Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UBOCZE napisał(a):
Słuchajcie, ja wyjeżdżam na dwa tygodnie, więc w tym czasie moich newsowych wieści nie będzie. W rekompensacie obiecuję bogatą fotorelację po powrocie. Dzwoniła mama i mówiła, że dziś Kulek ani razu na koty nie naszczekał, nawet nie warknął, tylko się przyglądał, a koty jemu... Powinno być dobrze, ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Jeśli byłyby pytania, jak Kulek w tym czasie, Shanti ma telefon do mamy, mama wszystko zrelacjonuje. Pozdrawiam Wszystkich w imieniu Kulka i kotów (Tosi i Pylusia) i zapraszam na wątek też po powrocie...:lol::lol::lol:

Wspanialego urlopu i samych slonecznych dni:cool1:

Posted

Podobno dalej obszczekuje, ale z mniejszą intensywnością. Jest jednak psem bardzo posłusznym, więc reaguje na "nie wolno", "zostaw" itp. Pani Kuleczka jest dobrej myśli. Inny problem to zaczepność na spacerach do innych psów. Tego w schronisku nie było. Być może Kuluś zewsząd czuje zagrożenie i broni swojej Pani przed niebezpieczeństwem? Ma też lekko rozregulowany układ trawienny po schronisku, ale nad tym czuwa wet. :lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Jak tylko wróci Ubocze kochany na bank się dowiemy jak psiulo ułożył sobie relacje z kotowatymi;) Mam nadzieję, że wszystko w stadku ok:)

Dziś przed paroma godzinami wróciłem. Po drodze mało mnie nie zalało. Jutro odwiedzę mamę, sfocę stadko i napiszę ...:lol::lol::lol: