Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :) no więc ja wytłumacz :cool3: 4400 to serial który leci w czwartki na TVP1 zamiast Zagubionych :cool3: o 20:20 :] Chodzi o to że ludzie znikneli w różnych odstępach czasu. Wracają wszyscy na ziemie w jakiejś kuli, w ogóle sie nie zmienili od tamtej pory. Okazuje sie że mają jakieś dary od ufoludków :cool3: Ps. jak miło że nie jestem sama w oglądaniu, Gosiu :cool3: Ola też ogląda :eviltong:

Posted

Cześć Karolinka :) Na temat serialu się nie wypowiadam bo nie oglądam, ale masz Olę , ona chyba musiałaby wyjechać na Alaskę żeby nie oglądać takiego serialu :evil_lol::evil_lol: chociaż pewnie i tam znalazłaby sposób :)

Posted

czesc :)
dawno mnie nie bylo jak na mnie ;p ja nie ogladam tegofilmu ale slyszalam ja za to juz sie doczekac nie moge nowych Zagubionych chyba 4 na AXN ^^
pozdro :)

Posted

ChiQuiTa napisał(a):
Hej :smile:
to sobie obejrze ten film :-D mam nadzieje że nie zapomne bo ja to potrafie tak :-D
ale sobie nagram i niezapomne :diabloti:

No jasne :cool3:

Cerber napisał(a):
ja tam tego serialu nie lubie, ale na zagubio ych sama doczekac sie nie moge... strasznie ten film lubie...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:buzi: sie rozumie :cool3:

Posted

Tak apropos serialów to ja co tydzień sobie obiecywałam, ze w końcu ogladnę jakiś odcinek tych "słynnych" Zagubionych i zawsze zapominałam:oops: . No ale pamięc nie jest moją dobra stroną:mad: . Teraz to już "se" nie oglądne...

Posted

Guffi napisał(a):
Tak apropos serialów to ja co tydzień sobie obiecywałam, ze w końcu ogladnę jakiś odcinek tych "słynnych" Zagubionych i zawsze zapominałam:oops: . No ale pamięc nie jest moją dobra stroną:mad: . Teraz to już "se" nie oglądne...

no w sumie mozesz obejrzec 3 serie, ale teraz to juz troszku przy poznio, musialabyc sonajmniej obejrzec 1 serie...

Posted

Cerber napisał(a):
no w sumie mozesz obejrzec 3 serie, ale teraz to juz troszku przy poznio, musialabyc sonajmniej obejrzec 1 serie...

No, strata nie do nadrobienia:shake: ... Ale wiem mniej/więcej z opowieści, o co w tym chodzi.

Posted

Guffi napisał(a):
No, strata nie do nadrobienia:shake: ... Ale wiem mniej/więcej z opowieści, o co w tym chodzi.

no wieszz kochana pierwsza serie to mozna juz na dvd kupic w tesco lub realu.. wiem bo widziałam jak kiedys przegladalam filmy... jakbys chciala strasznie ogladnac to se mozeszz kupic...:razz: :razz: :razz:

Posted

Cerber napisał(a):
no wieszz kochana pierwsza serie to mozna juz na dvd kupic w tesco lub realu.. wiem bo widziałam jak kiedys przegladalam filmy... jakbys chciala strasznie ogladnac to se mozeszz kupic...:razz: :razz: :razz:

Nie... już lepiej nie... bo jeszcze się uzależnię, a z tego, co po niektórych widzę to jest łatwo:oops: .

Posted

Guffi napisał(a):

Oj biedna Ty :buzi: Może Ci pożyczyc? :evil_lol:

Cerber napisał(a):

Aaaaa :placz: No fajnie! Ja mam pod ręką tylko Geanta który sie przemienia w Real ALE TAM TEGO NIE MA! :placz: Przeżyje, real nie tak daleko też jest :evil_lol:

Dalmatynkaa napisał(a):
A gdzie nowe fotki ? :mad:

Dzisiaj ide na spacer więc jakieś będą :cool3: