Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Serdecznie dziękuję - MOŻNA ;-) I strasznie się cieszę!:buzi::loveu: Juz podaję konto. Ludko - DZIĘKUJĘ, TERAZ DOTARŁO. DO MNIE.:crazyeye::loveu::loveu: A tak napisała do mnie Pani Joanna Godecka::crazyeye: 17 godz. temu Joanna Godecka Pani Agnieszko, bardzo proszę o podanie konta Duni. Wysłałam newslettera z mojej strony i zgłosiła się do mnie osoba, która zapłaci 250zł za sesję ale nie chce tego robić przez Facebooka... są też inne osoby, które chcą zrobić bezpośrednie wpłaty.... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, MAM DZISIAJ SMUTNY DZIEŃ, ALE CIESZĘ SIĘ, BO DLA DUNI ZACZYNA SIĘ TO ŚWIATEŁKO PALIĆ CORAZ MOCNIEJSZYM PŁOMYKIEM!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No i już poleciało;) ja też się cieszę, że zauważyłyście Dunieczkę...:) Quote
__Lara Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zaglądam z rana do Dunieczki :) Jaszko, trzymaj się. Quote
Jaaga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jaszo, z Dunią trzeba jechać na kontrolę oka z urazem. Takie było zalecenie po badaniu. Zadzwonisz do dr Gierka umówic ją i czy ktoś ją tam dowiezie? Ja może podam konto mojej mamy, zeby jej bezposrednio wpłacić pieniądze za DT. Czy już przelew poszedł? Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Dzisiaj i jutro jestem tylko w biegu, przepraszam. Jak wpłyną pieniądze z Allegro, to będę dzwonic umawiać operację, termin i wszystkie szczegóły. Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Jaaga']Jaszo, z Dunią trzeba jechać na kontrolę oka z urazem. Takie było zalecenie po badaniu. Zadzwonisz do dr Gierka umówic ją i czy ktoś ją tam dowiezie? Ja może podam konto mojej mamy, zeby jej bezposrednio wpłacić pieniądze za DT. Czy już przelew poszedł?[/QUOTE] Teraz dopiero doczytałam. Jaaga, jeżeli z okiem wszystko ok. to możemy poczekać? Jak będę umawiać termin operacji, to mi Pani doktor powie jakie krople i antybiotyki ma zażywać Dunia i wtedy też będzie musiała pojechać do weterynarza, żeby wypisał recepty itd. Ja za chwilę muszę lecieć, jutro mnie nie ma, będę może wieczorem, w środę wszystko załatwię. Podaj proszę Feliksikowi konto Twojej mamy w takim razie - jeśli jeszcze nie przelała, to przeleje na Jej konto. Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Awit']To ile Dunieczka już ma uzbierane?[/QUOTE] Wszystkie rozliczenia w drugim poście. Nie ma jeszcze wpływów z bazarków i z Allegro cegiełkowego - Selenga czeka na wszystkie wpłaty. Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Widzę, że moja marna wpłata 10 zł jest już zaksięgowana! :) Bardzo przepraszam, ale nie będę się udzielała na wątku... Po prostu nawał pracy i ilość psiaków pod opieką mi na to nie pozwala. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę podczytywać z cichacza!:evil_lol: Pozdrawiam wszystkie duenieczkowe Anioły i ślę głaski dla Suni! :loveu: Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Florentynko, wszystkie wplaty Feliksik wpisuje na wątku na bieżąco i wkleja do drugiego postu. Niektore są opatrzone nickiem z dogo, niektóre nazwiskiem. Znalazłaś tam swoje? Bo po nicku nie widzę. DIF - podczytuj, podczytuj, mam nadiee, że coraz lepiej się wątek Duni czyta, bo wieści sa cieplejsze~! Quote
inga.mm Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 zajrzyjcie do Natanka. Bardzo źle z nim SZKIELET, chory, ledwo żywy, zapalenie płuc... NATAN prosi o wsparcie na leczenie Quote
Selenga Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziewczyny, może mi ktoś podesłać numer konta do wpłat dla Duni? Przelałabym kasę z allegro... Quote
henikar Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witaj Dunieczko, ja teraz tylko z doskoku. Też wspomogę malutką, ale z przyczyn osobistych w późniejszym terminie. Jasza masz rację potem też się przydadzą pieniążki. Tymczasem trzymam kciuki, aby wszystko poszło dobrze. Quote
feliksik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Florentynka']A mój przelew nie doszedł jeszcze?[/QUOTE] Florentynka, nie wiem czy wpisałaś nick w tytule, jeśli nie to jest imię i nazwisko - post nr II, Jasza już pisała, ale proszę o sprawdzenie [quote name='DIF']Widzę, że moja marna wpłata 10 zł jest już zaksięgowana! :) [/QUOTE] DIF ty chyba żartujesz - stałe deklaracje to na wagę złota, a Twoja jest stała [quote name='Awit']To ile Dunieczka już ma uzbierane?[/QUOTE] 1500zł z hakiem (dokładnie w II poście) [quote name='Jaaga']Ja może podam konto mojej mamy, zeby jej bezposrednio wpłacić pieniądze za DT. Czy już przelew poszedł?[/QUOTE] przelew już poszedł - przypomnij się w przyszłym miesiącu, gdyby co Quote
Javena Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Podajcie mi konto na Dunie ,bo nie wiem dokładnie jakie jest. Mam 50 zł z bazarku. Quote
feliksik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Javena']Podajcie mi konto na Dunie ,bo nie wiem dokładnie jakie jest. Mam 50 zł z bazarku.[/QUOTE] już wysyłam Quote
ania shirley Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wysłałam przelew. Powiększony o 50 zł za nauki Jaszy.;) Quote
feliksik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='ania shirley']Wysłałam przelew. Powiększony o 50 zł za nauki Jaszy.;)[/QUOTE] Jasza ty pomyśl poważnie nad korepetycjami, jak tak dobrze poszło:cool3: Quote
ania shirley Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='feliksik']Jasza ty pomyśl poważnie nad korepetycjami, jak tak dobrze poszło:cool3:[/QUOTE] A może bazarek "naukowy"???:diabloti: Quote
Nutusia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='ludka']Postanowilam pierwszy transport, z ktorego bedzie co przekazac, przeznaczyc dla Duni. Wiec stowa od domku Tofika ze schronu w Radomsku. Uczciwie zapracowana, dwa dni w podrozy z noclegiem ;) Najchetniej przelewem 10 lipca, bo zdazylam juz czesc wydac na torunskie pierniki :cool3:[/QUOTE] Mam Cię, Ciotko wyrodna! Donieśli mi "dobrzy ludzie", coś Ty za jedna! :eviltong: Na wątki zapraszam, że o odwiedzinach u moich podopiecznych nie wspomnę, bo Ciotka PRAWDZIWA, a nawet nie zajrzy i się do obecności na dogo nie przyzna!!! :razz: Quote
Florentynka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='feliksik']Florentynka, nie wiem czy wpisałaś nick w tytule, jeśli nie to jest imię i nazwisko - post nr II, Jasza już pisała, ale proszę o sprawdzenie [/QUOTE] Wydaje mi się, że poszło z tytułem Dla Duni - Florentynka, albo jakoś podobnie. Quote
Recommended Posts