Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do 1wszego postu i głównej treści wydarzenia na FB wstawcie zdjęcia, dużo zdjęć. Sama treść, że szukacie psa nie pomoże nikomu go rozpoznać. Słabo poruszam się po FB, nie wiem czy się da, ale jeśli jest taka możliwość, może pozapraszać ludzi, którzy w profil mają wpisaną Górę K.? No i nie wiem czy to miasto ma jakąś lokalną stronę internetową, forum, może tam go pokazać?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ceny powalajace...!
z drugiej strony na pewno warto - skoro to bezplatna gazeta to ludzie ja biora masowo i przegladaja chocby z nudow;
ech, danavas - naprawde ci nie zazdroszcze, nawet nie chce sie domyslac jak sie czujesz...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Do 1wszego postu i głównej treści wydarzenia na FB wstawcie zdjęcia, dużo zdjęć. Sama treść, że szukacie psa nie pomoże nikomu go rozpoznać. Słabo poruszam się po FB, nie wiem czy się da, ale jeśli jest taka możliwość, może pozapraszać ludzi, którzy w profil mają wpisaną Górę K.? No i nie wiem czy to miasto ma jakąś lokalną stronę internetową, forum, może tam go pokazać?
nie da się do treści dodać zdjęć a w samym wydarzeniu jest ich cała masa....wystarczy zjechać w dół.... dzieciki z G.K. już są poinformowane dzięki uprzejmości nauczyciela z tej miejscowości który rozgłosił go na swoim profilu na fb....to one dzwoniły już widząc bardzo podobnego psa.....w samej Gorze wszyscy wiedza z plakatów....ta gazeta co wyjdzie w czwartek dotrze do każdego....nawet osoby of line.... tylko najgorsze jest to że on może byc juz ładne kilometry od tego miejsca....

Posted

jusstyna85 napisał(a):
W dzienniku Zachodnim jest podobno promocja,jest dużo taniej.Syla mi mówiła.

no właśnie oglądałam ich cennik i takiej wielkości ogłoszenie jak poszło na Herbusa jest po 492 zł....bo daliśmy czteromodułowe i ze zdjęciem....ale może na stronce nie piszą o promocji...dobrze że ostatecznie pójdzie na 200zł....zawsze to oszczędniej...

Posted

kakadu napisał(a):
ceny powalajace...!
z drugiej strony na pewno warto - skoro to bezplatna gazeta to ludzie ja biora masowo i przegladaja chocby z nudow;
ech, danavas - naprawde ci nie zazdroszcze, nawet nie chce sie domyslac jak sie czujesz...

wychodzi 28 tyś egzemplarzy...także ja na nią liczę....

Posted

danavas napisał(a):
no właśnie oglądałam ich cennik i takiej wielkości ogłoszenie jak poszło na Herbusa jest po 492 zł....bo daliśmy czteromodułowe i ze zdjęciem....ale może na stronce nie piszą o promocji...dobrze że ostatecznie pójdzie na 200zł....zawsze to oszczędniej...

Pogadaj o tym z Sylą, ona zna babke z Dziennika.Mówiła o wielkich obniżkach.

Posted

zagladam do Herbuska , tak jak tu wszyscy z nadzieją. wiem,ze jeszcze nic nie wiadomo, ale licze na oodzew z ogloszenia i wierze,ze uda sie odnazc malego uciekiniera.tak mi zal,ze tak sie stalo,ale to niczyja wina.Trzymam kciuki!!

Posted

pokrzywka2 napisał(a):
zagladam do Herbuska , tak jak tu wszyscy z nadzieją. wiem,ze jeszcze nic nie wiadomo, ale licze na oodzew z ogloszenia i wierze,ze uda sie odnazc malego uciekiniera.tak mi zal,ze tak sie stalo,ale to niczyja wina.Trzymam kciuki!!

I ja też ! bardzo mocno !

Posted

cały czas o Tobie myślę Herbulinko...czy w brzuszku Ci nie burczy, czy na nietoperkowe uszki deszczyk nie pada, czy moja myszka mała ma się do kogo przytulić.....czy dobrze Ci tam gdzie jesteś.....czy poukładasz sobie wszystko w swoim szalonym rozumku i wrócisz tam gdzie Ciebie chcą i kochają....

Posted

wróci Danvas, zobaczysz,wszyscy tu go przywołują, Herbusku wracaj natychmiast! Ja rozsyłam na fb, obdzwoniłam znajomych z okolicy, powieszę plakat w lecznicy całodobowej bo tam ludzie z różnych okolic bywają, trzymaj się cioteczko i wyobrażaj sobie, że już tulisz Herbusowe uszka do siebie!

Posted

rozmawiałam z Sylą....wszystko super (ona też) ogłoszenie mogłoby iść bo faktycznie mega promocje mają...ale dziennik wychodzi tylko na Śląsk :( więc niestety nic nam to nie da.....najwyżej na mapie łapie Częstochowę.... więc to wszystko na marne....

Posted

danavas napisał(a):

Olej komentarze, ja bym zrobila tak samo, nie daj sie werbalnie zastraszyc rob swoje, trzymam kciuki!

Posted

[quote name='Cleo2008']Olej komentarze, ja bym zrobila tak samo, nie daj sie werbalnie zastraszyc rob swoje, trzymam kciuki!
mówisz o fb? troch mnie wybił z rytmu ten komentarz......ale co tam....nie pierwszy i nie ostatni...jak uczestniczyłam w wydarzeniu Bobiego którego mam na bdt zostałam posądzona o to że on w ogóle nie istnieje...

gazeta z Herbuskiem wychodzi jutro i będzie dostępna przez cały tydzień.....oby to coś dało....
a tak na marginesie to wystawiłam swojego TZ-a na licytację....proszę nie żałować głosów;)
http://www.dogomania.pl/threads/211813-Zapraszamy-tu-TZ-%C3%B3w-dla-Was-mamy-%29-do-10.08-dla-Podopiecznych-Czarodziejki-i-Giselle

Posted

Awit napisał(a):
Wlazłam na ten wątek, świetny pomysł, a i uśmiałam się z tych Tzów.:-)

no nie mów że się z mojego Jareczka śmiałaś..:mad::eviltong:

Posted

trafiony zatopiony:):):):):):):) mamy tego małego nietoperza:):) Heniu jak co dzień robł kółka po okolicy i namierzył cwaniaczka....a potem troszkę sedalinu i wróbelek w garści...jak już go odwiózł do siebie rozdzwoniły się telefony z ogłoszenia:) w sumie lepiej późno niż wcale;))))