Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kastracja to zabieg prawie banalny. Na drugi dzień psy śmigają w schronisku jak torpedy. Kulek zdrowy jak rydz. Da radę.

Jutro ruszam z bazarkami. Będzie trochę srebra, Mona dała kolczyki, ja poszperałam i coś tam też wygrzebałam. Mam też jakieś akcesoria dla mikropsiaków. Kulek musi jechać i już!!!!!

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konto otrzymałam. Tylko,że po kastracji to trzeba ze dwa lub trzy razy iść na antybiotyk,żeby się coś nie wdało. Czy domek to zrobi? No i na wyjęcie szwów.:shake:

Posted

Spokojnie. Domek ma 200 metrów do weta. Dziesiątki psów w schronisku kastrowałam (tzn. kastrował wet, ja koło nich chodziłam po zabiegu) i nie było nigdy komplikacji.

Posted

Monika55 się kontaktowała i w tej sprawie i w sprawie Nuki (poprzedni transport do Wa-wy) i nic z tego nie wyszło.

Jest pierwsza wpłata na podróż Kulka
Anna P z J-bia (Pani która adoptowała od nas bigielkę) [B]50 zł[/B]
Bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='pikola'][B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210323-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-potrzebuj%C4%85cego-psiaka"]Oferuję po 30 ogłoszeń dla każdego potrzebującego psiaka[/URL] post.56.[/B]

To ja moze odwolam te ogloszenia?[/QUOTE]Zapytam jeszcze raz..

Posted

[quote name='bakusiowa']Konto otrzymałam. Tylko,że po kastracji to trzeba ze dwa lub trzy razy iść na antybiotyk,żeby się coś nie wdało. Czy domek to zrobi? No i na wyjęcie szwów.:shake:[/QUOTE]

Nie będzie problemu...:lol:

Posted

Z Pszczyny do Warszawy jest dobre polaczenie pociagiem. Expressem 3 i pol godziny, szybko i wygodnie. Samochodem duzo dluzej i drozej. Moge po psiaka jechac w sobote lub w niedziele. Mam ulgi, wiec caly koszt to 100zl. Z Jastrzebia do Pszczyny tylko 30km, to chyba dacie rade. :)

Posted

[quote name='pikola']A moze zamienic na Totusia?[/QUOTE]To zmienie na Totusia!Gdyby nie to ze niemiec by mnie wygonil z chaluby,to Totulek juz by byl moj!To taki okruszek jest..I mialby dwie dziewczyny,:cool3:ale by sie prezyl:lol:Zaraz by mu z 10 lat ubylo:eviltong:Eh,tak sie rozmazylam tylko..

Posted

[COLOR=magenta][B][COLOR=yellow] [COLOR=royalblue][COLOR=red]Wątek Totunia, któremu grozi śmierć:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=yellow][COLOR=royalblue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/206996-Nikt-nawet-miski-wody-nie-poda%C5%82.-Uratowany.Co-dalej-Eutanazja"]http://www.dogomania.pl/threads/2069...alej-Eutanazja[/URL]

Cioteczki! O tego Totunia Wam chodzi?
Kueczku! Przytulam Cie na dobranoc Kochaniutki.... Już niedługo będziesz miał domeczek i już nigdy więcej nie będziesz płakuniał....
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]