ludka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szerokiej drogi. I mam nadzieje, ze weterynarz nie bedzie potrzebny, bo czarno widze te lecznice calodobowe na trasie :cool3: Quote
monika55 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wracają. Wszystko dobrze. Kulek w ogóle się nie stresował. Shanti zda relacje na pewno. Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 monika55 napisał(a):Wracają. Wszystko dobrze. Kulek w ogóle się nie stresował. Shanti zda relacje na pewno. Zaraz wrzucę fotki Kulka w nowym domu...;) Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Gdzie ja jestem???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie ten kołnierz... :angryy: Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kulka adoptowała moja mama. To ona, gdy się przejęła losem płaczącego za kratami psiaka, zaraz chciała go przygarnąć. Nie chciałem nic wcześniej pisać, żeby nie zapeszyć. Kulek wygląda na szybko oswojonego z nową, domową sytuacją. Już po wyjściu Shanti zdążył łakomie spozierać na stół z jedzeniem, a nuż też coś mu się pysznego trafi. Wcześniej wcinał pedigree... Wizyty poadopcyjne murowane:evil_lol:, bo mama mieszka od nas dziesięć minut piechotą... Teraz chyba trochę pośpię, bo noc spędziłem na oczekiwaniu na Kulka. Jak to widzi ze swojej strony Shanti, pewnie napisze, gdy wróci i odpocznie, bo przecież całą noc jechała. Dziękujemy za to, że duchem byliście z nami. Kolejne wieści z Kulkowego domu - obiecujemy...:lol: Quote
Iljova Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ale super wiesci. Oj. Ubocze to taki numer ;-) zaskoczenie nas, taki był zamiar ;-) Wspaniale, podziękuj Twojej mamie wyściskaj ją i ucałuj za to że dała Kuleczkowi domek wspaniały. Nareszcie mógł się uspokoić, nareszcie jest w miejscu które pod pewnymi względami jest mu znajome. Jest człowiek który kocha, jest jedzonko, przytulanie itd. Tak bardzo się cieszę :-) Zdjęcia cudowne. Biedny w tym kołnierzu..., ale cóż jak trzeba... Quote
AlfaLS Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 A to UBOCZE nam i Kulkowi niespodziankę zgotował :crazyeye:. Ale rzeczywiście jednego możemy być pewni na milion procent - i wizyty poadopcyjne i relacje co u Kulka będziemy mieli na bieżąca :multi:. Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 O mamuniu.......Kulek juz w domku....i to w jakim domku....:):) Quote
shanti Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dotarłam do domu. Relacja będzie później, bo czeka moja sfora głodna i stęskniona, a ja padam na ...buzię. Jedno tylko napiszę, jestem szczęśliwa że Kuluś jest w takim domku i pod taką opieką. Lepszego nie mógł sobie wymarzyć. Dziękuję Ci Ubocze i Twojej Mamie, a Grzesiowi że nas szczęśliwie i komfortowo zawiózł. A Wam Cioteczki za możliwość dowiezienia go osobiście. Bardzo mi leżał na sercu ten psiaczek. Teraz będę spać spokojnie, przynajmniej jeśli o niego chodzi.:loveu: Quote
Iljova Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Super cieszę się że dotarłaś do domu szczesliwie, teraz po nakarmieniu i odpowiednim przywitaniu się ze swoją sforą odpocznij zaczekamy :-) Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Shanti.......:):) wielka buzka dla Ciebie.....:):) Ale jak Cie znam juz jutro znajdziesz nowa....bardzo potrzebujaca biede......:):) Quote
szafra Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kulek szczęśliwie w nowym domku. Troszkę minka przez kołnierzyk taka średnio zadowolona...ale cóż - trzeba wytrzymać! Ale, że to będzie MAMA Ubocze to się nie spodziewałam ... Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Super wiadomości. Chodzenie w kołnierzu jest bardzo niekomfortowe dla pieska. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jestem dopiero dzisiaj - ale cieszę się, że hej!!! Ubocze! Ale zafundowałeś nam niespodziankę? Ech tam zresztą, my to my, ale Kuluś ma domek i to jaki - "prawie" dogomaniacki...:):):)... Ubocze! Buziaki dla Mamy i przytulanki dla Kulka:):):)... Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ZAPRASZAM NA ALLEGRO NA CHOREGO DZIADZIUSIA: http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663 Quote
Javena Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 To dopiero niespodzianka. Ubocze ,dziekujemy z całego serca Tobie i mamie.Jak zobaczyłam ten fimik z Kulusiem ,to płakałam razem z nim. Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dziękuję Wam!!!:loveu::loveu::loveu: Naprawdę nie chciałem zaskakiwać, tylko bałem sie, chyba zabobonnie, że coś się nie ułoży...:oops: [FONT=Arial Black]Od dziś Kulek nazywa się Gucio!!![/FONT][FONT=Arial] Tak go nazwała mama.:lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zaraz idę do mamy zobaczyć, jak się chłopak aklimatyzuje!:loveu:[/FONT] Quote
pikola Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ale wiesci:lol:Jaka to radosc:loveu:Lepszego domku nie moglismy sobie wymarzyc:lol: Cioteczki i w koncu nie dostalam tego konta,to nie wiem, moze przekaze na inna bide?Czy mam przekazac dka Gucia/jesli tak to nr.konta prosze:lol: Quote
felka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 "ale czad " !!!!!!!!!!!!!!!! o ja! :D:D:D normalnie innych słów tu nie mogę użyć :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
AlfaLS Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 UBOCZE napisał(a): [FONT=Arial Black]Od dziś Kulek nazywa się Gucio!!![/FONT][FONT=Arial] Tak go nazwała mama.:lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zaraz idę do mamy zobaczyć, jak się chłopak aklimatyzuje!:loveu:[/FONT] Poszedł i przepadł :evil_lol: A my czekamy na relację........... Quote
UBOCZE Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Już jestem.;) Kulek bez problemu zaakceptował swą leżankę. Niech Was nie zwiedzie jego mina niewiniątka na fotkach. Zdążył juz obszczekać koty, które dopiero mają się przekonać, że za tym szczekaniem nic groźnego się nie kryje. Na razie oswajają się... Zdążył mnie też przywitać niepohamowanym merdaniem ogona w przedpokoju, gdy po raz drugi się pojawiłem.:lol: Zachowuje się tak, jakby mieszkał tu już od dłuższego czasu...:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts