Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heja wróciłam :d i wiesz co pierwsze zrobiłam?
wpadłam do Ciebie :multi:
No to tak zdjęcia są prze suuper :loveu::loveu::loveu:
ale to co widac powyżej jest poprostu piękne, normalnie udało Ci sie supernancko :loveu: jeszcze to oko takie naturalne... to zdjęcie ma taką głebie :loveu: że można w nie patrzeć godzinami :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

czesc kochana, ta fotka jest chyba najpiekniejsza jaka do tej pory widzialam... uwielbiam takie fotki i nie raz probowalam cerberowi taka zrobic, ale niestety mi nie wychodzi... ehhh ale ta twojaa jest boska....:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej :) Dzisiaj miałam klasówe z bioli. Załamka! :placz: Waliłam z 5 minut głową w ławke, a siedze w pierwszej :cool3: Babka sie gapiła :eviltong:

[quote name='Xiara']Śliczne fotki, śliczne :loveu: :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']śliczne zdjęcia ze spacerQ:loveu:
u nas też sa nowe i też ze spacerku:evil_lol:

[quote name='anka11']hejka :smile:
superowe focie piesie sliczne :loveu:
pozdro :smile:

Dziękuje

[quote name='wiq']maamoo.. ile fotek:loveu: tina coraz bardziej mi sie podoba:eviltong:

Wiadomo :cool3:

[quote name='sota36']http://tinasara.internetdsl.pl/space...s/P1010007.JPG
moj Atos tez ma baaaaardzo podobne zdjecie - ja je nazwalam - Oko Proroka:smile: popatrz!
Dziekuje za mile slowa pod adresem naszej galerii. Aha - banek - fajny, tzn. nie chodzi o psy (bo to wiadomo) ale o ...czapke!

No, podobne :cool3: I nie ma za co... Jak to o czapke? Nie lubie jej :eviltong:

[quote name='ChiQuiTa']Heja wróciłam :d i wiesz co pierwsze zrobiłam?
wpadłam do Ciebie :multi:
No to tak zdjęcia są prze suuper :loveu:
ale to co widac powyżej jest poprostu piękne, normalnie udało Ci sie supernancko :loveu: jeszcze to oko takie naturalne... to zdjęcie ma taką głebie :loveu: że można w nie patrzeć godzinami :loveu:

Jak miło :cool3: Dzęki wielkie. Też mi sie podoba :loveu:

[quote name='Cerber']czesc kochana, ta fotka jest chyba najpiekniejsza jaka do tej pory widzialam... uwielbiam takie fotki i nie raz probowalam cerberowi taka zrobic, ale niestety mi nie wychodzi... ehhh ale ta twojaa jest boska....:loveu:

Hej! :multi: Dzięki :loveu: Wyjdzie ci :cool3: Ogólnie to ja chciałam po prostu zrobić Tiny oko, nie planowałam że taka fajna wyjdzie :cool3: Po prostu włączyłam Macro (że z bliska...czy coś w tym stylu) i cyknełam fote :cool3:

Posted

[quote name='Guffi']Próbowałam cos z tym zrobić:oops: .

Ale jakieś małe mi wyszło(100x75pikseli)
Świetne na avatarek :cool3: piękne spojrzenie :loveu:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
no wiec... Sara miała chyba rok. Poszłam do mojej babci bo Reksiu był mały i chciałam sie z nim pobawić. A że Sara była ze mną (jak i ze swoją mamusią Tiną) od pierwszej chwili życia to była zazdrosna. Bawie sie, bawie. Po chwili słysze jakies piski. Patrze a to Saruch sie awanturuje. Ja do niej "Cicho, cicho, zaraz przyjdę". Mija jakieś pół godzinki i słysze dźwięk jakby ktoś walił w siatkę. Patrze w tamte strone a tu Sara przeskoczyła i wpadła prosto na pomidory babci. Ja wlatuje do boksu (bo tam wpadła, jest tam też psia buda) i do niej lece. BABCIA WPADA W SZAŁ, dopada kija i zaczyna okładać nim Sare :( myślałam że zabije babcie na miejscu tym kijem :( Sara przerażona uciekła do tej budy i nie chciała wyjść. Zobaczyła to moja siostra przez okno i wyleciala razem z moim tatem na dwór. Lecą, lecą. A ja rycze i próbuje Sare wyciągnąć z tej budy. Tata do mnie dlaczego płacze - dlatego że Sara przeszła przez siatke czy dlatego że babcia ją bije? A ja nie odpowiadam. Udalo mi się jakoś Sare wyciągnąć z tej budy. Ochraniam ją sobą przed babcią i próbuje zabrać do domu. A ta pada na środku trawnika na grzbiet i sie nie chce ruszyć. Reksiu ją wącha itd. itp. W końcu wstała i ją wziełam na swoje podwórko. A jak weszła to warknęła na Tine, nawet nie wiem dlaczego :( Od tamtej pory już nie przełazi przez siatke. Chociaż nie! Raz przeszła, co wtedy tak latałam godzine za Tiną. Ale o dziwo zrobila kółko na około płotu, zajrzała na podwórko do mojej babci. Adam (moj brat cioteczny, był wtedy u babci) powiedział że Sara zagląda do niej. Ona ją wpuściła na podwórko a ja polecialam za Tiną... :shake:

ojej,ale masz babcię !:shake: jak moja mama,nie powinnam tego pisać,ale chyba dlatego tak mocno kocham zwierzeta bo moja mama ich nie nawidzi :-( i nie raz zrobiła im krzywdę.

Posted

hej...sorrki ale jakoś tak wyszło że nie miałam ochoty włazić na kompa...a teraz jak już sie zmusiłam do wejscia to troche posiedze :cool3: powód dlaczego nie wchodziłam? cały czas czytałam Harry'ego Pottera :eviltong: aż mnie oczy bolą... przed wczoraj np. czytałam ciągiem Zakon Feniksa od 14:00 do 22:00...ale przynajmniej wczoraj go skończyłam, a dziś już jestem na...moment...391 stronie Księcia Półkrwi. Ale co ja was zanudzam. U nas kupe śniegu, nie mogliśmy dzisiaj wyjechać z domu bo miałam się udać do kardiologa na EKG itd. itp. Fotki może jutro pykne, ale ciekawa jestem czy wejde na kompa :cool3:

Guffi napisał(a):
Próbowałam cos z tym zrobić:oops: .

Ale jakieś małe mi wyszło(100x75pikseli)

Śliczne! :loveu:

ChiQuiTa napisał(a):
Heloł Lejdi :-D
jal leci i gdzie sie włuczysz cooo...:-D

Hej :cool3: Ja sie nigdzie nie włucze :eviltong:

Dobcia napisał(a):
Śliczne patrzałko:loveu: I ten błysk:loveu:

Dzięki :)

Paulina_mickey napisał(a):
Dobry wieczór:-Dwpadlam sie przywitac i spadam spac...Buziaki:-D

Hej

Koma napisał(a):
Świetne na avatarek piękne spojrzenie :loveu:

Nie wiedziałam że cie tu zastane

chihuahua napisał(a):

I co Tina mowila na komplementy???

"mmmmrrrrrrr" :cool3:

ChiQuiTa napisał(a):
no wlasnie? prosimy sprawozdanie :cool3:

Look wyzej...

furciaczek napisał(a):
ojej ale mnie tu dawno niebylo:oops: czy wybaczysz to skruszonej blondynce:oops:

Wybacze :eviltong: mnie też nie było

anka11 napisał(a):
no wlasnie czesc :smile:
ja bylam chyba wczoraj o ile sie nie myle... albo dzisiaj ale nie pamietam... :oops:

Nie ważne...:P

Guffi napisał(a):
Gdzieś Ty się podziała:mad: ?!

tutaj

anka11 napisał(a):
nie ma jej :-(

nie prawda...

barbara.h napisał(a):
ojej,ale masz babcię ! jak moja mama,nie powinnam tego pisać,ale chyba dlatego tak mocno kocham zwierzeta bo moja mama ich nie nawidzi i nie raz zrobiła im krzywdę.

Ojej... Ci ludzie niektórzy to są... :shake:

Paulina_mickey napisał(a):
witam co tam u dziewczynek?:-D

Wszyscy - Kiepsko :( Sara wczoraj rozwaliła se o coś łape. Nie wiedziałam w którym miejscu WIĘC dzisiaj ją obejrzałam. Przednia, lewa. Rozcieła se strasznie poduszkę i bardzo krwawi jak łapką rusza. Jak leżała bez ruchu w domu to nie leciala jej krew. Ale musiałam ją wziasc na dwór... :( I cały chodnik zakrwawiony. A że jest śnieg to dobrze to widać. Nie wiem co z tym zrobić :( pomóżcie