Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):ekhem cio ??:evil_lol: MISKA :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):MISKA :lol: wu-tang znaczy miska? :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 jakim wy językiem rozmawiacie :cool3: :cool3: :cool3:???? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 "Tina.Sara" napisał(a): Hej :cool3: No...bardzo pieszczotliwe :evil_lol: Niedziela mija jakoś tak sobie - mam załamanie nerwowe bo skończyłam czytać ostatnią część Pottera i WIĘCEJ JAKOŚ NIE MA! Niech ta Rowling szybciej pisze :eviltong: Ja bym nie chciała, żeby szybciej pisała, bo to już ostatnia część się szykuje ;) Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hehehe...;D ja już łaże po angielskich stronach..:P i tylko czytam i czytam i czytam xD Quote
Tina.Sara Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja bym nie chciała, żeby szybciej pisała, bo to już ostatnia część się szykuje ;-) A no też prawda. Ale to nie znaczy żeby pisała jedno zdanie dziennie :evil_lol: No nie?:cool3: Anecioreczek napisał(a):hehehe...;D ja już łaże po angielskich stronach..:P i tylko czytam i czytam i czytam xD No to czytaj i czytaj i czytaj:cool3: leemonca - po polsku :eviltong: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja bym w życiu nawet nie zaczęła tego czytać;) . ciekawe, czy jest w ogóle jaka kolewiek książka, którą całą przeczytałam:hmmmm:. Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tina.Sara napisał(a):hej...sorrki ale jakoś tak wyszło że nie miałam ochoty włazić na kompa...a teraz jak już sie zmusiłam do wejscia to troche posiedze :cool3: powód dlaczego nie wchodziłam? cały czas czytałam Harry'ego Pottera :eviltong: aż mnie oczy bolą... przed wczoraj np. czytałam ciągiem Zakon Feniksa od 14:00 do 22:00...ale przynajmniej wczoraj go skończyłam, a dziś już jestem na...moment...391 stronie Księcia Półkrwi. Ale co ja was zanudzam. U nas kupe śniegu, nie mogliśmy dzisiaj wyjechać z domu bo miałam się udać do kardiologa na EKG itd. itp. Fotki może jutro pykne, ale ciekawa jestem czy wejde na kompa :cool3: Wszyscy - Kiepsko :( Sara wczoraj rozwaliła se o coś łape. Nie wiedziałam w którym miejscu WIĘC dzisiaj ją obejrzałam. Przednia, lewa. Rozcieła se strasznie poduszkę i bardzo krwawi jak łapką rusza. Jak leżała bez ruchu w domu to nie leciala jej krew. Ale musiałam ją wziasc na dwór... :( I cały chodnik zakrwawiony. A że jest śnieg to dobrze to widać. Nie wiem co z tym zrobić :( pomóżcie Witam ale mnie dawno nie było:oops: ale już nadrobiłam zaległosci:cool3: mam nadzieje że z łapką już wszyskto oki:lol: a co do Harrego to dla mnie tez jest straaaasznie wciągający:evil_lol: a Książe półkrwi to moim zdaniem najgorsza część z tych wszystkich tomów...:roll: Quote
Tina.Sara Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Guffi napisał(a):Ja bym w życiu nawet nie zaczęła tego czytać;-) . ciekawe, czy jest w ogóle jaka kolewiek książka, którą całą przeczytałam:hmmmm:. Ciekawe :cool3: Paulina_mickey napisał(a):Witam ale mnie dawno nie było:oops: ale już nadrobiłam zaległosci:cool3: mam nadzieje że z łapką już wszyskto oki:lol: a co do Harrego to dla mnie tez jest straaaasznie wciągający:evil_lol: a Książe półkrwi to moim zdaniem najgorsza część z tych wszystkich tomów...:roll: Łapa jeszcze krwawi. No, jest wciągający. Dzisiaj skończyłam Księcia Półkrwi, przeczytałam w 3 dni :cool3: Ale nie czytałam całymi dniami...Wcale nie jest najgorszy! Mnie wciągnął. I sie wściekłam na Harry'ego na str. 562... Potraktował Malfoya sectumsemprą! Jak sie na niego wściekłam..A moja siostra go broniła, że niby Harry tak dla obrony bo Draco na niego crucio palnął...Trzabyło go nie śledzić! Lubie Draco, no co? :cool3: Ja wiedziałam, że Malfoy nie jest taki zły :cool3: skoro nie zabił Dumbledora ;) fajnooooo...:p Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o kurcze! następna łapeczka rozwalona! :shake: i jak tam? mizianko dla Saruni! Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tina.Sara napisał(a):Ciekawe :cool3: A to dlaczego? Quote
Xiara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witam ;) Co do HP, to zabieram się do tej książki już trzy miesiące :D Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Xiara napisał(a):Witam ;) Co do HP, to zabieram się do tej książki już trzy miesiące :D Nie obrażaj Hawlett Packard:diabloti: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czeeeeeść co tam ciekawego w wielkim świecie :) Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a niicc gadamy o HP [ Harry Potter:P] Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) dwano mnie nie bylo przepraszam :p (hihi tak szczerze mowiac nie chcialo mi sie :oops::oops:) ale bede juz zagladac :D Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 No cześć dziewczynki :D:D:D przepraszam że do was nie zaglądam, wybaczycie mi?? :cool3: Fotki niedługo będą (jak USB sie samo naprawi) ;] Musze zrobić coś z tą Sary łapą... :/ Dalej krwawi A co do Pottera - podoba się wam któryś man? :cool3: Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 eh... ciekawe dlaczego tak dlugo.... mi sie nie :eviltong: a Ci?? Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Tina.Sara']No cześć dziewczynki :D:D:D przepraszam że do was nie zaglądam, wybaczycie mi?? :cool3: Fotki niedługo będą (jak USB sie samo naprawi) ;] Musze zrobić coś z tą Sary łapą... :/ Dalej krwawi A co do Pottera - podoba się wam któryś man? :cool3: Idzicie do tego vetaa!!!:placz: a No ja jestem maniaczką rudzielców:loveu: i Chyba już nie musze pisać..że Rupert Grint :loveu: czyt. Ron Weasley :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Z postaci książkowych najbardziej podoba mi się postać Rona Weasley`a, ale w filmie... w tych długich włosach jest obleśny :eviltong: Ale za to aktor grający Wooda, kapitana Gryfonów... :roll: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 anka11 napisał(a):yhm :smile: a ogladalas filmy?? Jakie filmy? :cool3: Anecioreczek napisał(a):Idzicie do tego vetaa!!!:placz: a No ja jestem maniaczką rudzielców:loveu: i Chyba już nie musze pisać..że Rupert Grint :loveu: czyt. Ron Weasley :loveu: nie płakaj :cool3: Ron? :cool3: jak rudzielców to jeszcze chyba bliźniacy, Percy (czy jak mu tam), Artur Weasley :cool3: i cała reszta? :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Z postaci książkowych najbardziej podoba mi się postać Rona Weasley`a, ale w filmie... w tych długich włosach jest obleśny :eviltong: Ale za to aktor grający Wooda, kapitana Gryfonów... :roll: :loveu: spokojnie :cool3: nie wyzywać prosze :cool3: co do Wooda - fajny jest :cool3: ale BYŁY kapitan :evil_lol: a mi sie podoba Draco od trzeciej części, bo już nie miał tak ulizanych włosów... :eviltong: na filmie of course :cool3: w książce to nie wiem kto najbardziej Quote
Recommended Posts