Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):wymiziam :) Sara właśnie dostała po łbie 5 razy od Tiny, widziałam przez okno :cool3: bo taki jeden po coś przyjechał i Tina szczekała, a Sara ją trzymała za tyłek żeby sie opanowała :cool3: kłótnie jak matka z córką :ED:D:D:D:D:D:D:D: już sobie wyobrażam jak to wyglądało :D:D:D:D::D:D Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 dzięki dzięki :cool3: Luiza - Sara sie skaleczyła o siatke... chihuahua - no widzisz! Samturia - :calus: Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):dzięki dzięki :cool3: Luiza - Sara sie skaleczyła o siatke... chihuahua - no widzisz! Samturia - :calus: ale ja nie spytałam o co sie Sara skaleczyła tylko w co? wiem, ze w łape, ale czy w poduszke czy w co? bo Cer ostatnio to skaleczył sobie palec od góry, kość sobie przeciął Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):ale ja nie spytałam o co sie Sara skaleczyła tylko w co? wiem, ze w łape, ale czy w poduszke czy w co? bo Cer ostatnio to skaleczył sobie palec od góry, kość sobie przeciął aaaaaaa...to ja czytać nie umiem, przepraszam... poduszke se przecieła... Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):aaaaaaa...to ja czytać nie umiem, przepraszam... poduszke se przecieła... aaaa to tak jak Cer, znaczy Cer teraz to sobie pół poduszki sciachał i ma taką dziure... jak dużo biega to mocno krwawi... Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):aaaa to tak jak Cer, znaczy Cer teraz to sobie pół poduszki sciachał i ma taką dziure... jak dużo biega to mocno krwawi... ja fote cykne...bo Sara to ma przec całą poduszke ryse...ale jej sie to rozdziawia i to okropnie wygląda... Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):ja fote cykne...bo Sara to ma przec całą poduszke ryse...ale jej sie to rozdziawia i to okropnie wygląda... aaa to ona se rozcieła... ehhh no ja w sumie nie wiem co gorsze czy rozciecie czy odciecie połowy poduszki... duba tylko w tym, ze cerberowi sie szybciej to brudzi bo to otwarta rana i bezposrednio ta rana depcze po podlożu :/ dlatego to sie zagoic nie chce i pewnie bedzie sie goilo dosyc dlugo :/ mam już dosyć tych jego rozcinanych łap, ile razy można, niespałena 3 tyg temu miał łapę skaleczoną i znowu, ciekawa jestem kiedy znowu sie slkaleczy :/ Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):aaa to ona se rozcieła... ehhh no ja w sumie nie wiem co gorsze czy rozciecie czy odciecie połowy poduszki... duba tylko w tym, ze cerberowi sie szybciej to brudzi bo to otwarta rana i bezposrednio ta rana depcze po podlożu :/ dlatego to sie zagoic nie chce i pewnie bedzie sie goilo dosyc dlugo :/ mam już dosyć tych jego rozcinanych łap, ile razy można, niespałena 3 tyg temu miał łapę skaleczoną i znowu, ciekawa jestem kiedy znowu sie slkaleczy :/ Cer chyba na siebie nie uważa... Quote
barbara.h Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jak tam łapeczka? jak Sarunia tak biega po podwórku, to trudniej się goi :shake: eh,\ja Inezkę musiałam do domku wziąśc.Miziano dla rekowalescentki :bigcool: Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 barbara.h - witam :cool3: łapka TROSZEŃKE lepiej..zaraz opatrunek nowy zrobimy jej.. dzięki :* Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cer chyba na siebie nie uważa... ehhh nie uważa to za mało powiedziane. Cer lata jak ten opentaniec jak ma towarzystwo a potem konczy się to kalectwem... zauważ, ze Cer zawsze skaleczy sobie łape na spotkaniu z dziewczynami :/ kurcze no :/ Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):ehhh nie uważa to za mało powiedziane. Cer lata jak ten opentaniec jak ma towarzystwo a potem konczy się to kalectwem... zauważ, ze Cer zawsze skaleczy sobie łape na spotkaniu z dziewczynami :/ kurcze no :/ to może zakładaj mu jakieś buciki dla psów jak idziesz z dziewczynami :cool3: Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dzieńdoberek, mamy mało czasu więc się witamy i biegniemy dalej :bigcool: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej Karolciu :D (moge tak? :D) no cieszę sie ze łapka TROSZEńKE lepiej :):):) Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 hej leemonca... :) leć dalej :cool3: hej Edyta...możesz mówić jak chcesz :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a): hej Edyta...możesz mówić jak chcesz :cool3: No to cześć Krowo :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A jak Tina znosi cierpienie swojej corczyny??? Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No to cześć Krowo :diabloti: Cześć Małpo :diabloti: chihuahua napisał(a): A jak Tina znosi cierpienie swojej corczyny??? Jej to wisi ;) Tylko czasami powącha Sary łape. Przed chwilą robiłam Sarze z mamą opatrunek. Dobra, wszystko cacy jak była w domu...Jak wszła na dwór to zaczeła szaleć i bandaż spadł...Jezu co za pies :/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bo Sara to ma takiego powera że niemoze miec opatrunku dłużej niż kilka sekund :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cześć Małpo :diabloti: ojej jeszcze nikt nigdy tak ładnie do mnie nie powiedział :loveu::loveu::multi: Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Edyta taaa...Sara ma powera :cool3: ładnie do ciebie powiedziałam, ciesze sie :loveu: mój ty pawianie :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pawianie buahaha :D ja ci dam Ty... ty... yyy... ty...orangutanie :D :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 TY!!!!TY!!!!!!!!!!!!! TY!!! surykatko!!!!! :cool3: Quote
Recommended Posts