Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ubocze pozdrów proszę Mamę i mocne uściski dla Ciebie:) Ja tam się wcale nie dziwie, że Gucio czuje się supero w nowym domku. Psy czują kto jest dobry, wrażliwy:):):)
Ale się cieszę, udało się, Kulek, ups, Gucio już nie płacze:):):) Teraz my może spokojnie ryknąć...ze szczęścia:) Lal la lalaalalalalalal, lambadę czas zacząć;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ubocze pozdrów proszę Mamę i mocne uściski dla Ciebie:) Ja tam się wcale nie dziwie, że Gucio czuje się supero w nowym domku. Psy czują kto jest dobry, wrażliwy:):):)
Ale się cieszę, udało się, Kulek, ups, Gucio już nie płacze:):):) Teraz my może spokojnie ryknąć...ze szczęścia:) Lal la lalaalalalalalal, lambadę czas zacząć;)

Dziękuję, Marycha, i odpozdrawiam w imieniu Mamy. Jednak Mama wróciła do Kulka, bo lepiej na to imię reaguje i nie ma już co robić zamieszania. Dziś, gdy byłem z wizytacją, gad dostał ode mnie reprymendę za warczenie i szczekanie na koty. W sumie pojętny chłopak i wie, kiedy zrobić minę niewiniątka...:evil_lol: Kiedy ktoś chodzi po mieszkaniu, maszeruje za nim. Chyba ta trauma z czasów zza krat została już bezpowrotnie zatarta...:loveu:

Posted

Dziękuję i niech nam żyją Mama Ubocze, Ubocze i Kuluś:):):) Aż nie chce się wierzyć, że tydzień temu, było z nim tak źle, ten płacz, pysio smutny...Życie to jednak nie można brać zbyt poważnie;)

Posted

zawsze.ewa napisał(a):
Kulek już w domku, a ja formalnie tylko pytam czy doszła kaska na transport?

Wypisałam wpłaty do 8 lipca. Te które przyszły od poniedziałku spiszę z konta dziś w pracy. Niestety w domu dorwać się do kompa mam wielki problem:angryy:

Kulek daj spokój kotom :angryy:

Finanse Kulka (wpłaty do 11.07)
Anna P 50 zł
Aimez_Moi 30 zł
Aneta S 30 zł
Małgorzata G 30 zł
Zuzanna P 40 zł
Pikola 20 zł
Danuta W 20 zł
Ewa G 50 zł
Pani Ula 20 zł
------------------------------
Razem 290 zł

Będą jeszcze wpływy z bazarku.

Paliwo zatankowaliśmy ogólnie za 350 zł, więc nie jest źle. ;)

Dziękuję Wam Cioteczki za wsparcie komfortowej podróży Kuleczka:loveu: Warto było, prawda?:lol:

Posted

monika55 napisał(a):
Zaglądam spragniona wieści. Jak te koty? Poradziły sobie z nim? Czy on z nimi?

Na razie się go boją, bo gdy je widzi, to szczeka. Ale już coraz mniej. Jest natomiast bardzo proludzki...

Posted

Nie chcę zapeszyć, ale są postępy i to duże. Najpierw na widok kota Kulek warczał i przechodził do hałaśliwego oszczekiwania, czym budził postrach. Oczywiście za każdy taki wybryk był rugany, a bestyja jest pojętna. Dziś, gdy Tosia wchodziła przez okno do domu, Kulek zaczął warczeć. Mama: "Nie wolno!" i gad się wyciszył. Za drugim razem Tosia podeszła do Kulkowego legowiska w celu obwąchania, a Kulek nie warczał już, tylko udawał, że śpi. Po obwąchaniu "śpiącego" Tosia powędrowała na środek pokoju i się rozłożyła. Przez jakiś dłuższy czas tak pobyła i potem dostojnym krokiem znów wyszła...
Teraz trzeba być konsekwentnym, żeby edukacja się nie cafła...

Posted

Słuchajcie, ja wyjeżdżam na dwa tygodnie, więc w tym czasie moich newsowych wieści nie będzie. W rekompensacie obiecuję bogatą fotorelację po powrocie. Dzwoniła mama i mówiła, że dziś Kulek ani razu na koty nie naszczekał, nawet nie warknął, tylko się przyglądał, a koty jemu... Powinno być dobrze, ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Jeśli byłyby pytania, jak Kulek w tym czasie, Shanti ma telefon do mamy, mama wszystko zrelacjonuje. Pozdrawiam Wszystkich w imieniu Kulka i kotów (Tosi i Pylusia) i zapraszam na wątek też po powrocie...:lol::lol::lol: