Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest grzeczny:) wyjścia nie ma.....Pan Henio mówi że spoko jest....i że już mu na bank nie ucieknie...nadal śpi w pomieszczeniu...myślałam że się z Misiem zaprzyjaźni i będą razem ale Misiek raz go lubi a raz nie...nie ma co ryzykować...przebuja czasu....w piątek wraca Rodzinkowo- nasz fotograf i narobi Herbuskowi zdjęcia więc w weekend obejrzymy chłopaka...nie mogę się doczekać:)!!!!!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jak tam nasz Wedrowniczek.?......:)

niedługo będą nowe wieści...mam totalny nieogar i jak się pozbieram to napisze....obiecuję

Posted

dzwoniłam do pana Henia i mam zapewnienia że Rodzinkowo w tym tygodniu zrobi wszystkim chłopcom foty i wrzucimy cioteczkom do oblukania......:) a Herbus to kopi-dół i już wymanewrował kilka dziur na podwórzu, gdzie stanie tam kopie:) i ciągle szczeka....rozkapryszony uciekinier:eviltong: no i oczywiście kompletnie nie do adopcji...chyba że przez szkoleniowca....ktoś go bardzo skrzywdził i nie ma szans żeby w obecnej chwili zaufał i otworzył się na ludzi...dużo czasu minie....a deklaracji jak na lekarstwo:(