UBOCZE Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Nie było mnie tutaj długo bo wakacje, powroty, rozpakowywanie, pranie... Ale zaglądam do Kuleczka i w niczym już nie przypomina tamtego zapłakanego smuteczka... Kuleczek trafił do fantastycznego domeczku i Kochanej Pani!!! I tak jak pisałam wcześniej wiedziałam (z własnych doświadczeń), że z kociaczkami nie będzie problemu!!! Może nie od razu, ale z czasem... I to wcale nie tak długim... Ubocze! pozdrowionka i podziękowania dla Mamy, że dała Kuleczkowi domek -TAKI DOMEK!!!![/QUOTE] Wszyscy wymienieni bardzo dziękują!!!:loveu::loveu::loveu: Odpozdrawiamy Serdecznie i prosimy o wątkowe nas odwiedzanie!:lol::lol::lol: Quote
monika55 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zaglądam zeby serce ogrzać, tak słabo adopcje idą. Kulek miał szczęście. To cieszy i daje nadzieję. Quote
szafra Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kulek wspanialszego domu nie mógł sobie wymarzyć !!! Może Żwirkowi też się uda ...zapraszam na wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=259036904109106. Quote
szafra Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dziękuję Ci Adamie za pomoc na FB :loveu::loveu:. Quote
UBOCZE Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='szafra']Dziękuję Ci Adamie za pomoc na FB :loveu::loveu:.[/QUOTE] Nie ma sprawy.:lol: Wszystkie psiaki są nasze.:loveu::loveu::loveu: Polecam Ci też wykorzystywanie opcji w górnym rogu, po prawej stronie "wyślij wiadomość do wszystkich gości" przy newsach i nowych fotkach Żwirka. To też okazja do przypominania o udostępnianiu i zapraszaniu nowych osób przez innych uczestników wydarzenia. I oczywiście im częściej wykorzystywana ta opcja, tym większe zainteresowanie psiakiem.;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Odwiedzam Cię Kuleczku i miziam po brzucholku... Mam nadzieję, że to lubisz...:):):)... Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 I buziola w pycho ślemy:) Nawet jak nie lubisz Dzwońcu;) Quote
UBOCZE Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Lubi, lubi, bo on bardziej proludzki niż propsi... i bardzo dziękuje...:loveu::loveu::loveu: Wczoraj dopiero na FB dowiedziałem się, że Kulek jest dlatego Kulkiem, że kulał, gdy został schwytany. Wcześniej myślałem, że od kulki, bo u nas kulenia nie było ani trochę. Gdy jutro będę u mamy, to zrobię nowe fotki...;) Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Oj, bidul kochany, to jeszcze łapina była chora, oj! Ubocze czekamy na fotki:) MNIAM! Quote
UBOCZE Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Marycha35']Oj, bidul kochany, to jeszcze łapina była chora, oj! Ubocze czekamy na fotki:) MNIAM![/QUOTE] Ale czy fotki muszą być z datownikiem?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hi, hi, to mnie na łopatki położyło...;) Ręce i skarpety opadają!!!! Wpadłam na pomysł, by będąc nad morzem na parawanie coś obwieścić, bo auto za szybko gna....;) Na ten przykład jak Kuluś ma cudnie:) Quote
UBOCZE Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [FONT=Arial Black]Dobranoc!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
pikola Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ale Kulus ma zycie..Serce peka ze szczescia jak sie te fotki oglada:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Piękne fotki i PIĘKNE ŻYCIE KULUSIA!!! Żeby innym sierotkom tak układało się życie... oj, pomarzyć tylko można... Kuleczku! Szczęściarzu, wspaniale trafiłeś!!! Quote
Marycha35 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A tak płakał rozpaczliwie....A teraz RAJ:) Quote
UBOCZE Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kulek miał dziś badanie krwi. Już są wyniki - dobre. W piątek będzie można zdejmować z zębów kamień...;) Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 UBOCZE dziękujemy za pycha wieści:) Tak się ciesze, że Kulek uratowany, zdrowy, w cudnym domku:):):) Dziękujemy raz jeszcze:) Quote
bakusiowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kuluś to się powinien Szczęściarz nazywać:multi: Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 O tak, tak, popieram:) Wielki Mały Szczęściarz;) Ludkowie proszę zajrzyjcie, 'świeżo' wyrzucona sunia, grozi jej schron: http://www.dogomania.pl/threads/212916-ONeczka-wyrzucona-z-auta-kolejna-ofiara-ludzkiej-bezduszno%C5%9Bci-%28 Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='bakusiowa']Kuluś to się powinien Szczęściarz nazywać:multi:[/QUOTE] Albo przynajmniej Fuks...:):):)... Tak bardzo, bardzo się cieszę, że Kulusiowi się udało!!! Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ludkowie kochani wielka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka potraktowanego SIEKIERĄ przez troglodytę! Psiak przeżył:smile: http://www.petycje.pl/petycja/7638/p...kiers_psa.html Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Dziś trochę nerwowy dzień, bo Kulek idzie o 17.00 na zdjęcie z zębów kamienia , a my też czekamy cały czas na wieści o wizycie przedadopcyjnej w domku dla Dekiego ze schroniska w Łowiczu.:roll: Bardzo proszę o ciepłe myśli.:lol: Quote
Recommended Posts