Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 śliczne zdjęcia ze spacerQ:loveu: u nas też sa nowe i też ze spacerku:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 http://tinasara.internetdsl.pl/spacer-21.01.2007/slides/P1010007.JPG moj Atos tez ma baaaaardzo podobne zdjecie - ja je nazwalam - Oko Proroka:) popatrz! Dziekuje za mile slowa pod adresem naszej galerii. Aha - banek - fajny, tzn. nie chodzi o psy (bo to wiadomo) ale o ...czapke! :):):) Quote
anka11 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 hejka :) superowe focie piesie sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: pozdro :) Quote
wiq Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 maamoo.. ile fotek:loveu: tina coraz bardziej mi sie podoba:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Heja wróciłam :d i wiesz co pierwsze zrobiłam? wpadłam do Ciebie :multi: No to tak zdjęcia są prze suuper :loveu::loveu::loveu: ale to co widac powyżej jest poprostu piękne, normalnie udało Ci sie supernancko :loveu: jeszcze to oko takie naturalne... to zdjęcie ma taką głebie :loveu: że można w nie patrzeć godzinami :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 czesc kochana, ta fotka jest chyba najpiekniejsza jaka do tej pory widzialam... uwielbiam takie fotki i nie raz probowalam cerberowi taka zrobic, ale niestety mi nie wychodzi... ehhh ale ta twojaa jest boska....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Hej :) Dzisiaj miałam klasówe z bioli. Załamka! :placz: Waliłam z 5 minut głową w ławke, a siedze w pierwszej :cool3: Babka sie gapiła :eviltong: [quote name='Xiara']Śliczne fotki, śliczne :loveu: :loveu: [quote name='Paulina_mickey']śliczne zdjęcia ze spacerQ:loveu: u nas też sa nowe i też ze spacerku:evil_lol: [quote name='anka11']hejka :smile: superowe focie piesie sliczne :loveu: pozdro :smile: Dziękuje [quote name='wiq']maamoo.. ile fotek:loveu: tina coraz bardziej mi sie podoba:eviltong: Wiadomo :cool3: [quote name='sota36']http://tinasara.internetdsl.pl/space...s/P1010007.JPG moj Atos tez ma baaaaardzo podobne zdjecie - ja je nazwalam - Oko Proroka:smile: popatrz! Dziekuje za mile slowa pod adresem naszej galerii. Aha - banek - fajny, tzn. nie chodzi o psy (bo to wiadomo) ale o ...czapke! No, podobne :cool3: I nie ma za co... Jak to o czapke? Nie lubie jej :eviltong: [quote name='ChiQuiTa']Heja wróciłam :d i wiesz co pierwsze zrobiłam? wpadłam do Ciebie :multi: No to tak zdjęcia są prze suuper :loveu: ale to co widac powyżej jest poprostu piękne, normalnie udało Ci sie supernancko :loveu: jeszcze to oko takie naturalne... to zdjęcie ma taką głebie :loveu: że można w nie patrzeć godzinami :loveu: Jak miło :cool3: Dzęki wielkie. Też mi sie podoba :loveu: [quote name='Cerber']czesc kochana, ta fotka jest chyba najpiekniejsza jaka do tej pory widzialam... uwielbiam takie fotki i nie raz probowalam cerberowi taka zrobic, ale niestety mi nie wychodzi... ehhh ale ta twojaa jest boska....:loveu: Hej! :multi: Dzięki :loveu: Wyjdzie ci :cool3: Ogólnie to ja chciałam po prostu zrobić Tiny oko, nie planowałam że taka fajna wyjdzie :cool3: Po prostu włączyłam Macro (że z bliska...czy coś w tym stylu) i cyknełam fote :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A robiłaś z flashem czy bez? Śliczne, mi też sie bardzo podoba :) Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Próbowałam cos z tym zrobić:oops: . Ale jakieś małe mi wyszło(100x75pikseli) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Heloł Lejdi :D jal leci i gdzie sie włuczysz cooo...:D:D:D Quote
Dobcia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Śliczne patrzałko:loveu: I ten błysk:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dobry wieczór:Dwpadlam sie przywitac i spadam spac...Buziaki:D Quote
Koma Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Guffi']Próbowałam cos z tym zrobić:oops: . Ale jakieś małe mi wyszło(100x75pikseli) Świetne na avatarek :cool3: piękne spojrzenie :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='chihuahua']I co Tina mowila na komplementy??? no wlasnie? prosimy sprawozdanie :cool3: Quote
furciaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ojej ale mnie tu dawno niebylo:oops: :oops: czy wybaczysz to skruszonej blondynce:oops: Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no wlasnie czesc :) ja bylam chyba wczoraj o ile sie nie myle... albo dzisiaj ale nie pamietam... :oops::oops: Quote
chihuahua Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):no wlasnie? prosimy sprawozdanie :cool3: No wlasnie!!! Quote
barbara.h Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tina.Sara napisał(a):no wiec... Sara miała chyba rok. Poszłam do mojej babci bo Reksiu był mały i chciałam sie z nim pobawić. A że Sara była ze mną (jak i ze swoją mamusią Tiną) od pierwszej chwili życia to była zazdrosna. Bawie sie, bawie. Po chwili słysze jakies piski. Patrze a to Saruch sie awanturuje. Ja do niej "Cicho, cicho, zaraz przyjdę". Mija jakieś pół godzinki i słysze dźwięk jakby ktoś walił w siatkę. Patrze w tamte strone a tu Sara przeskoczyła i wpadła prosto na pomidory babci. Ja wlatuje do boksu (bo tam wpadła, jest tam też psia buda) i do niej lece. BABCIA WPADA W SZAŁ, dopada kija i zaczyna okładać nim Sare :( myślałam że zabije babcie na miejscu tym kijem :( Sara przerażona uciekła do tej budy i nie chciała wyjść. Zobaczyła to moja siostra przez okno i wyleciala razem z moim tatem na dwór. Lecą, lecą. A ja rycze i próbuje Sare wyciągnąć z tej budy. Tata do mnie dlaczego płacze - dlatego że Sara przeszła przez siatke czy dlatego że babcia ją bije? A ja nie odpowiadam. Udalo mi się jakoś Sare wyciągnąć z tej budy. Ochraniam ją sobą przed babcią i próbuje zabrać do domu. A ta pada na środku trawnika na grzbiet i sie nie chce ruszyć. Reksiu ją wącha itd. itp. W końcu wstała i ją wziełam na swoje podwórko. A jak weszła to warknęła na Tine, nawet nie wiem dlaczego :( Od tamtej pory już nie przełazi przez siatke. Chociaż nie! Raz przeszła, co wtedy tak latałam godzine za Tiną. Ale o dziwo zrobila kółko na około płotu, zajrzała na podwórko do mojej babci. Adam (moj brat cioteczny, był wtedy u babci) powiedział że Sara zagląda do niej. Ona ją wpuściła na podwórko a ja polecialam za Tiną... :shake: ojej,ale masz babcię !:shake: jak moja mama,nie powinnam tego pisać,ale chyba dlatego tak mocno kocham zwierzeta bo moja mama ich nie nawidzi :-( i nie raz zrobiła im krzywdę. Quote
Tina.Sara Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 hej...sorrki ale jakoś tak wyszło że nie miałam ochoty włazić na kompa...a teraz jak już sie zmusiłam do wejscia to troche posiedze :cool3: powód dlaczego nie wchodziłam? cały czas czytałam Harry'ego Pottera :eviltong: aż mnie oczy bolą... przed wczoraj np. czytałam ciągiem Zakon Feniksa od 14:00 do 22:00...ale przynajmniej wczoraj go skończyłam, a dziś już jestem na...moment...391 stronie Księcia Półkrwi. Ale co ja was zanudzam. U nas kupe śniegu, nie mogliśmy dzisiaj wyjechać z domu bo miałam się udać do kardiologa na EKG itd. itp. Fotki może jutro pykne, ale ciekawa jestem czy wejde na kompa :cool3: Guffi napisał(a):Próbowałam cos z tym zrobić:oops: . Ale jakieś małe mi wyszło(100x75pikseli) Śliczne! :loveu: ChiQuiTa napisał(a):Heloł Lejdi :-D jal leci i gdzie sie włuczysz cooo...:-D Hej :cool3: Ja sie nigdzie nie włucze :eviltong: Dobcia napisał(a):Śliczne patrzałko:loveu: I ten błysk:loveu: Dzięki :) Paulina_mickey napisał(a):Dobry wieczór:-Dwpadlam sie przywitac i spadam spac...Buziaki:-D Hej Koma napisał(a):Świetne na avatarek piękne spojrzenie :loveu: Nie wiedziałam że cie tu zastane chihuahua napisał(a): I co Tina mowila na komplementy??? "mmmmrrrrrrr" :cool3: ChiQuiTa napisał(a):no wlasnie? prosimy sprawozdanie :cool3: Look wyzej... furciaczek napisał(a):ojej ale mnie tu dawno niebylo:oops: czy wybaczysz to skruszonej blondynce:oops: Wybacze :eviltong: mnie też nie było anka11 napisał(a):no wlasnie czesc :smile: ja bylam chyba wczoraj o ile sie nie myle... albo dzisiaj ale nie pamietam... :oops: Nie ważne...:P Guffi napisał(a):Gdzieś Ty się podziała:mad: ?! tutaj anka11 napisał(a):nie ma jej :-( nie prawda... barbara.h napisał(a):ojej,ale masz babcię ! jak moja mama,nie powinnam tego pisać,ale chyba dlatego tak mocno kocham zwierzeta bo moja mama ich nie nawidzi i nie raz zrobiła im krzywdę. Ojej... Ci ludzie niektórzy to są... :shake: Paulina_mickey napisał(a):witam co tam u dziewczynek?:-D Wszyscy - Kiepsko :( Sara wczoraj rozwaliła se o coś łape. Nie wiedziałam w którym miejscu WIĘC dzisiaj ją obejrzałam. Przednia, lewa. Rozcieła se strasznie poduszkę i bardzo krwawi jak łapką rusza. Jak leżała bez ruchu w domu to nie leciala jej krew. Ale musiałam ją wziasc na dwór... :( I cały chodnik zakrwawiony. A że jest śnieg to dobrze to widać. Nie wiem co z tym zrobić :( pomóżcie Quote
Anecioreczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 vet pilnie potrzebny! a jeśli nie da rady..to myśle...żeby zatamowac krwawienie..moze mysle nie sensownie..ale gazik i bandaż tylko aby nie przemokło...i żeby Sara nie chciała tego zdjąć:( Quote
Recommended Posts