Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 myśl :diabloti: masz 6 minut :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dobra to ja lece :cool3: życzcie mi żeby mnie żaden pies inny nie napadł :eviltong: a nawet jeśli to mam mojego obrońce Tinucha :loveu: papa :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Heloł :D pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta przyleciałam do was:D i wiem ze masz fotki i czekam z niecierpliwoscia... a i przy okazji przypominam sobie jakieś smieszne historyjki :D Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Heloł :D pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta przyleciałam do was:D i wiem ze masz fotki i czekam z niecierpliwoscia... a i przy okazji przypominam sobie jakieś smieszne historyjki :D Jupi :multi: :cool3: A co ty zdradzasz że mam foty?:cool3: No dobra. Wróciłam ludzie :diabloti: Na spacerku było bosko prócz tego że Tina co sekunde wąchała jakieś gówienka i mało nie rozwaliła płotu sąsiadom bo nie lubi ich psa:cool3: Aha! A no i był mały problem:cool3: Tina nakupciała na zakręcie naszej ulicy a Sara pod płotem sąsiadom, ale ciiii...:roll: Dobra, mniejsza o to:evil_lol: Poszliśmy na łąki, ale już nie tam gdzie jest śmietnik czyli na prawo, tylko skręciliśmy w lewo. Bosko, bosko, bosko... Tak tam cicho, ładnie i czysto:loveu: Przy okazji pstrykam foty i wracamy do domu:eviltong: Mamy jeszcze dużo czasu bo do domu mieliśmy przyjść na 16:00 na obiad, wiec idziemy do resztek naszego kochanego lasku brzozowego. Spojrzałam odruchowo na nasze podwórko a tam... REKSIU. Pamiętacie tego czarno-białego foxteriera? Chyba stał obok foxteriera...:razz: To ja "REKS!!!" i Tina sie tam spojrzała, zmieniła kierunek i biegnie do domu:evil_lol: Dobra, dochodzmy do bramy a Reksa nie ma:-( Patrze na około a moja babcia go na smycz bierze to Tina leci w tamte strone :cool3: Dobra, wąchają sie itd. itp. Tina z Reksem :eviltong: Reksiu podchodzi do Sary i wącha ją pod ogonem, ta sie odwraca i sie na siebie gapią. Po chwili Sara ugryzła Reksa w pysk:crazyeye: A ja do niej "co ty robisz?!" a moja babcia do mojego taty i do mnie "a widzisz? a widzisz? ona go nie lubi" :cool3: No to sie Tina pobawiła z Reksem, ja Sare trzymałam troche dalej bo ona nie lubi innych psów. Więc sie okazało że w domu na ganku u babci siedzi kot Wasyl. A Tina dostała szału, zaczeła sie wyrywać itd. itp.:razz: Ale oczywiście jej nie daliśmy. Wychodzimy z babci podwórka idziemy dalej. Przyjeżdża jakiś facio ale wątpie żeby słyszał co babcia do niego mówi bo była afera. Bruno darł sie na Reksa, Reks na Bruna a Sara na Reksa... Tina wciąż sie gapiła na kota:diabloti: Dobra. Mija 10 minut no to już idziemy do domu. Ale nie. Tata musi jeszcze z babcią pogadać:eviltong: Tina wciąż sie gapi na Wasyla a Reksiu na nią skacze. Po chwili ona na niego i tak ciągle. Potem im przeszło i Tin Tin wraca do swojego zajęcia a Reks znów na nią. Ona sie wściekła i na niego warkneła i już sie od niej odwalił:cool3: :cool3: :cool3: Mam 90 fotek:multi: Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Mam 90 fotek:multi: :-o Wooow :cool3: To dawaj je tu :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O matko ale akcja :lol: widze że masz ciekawie i sie nie nudzisz :D hehehe :D:D Tina to niezłe ziółko :diabloti: :D:D:D:D Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Xiara - zara:eviltong: przegrywam ChiQuiTa - hihi :evil_lol: no nie nudze sie Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja tez miałam taką akcje raz że Figa innego psa w ryja upitoliła, ale nie musiał pchać go tam gdzie nie trzeba skubaniec :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dokładnie :cool3: a ja właśnie zmniejszam foty Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Już są:multi: :multi: :multi: Z new smyczą Sary :P Ładnie tu :] Mój tata z Tiną:evil_lol: Już jest Reks... :] I po tym dostał w pysk cdn. za chwile Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja wysiadam, wysiadam :placz: Piękne :loveu: Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej Karolinko :) Ale dużo foteczek :multi: czego ślicznotki tam szukają?? My dzis tez bylismy na polach ale... fotek nie ma za dużo bo baterie siadły... Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A tak w ogóle to ja ci parzystokopytne dziewczyny zabieram :diabloti: Zakochałam się w ich pyszczakach.. takie.. niewinne :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja wysiadam, wysiadam :placz: Cytat: Piękne :loveu: Czemu wysiadasz? :cool3: Dzięki [quote name='Agushka']Hej Karolinko :smile: Ale dużo foteczek :multi: czego ślicznotki tam szukają?? My dzis tez bylismy na polach ale... fotek nie ma za dużo bo baterie siadły... Cześć :) Szukają...yyy..eee...yyy... nie wiem :cool3: czegoś szukają:cool3: Głupie baterie :( [quote name=':: FiGa ::']A tak w ogóle to ja ci parzystokopytne dziewczyny zabieram :diabloti: Zakochałam się w ich pyszczakach.. takie.. niewinne :diabloti: Mi?? :mad::mad::mad: mam pałke w ręku i nie zawaham sie jej użyć :cool3: Quote
chihuahua Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wczesniej tego nie zauwazylam , ale na tych fociach widac jaki Tina ma sliczne umaszczenie!!! Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Samturia']u mnie też akurat nowe fotki :-D widziałam :cool3: [quote name='chihuahua'] Wczesniej tego nie zauwazylam , ale na tych fociach widac jaki Tina ma sliczne umaszczenie!!! dziękuję :cool3: przekaże jej to :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękne zdjęcie. A jak jej się sierść błyszczy! Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Rybc!a'] Piękne zdjęcie. A jak jej się sierść błyszczy! Dzięki :) A błyszczy sie od flesha :evil_lol: ale ogólnie też jej sie błyszczy ;) [quote name='furciaczek'] piekna:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki :) Quote
Recommended Posts