Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Marycha35']Hi, hi, hi, mniam, mniam!!!;) Miał szczęście w nieszczęściu Klucha, ups, Kuluś;) Edit: Ekipko bardzo proszę looknijcie tu, zamarł nam wątek! http://www.dogomania.pl/threads/211216-SZUKAMY-teraz-NA-CITO-DT-DS-i-deklaracji-na-hotel.-Suczka-i-kot./page13 Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Piękne zdjęcia i wspaniałe wieści. Dobrze że kulkowi się udało. [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 I dobre jest spanie I dobre jest żarcie Lecz przerąbane Jest tkwić na warcie...:shake: Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hi, hi, piękne:):):) Kulku żołnierzu kochany, pod Twym urokiem są damy!!!;) Quote
monika55 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 A kogo on tak pilnuje? Mamy czy kota? Jedzenie i spanie - męski żywot? Quote
pikola Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Siedze i smieje sie do monitora:lol:TZ sie tylko dziwi,co mi sie tak geba cieszy:cool3:Opis Guciowego myslenia mnie rozwalil:evil_lol:Jak wspaniale popatrzec na szczesliwego Gutka:loveu:Dziekujemy Wujaszku:lol:I prosimy o wiecej;) Quote
UBOCZE Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzisiaj byłem też u mamy, ale bez aparatu. Podobno z wczoraj na dziś wszystkie "czy" (Kulek + Pyluś i Tosia) spały z mamą... Ale gadzina wciąż oszczekuje inne psy na spacerze. I to im większe, tym głośniej i bardziej zajadle. No i powoli przymierzamy się do zabiegu usunięcia kamienia z zębów, bo jednak ten kamień dokucza. Musimy więc poradzić się wetki, jaki jest bezpieczny dla niego odstęp od kastracji. Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kulek broni ukochanej Pani:):):) Ale wszystkie "czy" mają fajocha w takim domku:) Quote
UBOCZE Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Już inne szczekają też na sam jego widok. Jeszcze poradzimy się, co z tym fantem zrobić, ale najważniejsze, że z kotami dobrze. Ze stoickim spokojem nawet znosi, gdy mu coś wyjedzą z miski. Quote
pikola Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='UBOCZE']Już inne szczekają też na sam jego widok. Jeszcze poradzimy się, co z tym fantem zrobić, ale najważniejsze, że z kotami dobrze. Ze stoickim spokojem nawet znosi, gdy mu coś wyjedzą z miski.[/QUOTE] Ale sie Kulek zakumplowal z kociambrami:lol:Miseczka zawsze pelna to i walczyc nie ma sensu:lol:I w lozku spi:multi:Jak mnie ciesza te wiesci:loveu: Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Noooo, to jest wielki:) Ja nie lubię jak mi ktoś podjada;) Quote
pikola Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Marycha35']Noooo, to jest wielki:) Ja nie lubię jak mi ktoś podjada;)[/QUOTE] Marysiu ja tez nie znosze,jak mi ktos nocha do michy wklada:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='pikola']Ale sie Kulek zakumplowal z kociambrami:lol:Miseczka zawsze pelna to i walczyc nie ma sensu:lol:I w lozku spi:multi:Jak mnie ciesza te wiesci:loveu:[/QUOTE] Może jeszcze nie aż tak, ale już raz Tosia mordkę mu wylizywała.:loveu: Najważniejsze, że w domu bez żadnych awantur, co najwyżej obwąchiwanie się.:lol: Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zawsze wiedziałam, że zwierzęta są od nas lepsze...;) mniam! Quote
pikola Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kochane psiakulce:lol:Jak pomysle ile ten ''nasz''Kulus/Gucio mial szczescia ..Chlopak jest w czepku urodzony:cool3:Dobrej nocki kochani:sleep: Quote
UBOCZE Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zdecydowanie lepsze niż ludzie, czego dowód miałem dzisiaj. Wszedłem na pewien wątek i byłem pod tak silnym wrażeniem słów, które tam padły, że napisałem do nich melodię: http://www.youtube.com/watch?v=C2ODfuMMyss :crazyeye: Wkrótce zrobię znów fotki Kulka. Życzę Wam Dobrej Nocy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zdaje się Adamie, że wiem, o którym wątku mówisz........hi hi hi, ręce opadają! A komentarz cudny:) Dziękujemy, Dobrej Nocy i Tobie życzymy, pa pa.:) Quote
UBOCZE Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To ja jeszcze na Dobranoc mam fotkę Hrabiego - Pylusia, współlokatora Kulka... [FONT=Arial]Komentarz powinien brzmieć[/FONT] [FONT=Arial Black]PIJ KROPLĘ BESKIDU!!![/FONT] Quote
Marycha35 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Hi, hi, co za wytworny Jegomość!!! Czarny garnitur i biała koszula, cudny:) Do dna! ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nie było mnie tutaj długo bo wakacje, powroty, rozpakowywanie, pranie... Ale zaglądam do Kuleczka i w niczym już nie przypomina tamtego zapłakanego smuteczka... Kuleczek trafił do fantastycznego domeczku i Kochanej Pani!!! I tak jak pisałam wcześniej wiedziałam (z własnych doświadczeń), że z kociaczkami nie będzie problemu!!! Może nie od razu, ale z czasem... I to wcale nie tak długim... Ubocze! pozdrowionka i podziękowania dla Mamy, że dała Kuleczkowi domek -TAKI DOMEK!!!! Quote
Recommended Posts