Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie nic...cisza...ja już nie wiem co robić...niktgo nie widział w okolicy...nie wiadomo jak daleko już jest....bardzo drogo sobie liczą za ogłoszenia w gazecie...skończy się bazarek na Herbuska to mu wykupię z tego jakieś ogłoszenie...tylko już nie wiem na jaki region go ogłaszać....

Posted

Javena napisał(a):
Powysyłałam na Nk prosby do ludzi z okolic Warszawy. Moze zignoruja ,ale zawsze jest jakas nadzieja.

jasne...dzięki bardzo za pomoc:)

Posted

cioteczki kochane....Herbus ma na swoim koncie 489 zł....z czego zapłaciłam za paliwo 150zł i za 6 dni pobytu w dt 60 zł...wszystkie koszty leczenia(185zł) pokrył wójt.... na dzień dzisiejszy zostaje chłopakowi 279 zł....w czwartek wychodzi gazeta która ma duzy nakład na rejony prawdopodobnego pobytu Herbuska...ogłoszenie takiej wielkości aby ktoś je w ogóle dojrzał (czteromodułowe) to koszt 396 zł netto jak widac kasy na to brak a stałe już wszyscy wpłacili.... i tu moja prośba na jednorazowe wpłaty aby dozbierać na ogłoszenie...puki co będzie ono opłacone z pożyczonych pieniędzy....
to jest cennik gazety, nie jest to typowa reklama typu sprzedam-kupię więc może coś utargujemy....
http://www.nadwisla.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1510&Itemid=187

wg moich obliczeń całkowity koszt ogłoszenia to 484 zł więc brakuje....205 zł :(

Posted

nie mogę uwierzyć w to co czytam:( Nie spodziewałam się tego wcale. Trzymam kciuki za odnalezienie i jakiekolwiek wiadomości o Herbusku. tak dobrze Wam szło. Kurna felek!!!

Posted

pokrzywka2 napisał(a):
nie mogę uwierzyć w to co czytam:( Nie spodziewałam się tego wcale. Trzymam kciuki za odnalezienie i jakiekolwiek wiadomości o Herbusku. tak dobrze Wam szło. Kurna felek!!!

na razie nie tracę nadziei....może to ogłoszenie coś wskóra.... on jest przyzwyczajony do życia na gigancie...i puki nikt nie zechce mu zrobić krzywdy to jakoś sobie poradzi...ale takie życie włóczęgi kończy się chorobami, pogryzieniami, głodem...moja bidulka...

Posted

posłuchaj cioci Anulki i marsz do Henia!!!
teraz Rodzinkowo zadzwonił że wynegocjował to ogłoszenie za 200zł...bardzo duża zniżka.....super!!!!!! to jest gazeta darmowa...rozdawana ludziom i rozkładana we wszystkich publicznych miejscach i budynkach....znacznie zwiększa to szanse na to że ktoś go pozna:)

Posted

oby.....
nie wolno nam tracic nadzieji....

Herbaty , nie badz taki... juz sie chyba nalatales, co nie? wracaj do nas nawet za cene przewracania doniczek i innych takich

Posted

Trafiłam tu przypadkiem z innego wątku, gdzie danvas pisze o zaginięciu psa...

Z pierwszego posta nic się nie dowiedziałam... całości nie mam czasu czytać. A góra kalwaria to jakaś tam moja okolica. Uzupełnijcie info w 1wszym poście!

Posted

Strasznie drogo to ogłoszenie ! nie wiedziałam że tak na tym zdzierają :( Kurcze tyle dni już minęło i go nie ma, szkoda, wielka szkoda ale w razie czego wiemy że poradzi sobie.

Posted

sprawdzałam w innych gazetach(wyborcza, dziennik zach) i jest kilka razy drożej za mniejszy format...niestety... zobaczymy może ta gazeta coś zdziała....

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Trafiłam tu przypadkiem z innego wątku, gdzie danvas pisze o zaginięciu psa...

Z pierwszego posta nic się nie dowiedziałam... całości nie mam czasu czytać. A góra kalwaria to jakaś tam moja okolica. Uzupełnijcie info w 1wszym poście!

dobrze ze mi przypomniałaś...przez to całe zamieszanie w ogóle zapomniałam o pierwszym poście...już uzupełniam...choć my za wiele tez nie wiemy...:(