Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina.Sara napisał(a):
wymiziam :) Sara właśnie dostała po łbie 5 razy od Tiny, widziałam przez okno :cool3: bo taki jeden po coś przyjechał i Tina szczekała, a Sara ją trzymała za tyłek żeby sie opanowała :cool3:

kłótnie jak matka z córką :ED:D:D:D:D:D:D:D: już sobie wyobrażam jak to wyglądało :D:D:D:D::D:D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
dzięki dzięki :cool3:

Luiza - Sara sie skaleczyła o siatke...
chihuahua - no widzisz!
Samturia - :calus:

ale ja nie spytałam o co sie Sara skaleczyła tylko w co? wiem, ze w łape, ale czy w poduszke czy w co? bo Cer ostatnio to skaleczył sobie palec od góry, kość sobie przeciął

Posted

Cerber napisał(a):
ale ja nie spytałam o co sie Sara skaleczyła tylko w co? wiem, ze w łape, ale czy w poduszke czy w co? bo Cer ostatnio to skaleczył sobie palec od góry, kość sobie przeciął

aaaaaaa...to ja czytać nie umiem, przepraszam... poduszke se przecieła...

Posted

Tina.Sara napisał(a):
aaaaaaa...to ja czytać nie umiem, przepraszam... poduszke se przecieła...

aaaa to tak jak Cer, znaczy Cer teraz to sobie pół poduszki sciachał i ma taką dziure... jak dużo biega to mocno krwawi...

Posted

Cerber napisał(a):
aaaa to tak jak Cer, znaczy Cer teraz to sobie pół poduszki sciachał i ma taką dziure... jak dużo biega to mocno krwawi...

ja fote cykne...bo Sara to ma przec całą poduszke ryse...ale jej sie to rozdziawia i to okropnie wygląda...

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ja fote cykne...bo Sara to ma przec całą poduszke ryse...ale jej sie to rozdziawia i to okropnie wygląda...

aaa to ona se rozcieła... ehhh no ja w sumie nie wiem co gorsze czy rozciecie czy odciecie połowy poduszki... duba tylko w tym, ze cerberowi sie szybciej to brudzi bo to otwarta rana i bezposrednio ta rana depcze po podlożu :/ dlatego to sie zagoic nie chce i pewnie bedzie sie goilo dosyc dlugo :/ mam już dosyć tych jego rozcinanych łap, ile razy można, niespałena 3 tyg temu miał łapę skaleczoną i znowu, ciekawa jestem kiedy znowu sie slkaleczy :/

Posted

Cerber napisał(a):
aaa to ona se rozcieła... ehhh no ja w sumie nie wiem co gorsze czy rozciecie czy odciecie połowy poduszki... duba tylko w tym, ze cerberowi sie szybciej to brudzi bo to otwarta rana i bezposrednio ta rana depcze po podlożu :/ dlatego to sie zagoic nie chce i pewnie bedzie sie goilo dosyc dlugo :/ mam już dosyć tych jego rozcinanych łap, ile razy można, niespałena 3 tyg temu miał łapę skaleczoną i znowu, ciekawa jestem kiedy znowu sie slkaleczy :/

Cer chyba na siebie nie uważa...

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Cer chyba na siebie nie uważa...

ehhh nie uważa to za mało powiedziane. Cer lata jak ten opentaniec jak ma towarzystwo a potem konczy się to kalectwem... zauważ, ze Cer zawsze skaleczy sobie łape na spotkaniu z dziewczynami :/ kurcze no :/

Posted

Cerber napisał(a):
ehhh nie uważa to za mało powiedziane. Cer lata jak ten opentaniec jak ma towarzystwo a potem konczy się to kalectwem... zauważ, ze Cer zawsze skaleczy sobie łape na spotkaniu z dziewczynami :/ kurcze no :/

to może zakładaj mu jakieś buciki dla psów jak idziesz z dziewczynami :cool3:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No to cześć Krowo :diabloti:

Cześć Małpo :diabloti:

chihuahua napisał(a):

A jak Tina znosi cierpienie swojej corczyny???

Jej to wisi ;) Tylko czasami powącha Sary łape. Przed chwilą robiłam Sarze z mamą opatrunek. Dobra, wszystko cacy jak była w domu...Jak wszła na dwór to zaczeła szaleć i bandaż spadł...Jezu co za pies :/