marra Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Aimez_moi napisał(a):Zadnych wiesci?........ .............. Quote
danavas Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 no właśnie nic...cisza...ja już nie wiem co robić...niktgo nie widział w okolicy...nie wiadomo jak daleko już jest....bardzo drogo sobie liczą za ogłoszenia w gazecie...skończy się bazarek na Herbuska to mu wykupię z tego jakieś ogłoszenie...tylko już nie wiem na jaki region go ogłaszać.... Quote
Javena Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Powysyłałam na Nk prosby do ludzi z okolic Warszawy. Moze zignoruja ,ale zawsze jest jakas nadzieja. Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Javena napisał(a):Powysyłałam na Nk prosby do ludzi z okolic Warszawy. Moze zignoruja ,ale zawsze jest jakas nadzieja. jasne...dzięki bardzo za pomoc:) Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 cioteczki kochane....Herbus ma na swoim koncie 489 zł....z czego zapłaciłam za paliwo 150zł i za 6 dni pobytu w dt 60 zł...wszystkie koszty leczenia(185zł) pokrył wójt.... na dzień dzisiejszy zostaje chłopakowi 279 zł....w czwartek wychodzi gazeta która ma duzy nakład na rejony prawdopodobnego pobytu Herbuska...ogłoszenie takiej wielkości aby ktoś je w ogóle dojrzał (czteromodułowe) to koszt 396 zł netto jak widac kasy na to brak a stałe już wszyscy wpłacili.... i tu moja prośba na jednorazowe wpłaty aby dozbierać na ogłoszenie...puki co będzie ono opłacone z pożyczonych pieniędzy.... to jest cennik gazety, nie jest to typowa reklama typu sprzedam-kupię więc może coś utargujemy.... http://www.nadwisla.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1510&Itemid=187 wg moich obliczeń całkowity koszt ogłoszenia to 484 zł więc brakuje....205 zł :( Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 tak będzie wyglądać ogłoszenie...myślę ze w miarę czytelne: Quote
pokrzywka2 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 nie mogę uwierzyć w to co czytam:( Nie spodziewałam się tego wcale. Trzymam kciuki za odnalezienie i jakiekolwiek wiadomości o Herbusku. tak dobrze Wam szło. Kurna felek!!! Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 pokrzywka2 napisał(a):nie mogę uwierzyć w to co czytam:( Nie spodziewałam się tego wcale. Trzymam kciuki za odnalezienie i jakiekolwiek wiadomości o Herbusku. tak dobrze Wam szło. Kurna felek!!! na razie nie tracę nadziei....może to ogłoszenie coś wskóra.... on jest przyzwyczajony do życia na gigancie...i puki nikt nie zechce mu zrobić krzywdy to jakoś sobie poradzi...ale takie życie włóczęgi kończy się chorobami, pogryzieniami, głodem...moja bidulka... Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 posłuchaj cioci Anulki i marsz do Henia!!! teraz Rodzinkowo zadzwonił że wynegocjował to ogłoszenie za 200zł...bardzo duża zniżka.....super!!!!!! to jest gazeta darmowa...rozdawana ludziom i rozkładana we wszystkich publicznych miejscach i budynkach....znacznie zwiększa to szanse na to że ktoś go pozna:) Quote
Kava Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oby..... nie wolno nam tracic nadzieji.... Herbaty , nie badz taki... juz sie chyba nalatales, co nie? wracaj do nas nawet za cene przewracania doniczek i innych takich Quote
zioberek87 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oj bidulek... faktycznie może te ogłoszenie cos zdziała... Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 ehhh...gdzie ten kurdupelek jest?...... Quote
bric-a-brac Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Trafiłam tu przypadkiem z innego wątku, gdzie danvas pisze o zaginięciu psa... Z pierwszego posta nic się nie dowiedziałam... całości nie mam czasu czytać. A góra kalwaria to jakaś tam moja okolica. Uzupełnijcie info w 1wszym poście! Quote
marra Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Strasznie drogo to ogłoszenie ! nie wiedziałam że tak na tym zdzierają :( Kurcze tyle dni już minęło i go nie ma, szkoda, wielka szkoda ale w razie czego wiemy że poradzi sobie. Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 sprawdzałam w innych gazetach(wyborcza, dziennik zach) i jest kilka razy drożej za mniejszy format...niestety... zobaczymy może ta gazeta coś zdziała.... Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 bric-a-brac napisał(a):Trafiłam tu przypadkiem z innego wątku, gdzie danvas pisze o zaginięciu psa... Z pierwszego posta nic się nie dowiedziałam... całości nie mam czasu czytać. A góra kalwaria to jakaś tam moja okolica. Uzupełnijcie info w 1wszym poście! dobrze ze mi przypomniałaś...przez to całe zamieszanie w ogóle zapomniałam o pierwszym poście...już uzupełniam...choć my za wiele tez nie wiemy...:( Quote
danavas Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 ech Herbulku....kolejna bezsenna noc przede mną.....:( Quote
jusstyna85 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 W dzienniku Zachodnim jest podobno promocja,jest dużo taniej.Syla mi mówiła. Quote
Recommended Posts