Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nie było mnie tutaj długo bo wakacje, powroty, rozpakowywanie, pranie...
Ale zaglądam do Kuleczka i w niczym już nie przypomina tamtego zapłakanego smuteczka...
Kuleczek trafił do fantastycznego domeczku i Kochanej Pani!!!
I tak jak pisałam wcześniej wiedziałam (z własnych doświadczeń), że z kociaczkami nie będzie problemu!!! Może nie od razu, ale z czasem... I to wcale nie tak długim...
Ubocze! pozdrowionka i podziękowania dla Mamy, że dała Kuleczkowi domek -TAKI DOMEK!!!![/QUOTE]

Wszyscy wymienieni bardzo dziękują!!!:loveu::loveu::loveu: Odpozdrawiamy Serdecznie i prosimy o wątkowe nas odwiedzanie!:lol::lol::lol:

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szafra']Dziękuję Ci Adamie za pomoc na FB :loveu::loveu:.[/QUOTE]

Nie ma sprawy.:lol: Wszystkie psiaki są nasze.:loveu::loveu::loveu:

Polecam Ci też wykorzystywanie opcji w górnym rogu, po prawej stronie "wyślij wiadomość do wszystkich gości" przy newsach i nowych fotkach Żwirka. To też okazja do przypominania o udostępnianiu i zapraszaniu nowych osób przez innych uczestników wydarzenia. I oczywiście im częściej wykorzystywana ta opcja, tym większe zainteresowanie psiakiem.;)

Posted

Lubi, lubi, bo on bardziej proludzki niż propsi... i bardzo dziękuje...:loveu::loveu::loveu:

Wczoraj dopiero na FB dowiedziałem się, że Kulek jest dlatego Kulkiem, że kulał, gdy został schwytany. Wcześniej myślałem, że od kulki, bo u nas kulenia nie było ani trochę.

Gdy jutro będę u mamy, to zrobię nowe fotki...;)

Posted

[quote name='Marycha35']Oj, bidul kochany, to jeszcze łapina była chora, oj! Ubocze czekamy na fotki:) MNIAM![/QUOTE]

Ale czy fotki muszą być z datownikiem?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hi, hi, to mnie na łopatki położyło...;) Ręce i skarpety opadają!!!!
Wpadłam na pomysł, by będąc nad morzem na parawanie coś obwieścić, bo auto za szybko gna....;)
Na ten przykład jak Kuluś ma cudnie:)

Posted

Dziś trochę nerwowy dzień, bo Kulek idzie o 17.00 na zdjęcie z zębów kamienia , a my też czekamy cały czas na wieści o wizycie przedadopcyjnej w domku dla Dekiego ze schroniska w Łowiczu.:roll: Bardzo proszę o ciepłe myśli.:lol: