Marycha35 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ubocze, że jesteś to kochany to ja wiedziałam, ale żeby aż tak:):):) Wiedziałam, że będzie ok. Dziękuję Ci baaardzo za pomoc, właśnie o takie tempo chodziło. Niech już Kulek nie płacze, raczej się pakuje! Ale się cieszę!!! Tańcze już sobie lambadę, la la la laaaa:) Same dobre wieści dziś czytam, na innym wątku sunia się znalazła wreszcie :):):)La la la Quote
shanti Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ciotki i Wujaszku! Mam teraz utrudniony dostęp do kompa, więc jeśli ktoś chciałby wesprzeć Kulka grosikiem piszcie PW o nr konta. Ja tu zajmę się Kulkiem, kastracją i przygotowaniem podróży:lol: Quote
monika55 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Czekam na odpowiedz z FB co do transportu. Jak się cieszę ze Kulek już płakać nie bedzie. Quote
shanti Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Kulek umówiony na jutro na 10.30 na odjajczenie. ;) Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Marycha35']Ubocze, że jesteś to kochany to ja wiedziałam, ale żeby aż tak:):):) Wiedziałam, że będzie ok. Dziękuję Ci baaardzo za pomoc, właśnie o takie tempo chodziło. Niech już Kulek nie płacze, raczej się pakuje! Ale się cieszę!!! Tańcze już sobie lambadę, la la la laaaa:) Same dobre wieści dziś czytam, na innym wątku sunia się znalazła wreszcie :):):)La la la[/QUOTE]Ktora sunia sie znalazla-ta z Warszawy? Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='shanti']Ciotki i Wujaszku! Mam teraz utrudniony dostęp do kompa, więc jeśli ktoś chciałby wesprzeć Kulka grosikiem piszcie PW o nr konta. Ja tu zajmę się Kulkiem, kastracją i przygotowaniem podróży:lol:[/QUOTE]To ja poprosze! Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='shanti']Kulek umówiony na jutro na 10.30 na odjajczenie. ;)[/QUOTE]Trzymam kciuki za niunia! Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Oferuję po 30 ogłoszeń dla każdego potrzebującego psiaka post.56. To ja moze odwolam te ogloszenia? Quote
pulpecik3252 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 :oops2::Help_2: trzeba pomagać, ale jego domek może znaleźć się dopiero po kilku dniach,tygodniach, miesiącach lub latach. Ale trzymam kciuki oby jak najszybciej!!!!:question: Quote
shanti Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='pulpecik3252']:oops2::Help_2: trzeba pomagać, ale jego domek może znaleźć się dopiero po kilku dniach,tygodniach, miesiącach lub latach. Ale trzymam kciuki oby jak najszybciej!!!!:question:[/QUOTE] Nie rozumiem. Na Kulka domek czeka. Sprawdzony. To tylko kwestia transportu.:niewiem: Quote
UBOCZE Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja też za bardzo nie rozumiem tamtego wpisu. Trzymam kciuki za zabieg i czekamy na Kulka w Warszawie!:lol: Quote
UBOCZE Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='pikola']Ktora sunia sie znalazla-ta z Warszawy?[/QUOTE] W Warszawie - mix collie Zula. Po przeszło trzech tygodniach szukania. Innymi słowy dreszczowiec z happy endem.:lol: Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 O ludzie to super!.Podczytuje watek suni.Tez nie rozumiem wpisu Pulpecika,ale na Dogo jest wiele rzeczy dla mnie niezrozumialych:niewiem: Quote
szafra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zaglądam do Kulka ( jeszcze z kulkami ):evil_lol::evil_lol:. Quote
bakusiowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pulpecik nie doczytała dobrze o co chodzi. Ile kasy potrzeba dla Kulka? Quote
shanti Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 To zależy. Na razie mamy jedną opcję transportu na sobotę po południu. To byłoby około 350 zł. Monika55 sprawdza jeszcze dom w J-biu dla psiaka chyba z Łowicza, być może da się coś połączyć. Quote
felka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jezu!!!!!!!!!!!!!! jak cudownie!!!!!! cudownie cyudownie cudownie, kuleczkus kochany jedziesz do domku i będziesz miał swoje własne koty do gonienia ;) jejuuuu, żeby juz była sobota i żeby już było po zabiegu i żeby juz był szczęsliwy!:) ja też chcę dorzucic pieniążka na jego podróż!!! poproszę o numer konta bardzo ładnie:) Quote
shanti Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Zabieg Kulka przesunięty. W lecznicy awaria, brak prądu. Mam nadzieję że do jutra naprawią. Quote
monika55 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No i sie p..... Wizyta odwołana, czyli nici z potencjalnego transportu. Pani z FB też raczej nie. No i co robimy?. Quote
UBOCZE Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 W razie potrzeby kontaktujcie się ze mną telefonicznie. Może coś wspólnie wymyślimy - 22 648 67 51... Quote
shanti Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Nasz transport dalej aktualny. Możemy z Grzesiem jechać w sobotę po południu lub na noc. Najpóźniej w niedzielę Kulek będzie w Wa-wie. Na paliwo potrzeba na oko 350 zł. Myślałam że da się coś połączyć i będzie taniej. Będę dalej na transportowym szperać. Quote
AlfaLS Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Na miau szukają transportu z Tychów /albo Pszczyny - dokładnie nie pamiętam :oops:/ do Gdańska. Mają jakąś opcję transportu z Warszawy do Gdańska. Może do Warszawy kociak i Kulek mogli jechać razem? Zawsze byłoby taniej... Wątek Maurycego: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126210 Tamten transport Warszawa-Gdańsk jest chyba na 8-go lipca... Quote
bakusiowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='shanti']Zabieg Kulka przesunięty. W lecznicy awaria, brak prądu. Mam nadzieję że do jutra naprawią.[/QUOTE] Tak szykbko po zabiegu w daleką podróż to chyba nie jest wskazane. Może kastrację trzeba odłożyć. Poproszę numer konta na pw. Quote
Recommended Posts