Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a co to jest 4400 ?? Właśnie, bo ja też niezorientowana :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a co to jest 4400 ?? No własnie ja też nie wiem...:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 KaRa_TC napisał(a):4400 to taki serial;) jaki? na jakim kanale leci? o jakich porach? o co sie w nim rozchodzi? :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 cześć :) no więc ja wytłumacz :cool3: 4400 to serial który leci w czwartki na TVP1 zamiast Zagubionych :cool3: o 20:20 :] Chodzi o to że ludzie znikneli w różnych odstępach czasu. Wracają wszyscy na ziemie w jakiejś kuli, w ogóle sie nie zmienili od tamtej pory. Okazuje sie że mają jakieś dary od ufoludków :cool3: Ps. jak miło że nie jestem sama w oglądaniu, Gosiu :cool3: Ola też ogląda :eviltong: Quote
Agushka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cześć Karolinka :) Na temat serialu się nie wypowiadam bo nie oglądam, ale masz Olę , ona chyba musiałaby wyjechać na Alaskę żeby nie oglądać takiego serialu :evil_lol::evil_lol: chociaż pewnie i tam znalazłaby sposób :) Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 czesc :) dawno mnie nie bylo jak na mnie ;p ja nie ogladam tegofilmu ale slyszalam ja za to juz sie doczekac nie moge nowych Zagubionych chyba 4 na AXN ^^ pozdro :) Quote
Tina.Sara Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Aga- na Olke nie ma sposobu... Anka - 3 a nie 4 :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej :) to sobie obejrze ten film :D mam nadzieje że nie zapomne bo ja to potrafie tak :D ale sobie nagram i niezapomne :diabloti: Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ja tam tego serialu nie lubie, ale na zagubio ych sama doczekac sie nie moge... strasznie ten film lubie...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Tina.Sara Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 ChiQuiTa napisał(a):Hej :smile: to sobie obejrze ten film :-D mam nadzieje że nie zapomne bo ja to potrafie tak :-D ale sobie nagram i niezapomne :diabloti: No jasne :cool3: Cerber napisał(a):ja tam tego serialu nie lubie, ale na zagubio ych sama doczekac sie nie moge... strasznie ten film lubie...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi: sie rozumie :cool3: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Tak apropos serialów to ja co tydzień sobie obiecywałam, ze w końcu ogladnę jakiś odcinek tych "słynnych" Zagubionych i zawsze zapominałam:oops: . No ale pamięc nie jest moją dobra stroną:mad: . Teraz to już "se" nie oglądne... Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a):Tak apropos serialów to ja co tydzień sobie obiecywałam, ze w końcu ogladnę jakiś odcinek tych "słynnych" Zagubionych i zawsze zapominałam:oops: . No ale pamięc nie jest moją dobra stroną:mad: . Teraz to już "se" nie oglądne... no w sumie mozesz obejrzec 3 serie, ale teraz to juz troszku przy poznio, musialabyc sonajmniej obejrzec 1 serie... Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cerber napisał(a):no w sumie mozesz obejrzec 3 serie, ale teraz to juz troszku przy poznio, musialabyc sonajmniej obejrzec 1 serie... No, strata nie do nadrobienia:shake: ... Ale wiem mniej/więcej z opowieści, o co w tym chodzi. Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a):No, strata nie do nadrobienia:shake: ... Ale wiem mniej/więcej z opowieści, o co w tym chodzi. no wieszz kochana pierwsza serie to mozna juz na dvd kupic w tesco lub realu.. wiem bo widziałam jak kiedys przegladalam filmy... jakbys chciala strasznie ogladnac to se mozeszz kupic...:razz: :razz: :razz: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cerber napisał(a):no wieszz kochana pierwsza serie to mozna juz na dvd kupic w tesco lub realu.. wiem bo widziałam jak kiedys przegladalam filmy... jakbys chciala strasznie ogladnac to se mozeszz kupic...:razz: :razz: :razz: Nie... już lepiej nie... bo jeszcze się uzależnię, a z tego, co po niektórych widzę to jest łatwo:oops: . Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Tak apropos serialów to ja co tydzień sobie obiecywałam, ze w końcu ogladnę jakiś odcinek tych "słynnych" Zagubionych i zawsze zapominałam:oops: . No ale pamięc nie jest moją dobra stroną:mad: . Teraz to już "se" nie oglądne... Oj biedna Ty :buzi: Może Ci pożyczyc? :evil_lol: Cerber napisał(a):no wieszz kochana pierwsza serie to mozna juz na dvd kupic w tesco lub realu.. wiem bo widziałam jak kiedys przegladalam filmy... jakbys chciala strasznie ogladnac to se mozeszz kupic...:razz: :razz: :razz: Aaaaa :placz: No fajnie! Ja mam pod ręką tylko Geanta który sie przemienia w Real ALE TAM TEGO NIE MA! :placz: Przeżyje, real nie tak daleko też jest :evil_lol: Dalmatynkaa napisał(a):A gdzie nowe fotki ? :mad: Dzisiaj ide na spacer więc jakieś będą :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ten serial zapowiada sie calkiem ciekawie, pozyjemy zobaczymy;) No i czekamy na nowe foteczki dziewczynek;) Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Ten świat sie na mnie uwział :placz: miałam już wychodzić a tu deszcz zaczął padać :/ już pół godziny siedze i czekam aż przejdzie i chyba już przechodzi powoli :/ Quote
Recommended Posts