisał:

Trzymaj się kobieto wszelkimi siłami.

Dnia 4.11.2021 o 16:07, Tola napisał:

Ode mnie też cieplutkie myśli, dużo siły Maryś serce-ruchomy-obrazek-0840.gif

Dziękuję Wam z całego serca !!! Od razu mi jakoś raźniej ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

Posted

Raczej kawał łobuziaka 😉 gryzie posłanka, wyciąga na środek i zostawia. Miluś bardzo często natrafiając na wywleczone np. do przedpokoju posłanko - kładzie się, nie widzi, że to akurat przejście do kuchni - jest posłanko, to leżę 😉😉😉  Milusiek ostatnio ma problemy z orientacją, wracając z podwórka "szuka" drogi do schodów, a dotąd trafiał bezbłędnie, kiedy go wołam - też nasłuchuje i kręci się trochę, zanim "złapie azymut".

Wczoraj wieczorem Kubuś miał drugi "atak" - znów leżał drżąc i nie mogąc się ruszyć - teraz już byłam spokojniejsza, bo wiem, że to od kręgosłupa. Dzisiaj już chodzi jak zawsze. Kiedy tylko widzę, że idzie w stronę schodów - znoszę go na dół, ale czasem on wraca i znów schodzi, zanim dobiegnę, już jest na dole. Niedobre te moje schody dla staruszków 😞 😞

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...
Przytulam i modle za wszystko
Posted

Raczej kawał łobuziaka 😉 gryzie posłanka, wyciąga na środek i zostawia.

Oj tam, oj tam, jedno głupie posłanko, a poza tym jestem grzeczniutką, słodką pielęgniareczką  😉

Posted

Czasem tak jest, że przez jakiś czas mamy ciągle pod górkę. Niech ta Twoja górka będzie jak najmniejsza i najmniej stroma.  Dużo siły Ci życzę i niech znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże. Myślami jesteśmy z Tobą Marysiu.

Posted
Dnia 4.11.2021 o 19:45, elik napisał:

Dużo siły Ci życzę i niech znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże.

Dnia 4.11.2021 o 20:04, Aska7 napisał:

Jakby co to przyjadę.

822725325_kciukiok8.jpg.247b582f22339e29fcb9a4fe88cd0b4c.jpg

Posted
Dnia 10.11.2020 o 20:35, maarit napisał:

Łatuś

IMG-20201110-WA0019.jpg

IMG-20201110-WA0018.jpg

Łatuś (*) to już rok bez niego 😞 😞 😞 😞

Dnia 13.11.2020 o 15:58, maarit napisał:

Łatuś pobiegł za Miśkiem... 

Czy czas leczy rany? rok..... a boli wciąż tak samo 😞 

Dnia 13.11.2020 o 21:42, mari23 napisał:

dzisiaj o 5 rano Łatuś pobiegł za Tęczowy Most 😞 😞

Nic go już nie boli.

Anioł w ciele psa, z jednym skrzydłem, którego nie do latania, a do merdania pełnego miłości używał

najcudowniejszy pies, jakiego dane mi było kochać, on kochał wszystkich - ludzi i psy

PIC_0165.JPG

Dnia 14.11.2020 o 19:09, maarit napisał:

To żeby zakończyć ten smutny rozdział wkleję tutaj fotę mojego rudzielca, bo nie mam swojego wątku.

Michu.jpg

(01.2006-12.11.2020)

i Misiowa rocznica smutna 😞 😞

• Like 1
Posted

Zagladam życząc dobrego dnia!

Ja i Tomek śmiejemy się, że trwamy w czasie oczekiwania - wnuczka się nie spieszy z przyjściem na świat, więc może to będzie dziś?... 14 listopada urodziła się moja Mama, i to 3 dni po odzyskaniu przez Polskę niepodległości w 1918 roku 🙂

Posted
Dnia 14.11.2021 o 08:55, malagos napisał:

Ja i Tomek śmiejemy się, że trwamy w czasie oczekiwania - wnuczka się nie spieszy z przyjściem na świat, więc może to będzie dziś?... 14 listopada urodziła się moja Mama, i to 3 dni po odzyskaniu przez Polskę niepodległości w 1918 roku 🙂

Trzymamy moco mocno za wzzystko 

i modlmy ludeczkowe modlmy o spokojne zycie
aby nie bylo jakiejs ...wojny  bo to co sie dzieje i u nas i na swiecie..to koszmar wiekszy kazdego dnia

• Like 1
Posted
Dnia 14.11.2021 o 08:55, malagos napisał:

No i się stało - mamy śliczną wnuczkę Laurkę, 10 punktów na początek życia 🙂 urodziła się w nocy, 14 listopada.

• Like 8
Posted
Dnia 15.11.2021 o 12:18, malagos napisał:

No i się stało - mamy śliczną wnuczkę Laurkę, 10 punktów na początek życia 🙂 urodziła się w nocy, 14 listopada.

Me to you trzymający mnóstwo czerwonych serc - Gify i obrazki na  GifyAgusi.pl

Posted

Gratulacje dla całej rodziny, a szczególnie dla dzielnej mamy.

Bardzo lubię imię Laurka. No i data urodzin też zostanie w rodzinie.

Malagosku, bądź szczęśliwą babcią tylko nie zbzikuj 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 15.11.2021 o 12:18, malagos napisał:

Gratulacje dla Was! 🙂 i dla Mamy! Bo to ona odwaliła całą robotę 😉