Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiek. napisał(a):
Jesli chodzi o oczy psiaka jest też (żel do oczu ) "Vidisic" to taki łagodzący ,ale pomaga na zaczerwienienia koszt ok 25zł..

dzięki za informacje:) po niedzieli Herbusek idzie do weta z tym oczkiem i zobaczymy co powie....

Posted

od samego poczatku proboje przejac kierownictwo.... co za urwis...
zadnego szacunku przed wiekiem i doswiadczeniem starszych kolegow....

ale to szczekanie to raczej oznaka niepewnosci... tak sadze.... a moze i strachu...

Posted

Chłopak da sobie radę, pamiętam jak przyjechałam do danavis i zobaczyłam jej całą ferajnę:) a bidny Herbusek tak się wszystkiego bał, maleństwo tak skrzywdzone przez człowieka... ale danavis dała sobie z nim radę jak zawsze :) chłopaknauczył się chodzić na smyczy, uwielbiał się bawić z Demolem. Do człowieka nie ufny ale jak mu się poświęciło troszkę uwagi to sam podchodził i się łasił:)

Posted

Świetlik jest też do zaparzania w postaci herbatki ;) więc jak sobie nie da zakroplić łobuz to można spróbować delikatnie przemywać :) to napewno przyjemniejsze.

Posted

zioberek87 napisał(a):
Danavis mam nadzieję, że pojechał do dt z swoją żmijką:) ha ha ha ale ładnie się z nią bawił:) ps. to pluszak:D

Ziober...weź się babo skoncentruj i przeczytaj dokładnie...danavas....:eviltong:

a popatrz trochę wcześniej...jest fota jak się z Demolem zaopiekowali tą żmijką...już nie było mu czego pakować ;)

Posted

mam już wieści od Pana Henia...ale nie mam czasu teraz bo mykam do pracy...wieczorem wejdę to się rozpiszę...powiem Wam tak na szybko że wieści są bardzo dobre i obiecujące na przyszłość:)