Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Ufff, wpadłam jak zobaczyłam nowy tytuł :)

Zaczipowany jest? Adresatka? Chociaż wygląda na takiego, któremu lepiej byłoby GPS wszczepić :lol:

jest czip...adresatka a raczej cała książka telefoniczna też była ale została przy szeleczkach hehehe
ale Pan Heniu zapowiada że teraz to juz mu nie ucieknie;)

powiedział mi że wyjeździł kilka baków paliwa ale plamę na honorze zmazał.....hehehe...faceci;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herbusku nareszcie! To teraz za te poobgryzane paznokcie i bezsenne noce należy się nam wszystkim duże mizianko od Herbuska, a dla Agi to nawet buziaki:) Ciekawe co chłopak opowie o wycieczce! Aga daj znać jakbyś jechała do Henia, tym razem sobie nie odpuścimy ani Miśka ani Herbusa, jedziemy miziać!

Posted

jak juz pan Henio ochlonie i na ziemie zejdzie, to moze troszke szczegolikow podrzuci? a Herbaty co opowiada?
znakiem tego nie odbiegl daleko?

Posted

no nie odbiegł daleko...kilka minut drogi...Pan Henio mówi że przejeżdżał kilka razy dziennie tamtędy..... on sobie znalazł miejscówkę na czyims palcu...i nie dopytałam ale z czyimś psem podejrzewam... teraz pewnie odsypia sedalin... kozstował nas mase zdrowia chłopak...ale ciotki...nie ma tego złego...teraz jak zwieje to wiadomo gdzie go szukać...hehehe

Posted

przebywał u tych ludzi na placu...dużym nieogrodzonym...od może 3 dni..gdzie się wcześniej błąkał trudno wyczuć.... tak jak myślałam władował się psu do budy i postanowił zamieszkać... cwaniaczek.... telefony się rozdzwoniły....smak nagrody poczuli nawet daleko od miejsca gdzie Herbuska zlokalizował Pan Henio....i gdzie na pewno go nie było.....heehhe

Posted

Awit napisał(a):
Pisałam Ci danavas pw, ale zapchana.
A ci ludzie nie wiedzieli, że w budzie z ich psem zamelinował się obcy?

wiedzieli...ale co mogli...dobrze że go tolerowali:) widzieli że zadbany, obroża przeciw insektom na szyi to się o swojego nie bali.... może on tam nie siedział całymi dniami, więc mogli pomyśleć że taki łazęga w odwiedziny przychodzi...jak mojego Demola zanim trafił do mnie trzymali w budzie to codziennie przychodził do niego pies sąsiada....Demol wyciągał swój kocyk na trawkę a piesek "gość" siedział w budzie....zjadał mu jedzenie...wypijał wodę...a Demol był zadowolony że jest kumpel...

A Herbusek oddalił się tylko o niecałe 3 km od Pana Henia... trzeba go szybko z Misiem zaprzyjaźniać, jak będzie miał u siebie koleżkę to ucieczki do obcych nawet mu do głowy nie przyjdą.....ode mnie też uciekał zanim się z moimi chłopakami nie skumplował....

Posted

Nooooooo co za tytuł !!! :D ale niespodzianka i ulga zarazem. Też jestem za tym żeby małemu GPSa w dupsko wsadzić i po problemie :) widziałam że uszatek sobie poradzi :D takie życie nie jest mu obce, znalazł sobie wypasiony hotelik i było git :D

A co do tego zakumplowania z psią koleżanką to żeby tylko mu nie przyszło do głowy ją wyprowadzić, znam takiego oj znam !! :D

Posted

marra napisał(a):
Nooooooo co za tytuł !!! :D ale niespodzianka i ulga zarazem. Też jestem za tym żeby małemu GPSa w dupsko wsadzić i po problemie :) widziałam że uszatek sobie poradzi :D takie życie nie jest mu obce, znalazł sobie wypasiony hotelik i było git :D

A co do tego zakumplowania z psią koleżanką to żeby tylko mu nie przyszło do głowy ją wyprowadzić, znam takiego oj znam !! :D

ale nikt nie powiedział ze to była suczka...on sobie znalazł kolegę a nie laskę;)
kochane towarzyskie Herbusiątko...

Posted

danavas napisał(a):
ale nikt nie powiedział ze to była suczka...on sobie znalazł kolegę a nie laskę;)
kochane towarzyskie Herbusiątko...

Mój błąd :) przeczytałam Misi a nie Misia :)