Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł :D pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta przyleciałam do was:D
i wiem ze masz fotki i czekam z niecierpliwoscia... a i przy okazji przypominam sobie jakieś smieszne historyjki :D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heloł :D pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta przyleciałam do was:D
i wiem ze masz fotki i czekam z niecierpliwoscia... a i przy okazji przypominam sobie jakieś smieszne historyjki :D

Jupi :multi: :cool3: A co ty zdradzasz że mam foty?:cool3:

No dobra. Wróciłam ludzie :diabloti: Na spacerku było bosko prócz tego że Tina co sekunde wąchała jakieś gówienka i mało nie rozwaliła płotu sąsiadom bo nie lubi ich psa:cool3: Aha! A no i był mały problem:cool3: Tina nakupciała na zakręcie naszej ulicy a Sara pod płotem sąsiadom, ale ciiii...:roll: Dobra, mniejsza o to:evil_lol: Poszliśmy na łąki, ale już nie tam gdzie jest śmietnik czyli na prawo, tylko skręciliśmy w lewo. Bosko, bosko, bosko... Tak tam cicho, ładnie i czysto:loveu: Przy okazji pstrykam foty i wracamy do domu:eviltong: Mamy jeszcze dużo czasu bo do domu mieliśmy przyjść na 16:00 na obiad, wiec idziemy do resztek naszego kochanego lasku brzozowego. Spojrzałam odruchowo na nasze podwórko a tam... REKSIU. Pamiętacie tego czarno-białego foxteriera? Chyba stał obok foxteriera...:razz: To ja "REKS!!!" i Tina sie tam spojrzała, zmieniła kierunek i biegnie do domu:evil_lol: Dobra, dochodzmy do bramy a Reksa nie ma:-( Patrze na około a moja babcia go na smycz bierze to Tina leci w tamte strone :cool3: Dobra, wąchają sie itd. itp. Tina z Reksem :eviltong: Reksiu podchodzi do Sary i wącha ją pod ogonem, ta sie odwraca i sie na siebie gapią. Po chwili Sara ugryzła Reksa w pysk:crazyeye: A ja do niej "co ty robisz?!" a moja babcia do mojego taty i do mnie "a widzisz? a widzisz? ona go nie lubi" :cool3: No to sie Tina pobawiła z Reksem, ja Sare trzymałam troche dalej bo ona nie lubi innych psów. Więc sie okazało że w domu na ganku u babci siedzi kot Wasyl. A Tina dostała szału, zaczeła sie wyrywać itd. itp.:razz: Ale oczywiście jej nie daliśmy. Wychodzimy z babci podwórka idziemy dalej. Przyjeżdża jakiś facio ale wątpie żeby słyszał co babcia do niego mówi bo była afera. Bruno darł sie na Reksa, Reks na Bruna a Sara na Reksa... Tina wciąż sie gapiła na kota:diabloti: Dobra. Mija 10 minut no to już idziemy do domu. Ale nie. Tata musi jeszcze z babcią pogadać:eviltong: Tina wciąż sie gapi na Wasyla a Reksiu na nią skacze. Po chwili ona na niego i tak ciągle. Potem im przeszło i Tin Tin wraca do swojego zajęcia a Reks znów na nią. Ona sie wściekła i na niego warkneła i już sie od niej odwalił:cool3: :cool3: :cool3: Mam 90 fotek:multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja wysiadam, wysiadam :placz:

Cytat:

Piękne :loveu:

Czemu wysiadasz? :cool3: Dzięki

[quote name='Agushka']Hej Karolinko :smile: Ale dużo foteczek :multi:

czego ślicznotki tam szukają??
My dzis tez bylismy na polach ale... fotek nie ma za dużo bo baterie siadły...

Cześć :) Szukają...yyy..eee...yyy... nie wiem :cool3: czegoś szukają:cool3: Głupie baterie :(

[quote name=':: FiGa ::']A tak w ogóle to ja ci parzystokopytne dziewczyny zabieram :diabloti: Zakochałam się w ich pyszczakach.. takie.. niewinne :diabloti:

Mi?? :mad::mad::mad: mam pałke w ręku i nie zawaham sie jej użyć :cool3:

Posted

[quote name='Samturia']u mnie też akurat nowe fotki :-D

widziałam :cool3:

[quote name='chihuahua']
Wczesniej tego nie zauwazylam , ale na tych fociach widac jaki Tina ma sliczne umaszczenie!!!

dziękuję :cool3: przekaże jej to :evil_lol:

Posted

[quote name='Rybc!a']

Piękne zdjęcie. A jak jej się sierść błyszczy!

Dzięki :) A błyszczy sie od flesha :evil_lol: ale ogólnie też jej sie błyszczy ;)

[quote name='furciaczek']

piekna:loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki :)