shanti Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Kastracja to zabieg prawie banalny. Na drugi dzień psy śmigają w schronisku jak torpedy. Kulek zdrowy jak rydz. Da radę. Jutro ruszam z bazarkami. Będzie trochę srebra, Mona dała kolczyki, ja poszperałam i coś tam też wygrzebałam. Mam też jakieś akcesoria dla mikropsiaków. Kulek musi jechać i już!!!!! Quote
monika55 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pojedzie. Musi. Jak dobry dom to musi.Nr konta posłałam i na FB też przypomniałam. Szkoda, są wakacje i 1400 osób nie odpowiedziało. Quote
bakusiowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Konto otrzymałam. Tylko,że po kastracji to trzeba ze dwa lub trzy razy iść na antybiotyk,żeby się coś nie wdało. Czy domek to zrobi? No i na wyjęcie szwów.:shake: Quote
shanti Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Spokojnie. Domek ma 200 metrów do weta. Dziesiątki psów w schronisku kastrowałam (tzn. kastrował wet, ja koło nich chodziłam po zabiegu) i nie było nigdy komplikacji. Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O Boziu ale wiadomosci.......poprosze o numer konta, wplace grosik dla Kuleczka.....niech chlopak szczesliwie do domku zasuwa.......:) Quote
bakusiowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dostałam wiadomość,że figu jeździ na trasie Katowice-Warszawa. Skontaktujcie się. Quote
shanti Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Monika55 się kontaktowała i w tej sprawie i w sprawie Nuki (poprzedni transport do Wa-wy) i nic z tego nie wyszło. Jest pierwsza wpłata na podróż Kulka Anna P z J-bia (Pani która adoptowała od nas bigielkę) [B]50 zł[/B] Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
pikola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='pikola'][B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210323-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-potrzebuj%C4%85cego-psiaka"]Oferuję po 30 ogłoszeń dla każdego potrzebującego psiaka[/URL] post.56.[/B] To ja moze odwolam te ogloszenia?[/QUOTE]Zapytam jeszcze raz.. Quote
UBOCZE Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='bakusiowa']Konto otrzymałam. Tylko,że po kastracji to trzeba ze dwa lub trzy razy iść na antybiotyk,żeby się coś nie wdało. Czy domek to zrobi? No i na wyjęcie szwów.:shake:[/QUOTE] Nie będzie problemu...:lol: Quote
necianeta89 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='pikola']Zapytam jeszcze raz..[/QUOTE] Myśle, że tak ;) Bo skoro malec jedzie już do domu.... :) Quote
UBOCZE Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='pikola']Zapytam jeszcze raz..[/QUOTE] Odwołaj albo niech inna bida na tym skorzysta... Quote
ludka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Z Pszczyny do Warszawy jest dobre polaczenie pociagiem. Expressem 3 i pol godziny, szybko i wygodnie. Samochodem duzo dluzej i drozej. Moge po psiaka jechac w sobote lub w niedziele. Mam ulgi, wiec caly koszt to 100zl. Z Jastrzebia do Pszczyny tylko 30km, to chyba dacie rade. :) Quote
Marycha35 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Oj, supero propozycja:):):) Dziękujemy!!! A Kulka nasza kochana już po zabiegu?:) Quote
tana Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zabieg chyba przełożony na jutro Marysiu bo w lecznicy prądu nie było dziś...pech :( Quote
Marycha35 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Aniu, jak miło Cię czytać i tu;) Dziękuję, masz rację, była wzmianka przecież. Tak się cieszę, że Kuleczek wygrał los na loterii:):):) Quote
pikola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='pikola']A moze zamienic na Totusia?[/QUOTE]To zmienie na Totusia!Gdyby nie to ze niemiec by mnie wygonil z chaluby,to Totulek juz by byl moj!To taki okruszek jest..I mialby dwie dziewczyny,:cool3:ale by sie prezyl:lol:Zaraz by mu z 10 lat ubylo:eviltong:Eh,tak sie rozmazylam tylko.. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [COLOR=magenta][B][COLOR=yellow] [COLOR=royalblue][COLOR=red]Wątek Totunia, któremu grozi śmierć:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=yellow][COLOR=royalblue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/206996-Nikt-nawet-miski-wody-nie-poda%C5%82.-Uratowany.Co-dalej-Eutanazja"]http://www.dogomania.pl/threads/2069...alej-Eutanazja[/URL] Cioteczki! O tego Totunia Wam chodzi? Kueczku! Przytulam Cie na dobranoc Kochaniutki.... Już niedługo będziesz miał domeczek i już nigdy więcej nie będziesz płakuniał.... [/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Recommended Posts