Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nadzieję że się znajdzie, musi być happy end, za dużo już tego cierpienia

w weekend ma się znależć łazęga jedna! może wcale nie ucieknie daleko tylko się gdzieś zaszyje jak leje

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zaginione wrzucony?

nie wiem, czy dziś zdążę, ja nie to jutro z rana podjadę do wetów z Góry i zapytam, ewentualnie jakby ktoś plakat przygotował, to mogłabym rozwiesić - a może się do tej pory znajdzie..
on reaguje na imię?

Posted

sylwija napisał(a):
na zaginione wrzucony?

nie wiem, czy dziś zdążę, ja nie to jutro z rana podjadę do wetów z Góry i zapytam, ewentualnie jakby ktoś plakat przygotował, to mogłabym rozwiesić - a może się do tej pory znajdzie..
on reaguje na imię?

Dobry pomysl z plakatami.Aga napisz do Gosi,nick Fochu/chyba dobrze napisalam/ moze zrobi plakat.Duzo psiakow w ten sposob ostatnio na Dogo sie znalazlo.

Posted

sylwija napisał(a):
na zaginione wrzucony?

on reaguje na imię?

na zaginione wrzucony i na wszystkie watki z mazowieckiego aktywne od 10 lipca....Rodzinkow jest z Góry i okleił całą okolicę z Heniem ale nie zaszkodzi jeszcze poklajstrować... na imie nie reaguje...ucieka od ludzi jedyna opcja złapania go to moja osoba z którymś z moich psów, ale my jesteśmy 250 km z tamtego miejsca:(...bo już go tak łapałam albo Sedalin....

Posted

pikola napisał(a):
Dobry pomysl z plakatami.Aga napisz do Gosi,nick Fochu/chyba dobrze napisalam/ moze zrobi plakat.Duzo psiakow w ten sposob ostatnio na Dogo sie znalazlo.

kochana plakat jest
zaraz go tu wrzucę

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Fajowy ten lobuziak na tych zdjeciach......mam nadzieje, ze sie znajdzie.....a moze wroci?

a do kogo ......:cool3: bo ma dwie opcje do wyboru....

Posted

czy mial adresatke bo czip tam niewiele da,zostaw wiadomsc w gminie u kogos kto psy wylapuje,w warce /augustow jest przytulisko,gdyby doszedl do piaseczna to jest watek zalozony przez mru i beka na dogo,ktos z dogo byl z gory kalwarii

Posted

wszystko miał przypięte do szeleczek...ale się z nich wyplątał i poleciał w świat tylko z obrożą na pchły...:( ja wam mówię ze jego nie złapią...u mnie w gminie go od stycznia łapali i dopiero ja go na sedalin capnęłam.... Rodzinkowo już go miał pod sklepem na wyciągnięcie ręki ...ale za cwany jest chłopak....

Posted

wie ktos moze co jest grane...wszystkie moje posty z zaproszeniami na wątek i na fb od Herbusa zostały usunięte..... cały dzien je rozsyłam...a teraz ich nie ma, przecież każdy wątek jest pełen offów i nikt ich nie usuwa....:(

Posted

ja tego nie kumam...jak tak można...cały dzień wysyłałam te posty, a nie pisze o żadnych pierdołach tylko o psie który się zgubił...z absolutnie każdego wątku zostały one usunięte...wysłałam na każdy w mazowieckim....przecież nawet stronę wcześniej jest wpis pikolki o szczennej suni i nikt go nie usunął, a dlaczego akurat Herbusa poznikały!!!!!! ja już nie mam siły...