Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, ha, jak się patrzy na te fotki to jedynym elementem łączącym Kulka z przeszłością, zapłakaną żałośnie są.....chusteczki;) Ale miał szczęście Gałganek! Adamie pozdrów proszę serdecznie Mamę:) A kot cudny, dostojny, jak to kot.....

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ha, ha, jak się patrzy na te fotki to jedynym elementem łączącym Kulka z przeszłością, zapłakaną żałośnie są.....chusteczki;) Ale miał szczęście Gałganek! Adamie pozdrów proszę serdecznie Mamę:) A kot cudny, dostojny, jak to kot.....

Dzięki Marycha! Pozdrowię z przyjemnością...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Już się dziś skończyły...:oops:

Melduję też, że na spacerach Kulek jest estetą...:evil_lol:
Po zrobieniu kupy zaraz od niej odskakuje i zaczyna ją oszczekiwać. Serio, aż mnie dziś zamurowało...

Posted

Ależ fajnie czyta się te wiesci i ogląda wspaniałe zdjęcia. Kot dowcipny a może teraz on chce zabrać walizkę i wyjechać na wakacje ?
Kulek kochany ma swoje pomysły ;-)
Jak dobrze że Twoja mama go wzięła do siebie :-) Wielkie podziękowania dla niej za to wielkie serce dla Kulka :-)

Posted

Na takie wieści sie czeka z kazdego domku. Cudowny Kuleczek ,pania na spacerki wyciaga. Wiem po sobie ,że jakby nie pies ,to wcale by mi sie nie chciało wychodzic,zwłaszcza jak pada.