Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ubocze, że jesteś to kochany to ja wiedziałam, ale żeby aż tak:):):) Wiedziałam, że będzie ok. Dziękuję Ci baaardzo za pomoc, właśnie o takie tempo chodziło. Niech już Kulek nie płacze, raczej się pakuje! Ale się cieszę!!! Tańcze już sobie lambadę, la la la laaaa:) Same dobre wieści dziś czytam, na innym wątku sunia się znalazła wreszcie :):):)La la la

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki i Wujaszku! Mam teraz utrudniony dostęp do kompa, więc jeśli ktoś chciałby wesprzeć Kulka grosikiem piszcie PW o nr konta.
Ja tu zajmę się Kulkiem, kastracją i przygotowaniem podróży:lol:

Posted

[quote name='Marycha35']Ubocze, że jesteś to kochany to ja wiedziałam, ale żeby aż tak:):):) Wiedziałam, że będzie ok. Dziękuję Ci baaardzo za pomoc, właśnie o takie tempo chodziło. Niech już Kulek nie płacze, raczej się pakuje! Ale się cieszę!!! Tańcze już sobie lambadę, la la la laaaa:) Same dobre wieści dziś czytam, na innym wątku sunia się znalazła wreszcie :):):)La la la[/QUOTE]Ktora sunia sie znalazla-ta z Warszawy?

Posted

[quote name='shanti']Ciotki i Wujaszku! Mam teraz utrudniony dostęp do kompa, więc jeśli ktoś chciałby wesprzeć Kulka grosikiem piszcie PW o nr konta.
Ja tu zajmę się Kulkiem, kastracją i przygotowaniem podróży:lol:[/QUOTE]To ja poprosze!

Posted

[quote name='pulpecik3252']:oops2::Help_2: trzeba pomagać, ale jego domek może znaleźć się dopiero po kilku dniach,tygodniach, miesiącach lub latach. Ale trzymam kciuki oby jak najszybciej!!!!:question:[/QUOTE]

Nie rozumiem. Na Kulka domek czeka. Sprawdzony. To tylko kwestia transportu.:niewiem:

Posted

[quote name='pikola']Ktora sunia sie znalazla-ta z Warszawy?[/QUOTE]

W Warszawie - mix collie Zula. Po przeszło trzech tygodniach szukania. Innymi słowy dreszczowiec z happy endem.:lol:

Posted

To zależy. Na razie mamy jedną opcję transportu na sobotę po południu. To byłoby około 350 zł. Monika55 sprawdza jeszcze dom w J-biu dla psiaka chyba z Łowicza, być może da się coś połączyć.

Posted

jezu!!!!!!!!!!!!!! jak cudownie!!!!!! cudownie cyudownie cudownie, kuleczkus kochany jedziesz do domku i będziesz miał swoje własne koty do gonienia ;) jejuuuu, żeby juz była sobota i żeby już było po zabiegu i żeby juz był szczęsliwy!:) ja też chcę dorzucic pieniążka na jego podróż!!! poproszę o numer konta bardzo ładnie:)

Posted

Nasz transport dalej aktualny. Możemy z Grzesiem jechać w sobotę po południu lub na noc. Najpóźniej w niedzielę Kulek będzie w Wa-wie. Na paliwo potrzeba na oko 350 zł. Myślałam że da się coś połączyć i będzie taniej. Będę dalej na transportowym szperać.

Posted

[quote name='shanti']Zabieg Kulka przesunięty. W lecznicy awaria, brak prądu. Mam nadzieję że do jutra naprawią.[/QUOTE]
Tak szykbko po zabiegu w daleką podróż to chyba nie jest wskazane. Może kastrację trzeba odłożyć. Poproszę numer konta na pw.