szafra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jak tam po urlopach ??? Zajrzyjcie proszę na wątek Żwirka też z naszego schroniska ( może mu się poszczęści tak jak Kuleczkowi) http://www.dogomania.pl/threads/212072-M%C3%B3wi%C4%85-na-mnie-quot-Dziadzio-%C5%BBwirek-quot-i-sam-ju%C5%BC-nie-wiem-ile-mam-lat-... Quote
pikola Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bardzo prosze zaglosujcie na Sonie.Na dole po prawej stronie trzeba zakreslic Sonia.Pieknie dziekuje:lol: http://nowezyciepabianic.pl/wp/ Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bezczelność kocia nie zna granic. Już wczoraj wróciłem, a do dziś nie jestem w stanie się rozpakować. Zaraz wprowadzę fotki Kulka... Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Fotka prawie rodzinna, bo zabronili dokuczać kotom... Quote
Marycha35 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ha, ha, jak się patrzy na te fotki to jedynym elementem łączącym Kulka z przeszłością, zapłakaną żałośnie są.....chusteczki;) Ale miał szczęście Gałganek! Adamie pozdrów proszę serdecznie Mamę:) A kot cudny, dostojny, jak to kot..... Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Strasznie tu twardo!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Marycha35 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Hi, hi, do TOZu trzeba donieść!!!!!;) Kulkowy ogonek wyyysoko,piękny widok:) Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marycha35 napisał(a):Ha, ha, jak się patrzy na te fotki to jedynym elementem łączącym Kulka z przeszłością, zapłakaną żałośnie są.....chusteczki;) Ale miał szczęście Gałganek! Adamie pozdrów proszę serdecznie Mamę:) A kot cudny, dostojny, jak to kot..... Dzięki Marycha! Pozdrowię z przyjemnością...:loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Już się dziś skończyły...:oops: Melduję też, że na spacerach Kulek jest estetą...:evil_lol: Po zrobieniu kupy zaraz od niej odskakuje i zaczyna ją oszczekiwać. Serio, aż mnie dziś zamurowało... Quote
Marycha35 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Hi, hi, cudne! Ciekawe czemu tak robi? Nawtykał jej.....;) Quote
Iljova Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ależ fajnie czyta się te wiesci i ogląda wspaniałe zdjęcia. Kot dowcipny a może teraz on chce zabrać walizkę i wyjechać na wakacje ? Kulek kochany ma swoje pomysły ;-) Jak dobrze że Twoja mama go wzięła do siebie :-) Wielkie podziękowania dla niej za to wielkie serce dla Kulka :-) Quote
pikola Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pycha wiesci!:loveu:Prawda Marysiu:evil_lol: Quote
Javena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Na takie wieści sie czeka z kazdego domku. Cudowny Kuleczek ,pania na spacerki wyciaga. Wiem po sobie ,że jakby nie pies ,to wcale by mi sie nie chciało wychodzic,zwłaszcza jak pada. Quote
shanti Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Czy mi się zdaje, czy z Kulka robi się prawdziwa kulka? :lol: No chyba że aparat pogrubia....:evil_lol: Quote
monika55 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jakie piękne wieści. Ciekawa byłam co u Kulka. Kulek kulka kochana. Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pikola napisał(a):Pycha wiesci!:loveu:Prawda Marysiu:evil_lol: Hi, hi, hi, mniam, mniam!!!;) Quote
Recommended Posts