_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 buahaha... ::D:D Tyyy ropucho :D:D:D Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 kocham ropuchy :cool3: Tttyyyyy........Gargamelu :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):ehhh nie uważa to za mało powiedziane. Cer lata jak ten opentaniec jak ma towarzystwo a potem konczy się to kalectwem... zauważ, ze Cer zawsze skaleczy sobie łape na spotkaniu z dziewczynami :/ kurcze no :/ Luiza i Potem sie dziwisz że Boji sie na nie wskoczyć i sie zabawić..:lol: Poporstu...bo takim 'kalectwie' sie wstydzi...:lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Hej Wam :cool3:dzisiaj sie nawet z nami nikt nie przywitał, tylko wczoraj :( ale ogólnie już Sare lepiej...Taaa jasne, znów jej krew leci :/ Zrobiłam fote, ale jak narazie nie mam usb Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Klakierze? Gargamelu? Ropucho ? Boskie jesteście :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Heloł gdzie ten Gargamel sie podziewa :D Quote
Tina.Sara Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 cześć, cześć :cool3: Edyta pawianie, a ciebie gdzie wcieło? :eviltong: Quote
leemonca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ha, ha, ha,.... ale masz ksywki... :eviltong: Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Tina.Sara napisał(a):pawianie Lol :mdrmed: :diabloti: Co słychać ?? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja Ci dam pawiana :mad: hehehe :D:D:D Quote
Dalmatynkaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 My tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa. Dzie nowe fotki ? :angryy: :mad: Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no i coś Ty zrobił Chinczyku..:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć :) Ale Wy pieszczotliwe wobec siebie jesteście... ;) Jak tam mija zimowa niedziela? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A jak mowa o Chińczykach to ja ostatnio miałam okazje sie 5 spotkac w sklepie :D no i jeden był nawet nawet :D nagrywał sobie telefonem sklep no i mnie przy okazji, a potem wlazł we mnie... cos powiedział i sie uśmiechnał :D no ale oni fajnie gadają :D:D:D a po za tym to Cześć :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):wu-tang :lol: ekhem cio ??:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 hej! :multi: właśnie skończyłam zabawe z Megi bo babcia z nią przyszła (jej państwo wyjechali i Megi została z babcią) :) leemonca napisał(a):ha, ha, ha,.... ale masz ksywki... :eviltong: Że ja? :cool3: BBeta napisał(a):Lol :mdrmed: Co słychać ?? ;-) Nie lol :eviltong: a słychać nic:cool3: _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja Ci dam pawiana :mad: hehehe :-D Ej no pawianku, co sie denerwujesz? Anecioreczek napisał(a):dzieńdobry ;D Dobry, dobry :cool3: Dalmatynkaa napisał(a):My tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa. Dzie nowe fotki ? [q/uote] Hihi...Co ty chcesz od Chińczyków? :mad: Fotki są w aparacie :cool3: [quote name='Anecioreczek']no i coś Ty zrobił Chinczyku..:evil_lol: :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :smile: Ale Wy pieszczotliwe wobec siebie jesteście... ;-) Jak tam mija zimowa niedziela? Hej :cool3: No...bardzo pieszczotliwe :evil_lol: Niedziela mija jakoś tak sobie - mam załamanie nerwowe bo skończyłam czytać ostatnią część Pottera i WIĘCEJ JAKOŚ NIE MA! Niech ta Rowling szybciej pisze :eviltong: Guffi napisał(a):Cześć Chińczyki:p . Witamy _ChiQuiTa_ napisał(a):A jak mowa o Chińczykach to ja ostatnio miałam okazje sie 5 spotkac w sklepie :-D no i jeden był nawet nawet :-D nagrywał sobie telefonem sklep no i mnie przy okazji, a potem wlazł we mnie... cos powiedział i sie uśmiechnał no ale oni fajnie gadają :-D a po za tym to Cześć :-D[q/uote] hej. jak to WLAZŁ W CIEBIE? :evil_lol: [quote name='Anecioreczek']wu-tang hihi :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):ekhem cio ??:evil_lol: Myśl, myśl :evil_lol: (ja też nie wiem CIO) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wiesz jak we mnie wlazł, no niepatrzył tylko centralnie we mnie wlazł. Jak w słupa i cos pogadał se i poszedł :lol: Quote
Recommended Posts