Tina.Sara Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 dzięki :cool3: fotki z moim zielonym kapciem :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 I znów bezuchy pies :placz: :evil_lol: Powodzenia na klasówce ;) Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I znów bezuchy pies :placz: :evil_lol: Powodzenia na klasówce ;-) przecież widać jedno ucho :cool3: a co do klasówki - żartujesz? ja chce dostać jedynke w końcu to nie szkoła :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 helo kochana... Ty co Ty zające hodujesz...:-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja taka niewinna i grzeczniutka, ale ta PANCIA ma szczescie , ze na mnie trafila!!! Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hej, znowu jestem:diabloti: ! Ale cuuuda:loveu: ! Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 posikalam sie ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ledwo co do kibelka zdazylam:oops: :lol: Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Ale słodka, grzeczna córeczka mamci się podlizuje:cool3: Bezuchy aniołek:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Ja na chwilke ;) Z klasówy dostałam 3!!! :cool3: [quote name='Xiara']Jakie zębiska :diabloti: :evil_lol: [quote name='Cerber']helo kochana... Ty co Ty zające hodujesz...:-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: Cześć Luiza! :buzi: No jasne że hoduje zajączki :cool3: [quote name='chihuahua']Ja taka niewinna i grzeczniutka, ale ta PANCIA ma szczescie , ze na mnie trafila!!! No jasne :cool3: [quote name='Agushka']:loveu::loveu::loveu: :cool3: [quote name='Guffi']Hej, znowu jestem:diabloti: ! Ale cuuuda:loveu: ! Dzięki :) [quote name='Samturia']kochane psiaczki :-D Dzięki :D [quote name='furciaczek']posikalam sie ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: ledwo co do kibelka zdazylam:oops: :lol: To sie w końcu posikałaś czy jednak zdążyłaś? :cool3: [quote name='Dobcia']Ale słodka, grzeczna córeczka mamci się podlizuje:cool3: Bezuchy aniołek:evil_lol: No jasne :cool3: Potem sie biją... :D Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Tina.Sara'] cdn. o jejciu ile foteczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale sliczne:D:D:D Quote
Tina.Sara Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 cześć :D:D:D Paulina, Luiza dzięki :buzi: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dziendoberek:) jak tam ci mija dzionek:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 cześć Gosiu :cool3: dzionek mija beznadziejnie! :placz: deszcz, wiatr, PhotoDraw mi sie zacina :placz: mam mase zaległości na mojej stronie :placz: załamie sie zaraz :/ W dodatku Tina rano mało nie przeszła przez płot - wtedy to ja bym sie zabiła, jej sie nie da dogonić chyba ze jak jest w poblizu to krzyknąć imie jakiegoś kota :placz: ZAŁAMKA! :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć Karolinko! :* Oj każdy z nas ma chyba dzień, że wszystko wali mu się na głowę. I jeszcze ta pogoda za oknem... Ale zawsze potem przychodzą lepsze dni! :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oj tak pogoda niezbyt zadowalająca, ale ja przynajmniej nie musze wychodzic z domu :D nikt mnie nie wygania na zakupy ze śmieciami itp. ta choroba ma swoje plusy....:D Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hej ;) ja tak szybciutko wpadam w galerie bo musze spadac za chwilke z kompa... Quote
Tina.Sara Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hehe :D dzięki dziewuchy juz mi humor sie poprawił :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 oł jeaah dobry humor to podstawa :D:D:D Quote
chihuahua Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A dzis to ogolnie fajny dzien jak dla mnie, lubie czwartek bo po czwartku piatek nastepuje !! Quote
Recommended Posts