Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedze i smieje sie do monitora:lol:TZ sie tylko dziwi,co mi sie tak geba cieszy:cool3:Opis Guciowego myslenia mnie rozwalil:evil_lol:Jak wspaniale popatrzec na szczesliwego Gutka:loveu:Dziekujemy Wujaszku:lol:I prosimy o wiecej;)

Posted

Dzisiaj byłem też u mamy, ale bez aparatu. Podobno z wczoraj na dziś wszystkie "czy" (Kulek + Pyluś i Tosia) spały z mamą...
Ale gadzina wciąż oszczekuje inne psy na spacerze. I to im większe, tym głośniej i bardziej zajadle. No i powoli przymierzamy się do zabiegu usunięcia kamienia z zębów, bo jednak ten kamień dokucza. Musimy więc poradzić się wetki, jaki jest bezpieczny dla niego odstęp od kastracji.

Posted

Już inne szczekają też na sam jego widok. Jeszcze poradzimy się, co z tym fantem zrobić, ale najważniejsze, że z kotami dobrze. Ze stoickim spokojem nawet znosi, gdy mu coś wyjedzą z miski.

Posted

[quote name='UBOCZE']Już inne szczekają też na sam jego widok. Jeszcze poradzimy się, co z tym fantem zrobić, ale najważniejsze, że z kotami dobrze. Ze stoickim spokojem nawet znosi, gdy mu coś wyjedzą z miski.[/QUOTE]
Ale sie Kulek zakumplowal z kociambrami:lol:Miseczka zawsze pelna to i walczyc nie ma sensu:lol:I w lozku spi:multi:Jak mnie ciesza te wiesci:loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Noooo, to jest wielki:) Ja nie lubię jak mi ktoś podjada;)[/QUOTE]

Marysiu ja tez nie znosze,jak mi ktos nocha do michy wklada:evil_lol:

Posted

[quote name='pikola']Ale sie Kulek zakumplowal z kociambrami:lol:Miseczka zawsze pelna to i walczyc nie ma sensu:lol:I w lozku spi:multi:Jak mnie ciesza te wiesci:loveu:[/QUOTE]

Może jeszcze nie aż tak, ale już raz Tosia mordkę mu wylizywała.:loveu: Najważniejsze, że w domu bez żadnych awantur, co najwyżej obwąchiwanie się.:lol:

Posted

To ja jeszcze na Dobranoc mam fotkę Hrabiego - Pylusia, współlokatora Kulka...

[FONT=Arial]Komentarz powinien brzmieć[/FONT]

[FONT=Arial Black]PIJ KROPLĘ BESKIDU!!![/FONT]

Posted

Nie było mnie tutaj długo bo wakacje, powroty, rozpakowywanie, pranie...
Ale zaglądam do Kuleczka i w niczym już nie przypomina tamtego zapłakanego smuteczka...
Kuleczek trafił do fantastycznego domeczku i Kochanej Pani!!!
I tak jak pisałam wcześniej wiedziałam (z własnych doświadczeń), że z kociaczkami nie będzie problemu!!! Może nie od razu, ale z czasem... I to wcale nie tak długim...
Ubocze! pozdrowionka i podziękowania dla Mamy, że dała Kuleczkowi domek -TAKI DOMEK!!!!