Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Tina.Sara" napisał(a):
Hej :cool3: No...bardzo pieszczotliwe :evil_lol: Niedziela mija jakoś tak sobie - mam załamanie nerwowe bo skończyłam czytać ostatnią część Pottera i WIĘCEJ JAKOŚ NIE MA! Niech ta Rowling szybciej pisze :eviltong:

Ja bym nie chciała, żeby szybciej pisała, bo to już ostatnia część się szykuje ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ja bym nie chciała, żeby szybciej pisała, bo to już ostatnia część się szykuje ;-)

A no też prawda. Ale to nie znaczy żeby pisała jedno zdanie dziennie :evil_lol: No nie?:cool3:

Anecioreczek napisał(a):
hehehe...;D ja już łaże po angielskich stronach..:P
i tylko czytam i czytam i czytam xD

No to czytaj i czytaj i czytaj:cool3:

leemonca - po polsku :eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
hej...sorrki ale jakoś tak wyszło że nie miałam ochoty włazić na kompa...a teraz jak już sie zmusiłam do wejscia to troche posiedze :cool3: powód dlaczego nie wchodziłam? cały czas czytałam Harry'ego Pottera :eviltong: aż mnie oczy bolą... przed wczoraj np. czytałam ciągiem Zakon Feniksa od 14:00 do 22:00...ale przynajmniej wczoraj go skończyłam, a dziś już jestem na...moment...391 stronie Księcia Półkrwi. Ale co ja was zanudzam. U nas kupe śniegu, nie mogliśmy dzisiaj wyjechać z domu bo miałam się udać do kardiologa na EKG itd. itp. Fotki może jutro pykne, ale ciekawa jestem czy wejde na kompa :cool3:

Wszyscy - Kiepsko :( Sara wczoraj rozwaliła se o coś łape. Nie wiedziałam w którym miejscu WIĘC dzisiaj ją obejrzałam. Przednia, lewa. Rozcieła se strasznie poduszkę i bardzo krwawi jak łapką rusza. Jak leżała bez ruchu w domu to nie leciala jej krew. Ale musiałam ją wziasc na dwór... :( I cały chodnik zakrwawiony. A że jest śnieg to dobrze to widać. Nie wiem co z tym zrobić :( pomóżcie

Witam ale mnie dawno nie było:oops:
ale już nadrobiłam zaległosci:cool3:
mam nadzieje że z łapką już wszyskto oki:lol:
a co do Harrego to dla mnie tez jest straaaasznie wciągający:evil_lol:
a Książe półkrwi to moim zdaniem najgorsza część z tych wszystkich tomów...:roll:

Posted

Guffi napisał(a):
Ja bym w życiu nawet nie zaczęła tego czytać;-) .
ciekawe, czy jest w ogóle jaka kolewiek książka, którą całą przeczytałam:hmmmm:.

Ciekawe :cool3:

Paulina_mickey napisał(a):
Witam ale mnie dawno nie było:oops:
ale już nadrobiłam zaległosci:cool3:
mam nadzieje że z łapką już wszyskto oki:lol:
a co do Harrego to dla mnie tez jest straaaasznie wciągający:evil_lol:
a Książe półkrwi to moim zdaniem najgorsza część z tych wszystkich tomów...:roll:

Łapa jeszcze krwawi. No, jest wciągający. Dzisiaj skończyłam Księcia Półkrwi, przeczytałam w 3 dni :cool3: Ale nie czytałam całymi dniami...Wcale nie jest najgorszy! Mnie wciągnął. I sie wściekłam na Harry'ego na str. 562... Potraktował Malfoya sectumsemprą! Jak sie na niego wściekłam..A moja siostra go broniła, że niby Harry tak dla obrony bo Draco na niego crucio palnął...Trzabyło go nie śledzić! Lubie Draco, no co? :cool3: Ja wiedziałam, że Malfoy nie jest taki zły :cool3: skoro nie zabił Dumbledora ;) fajnooooo...:p

Posted

No cześć dziewczynki :D:D:D przepraszam że do was nie zaglądam, wybaczycie mi?? :cool3: Fotki niedługo będą (jak USB sie samo naprawi) ;] Musze zrobić coś z tą Sary łapą... :/ Dalej krwawi

A co do Pottera - podoba się wam któryś man? :cool3:

Posted

[quote name='Tina.Sara']No cześć dziewczynki :D:D:D przepraszam że do was nie zaglądam, wybaczycie mi?? :cool3: Fotki niedługo będą (jak USB sie samo naprawi) ;] Musze zrobić coś z tą Sary łapą... :/ Dalej krwawi

A co do Pottera - podoba się wam któryś man? :cool3:

Idzicie do tego vetaa!!!:placz:

a No ja jestem maniaczką rudzielców:loveu: i Chyba już nie musze pisać..że Rupert Grint :loveu: czyt. Ron Weasley :loveu:

Posted

anka11 napisał(a):
yhm :smile:
a ogladalas filmy??

Jakie filmy? :cool3:

Anecioreczek napisał(a):
Idzicie do tego vetaa!!!:placz:

a No ja jestem maniaczką rudzielców:loveu: i Chyba już nie musze pisać..że Rupert Grint :loveu: czyt. Ron Weasley :loveu:

nie płakaj :cool3: Ron? :cool3: jak rudzielców to jeszcze chyba bliźniacy, Percy (czy jak mu tam), Artur Weasley :cool3: i cała reszta? :cool3:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Z postaci książkowych najbardziej podoba mi się postać Rona Weasley`a, ale w filmie... w tych długich włosach jest obleśny :eviltong: Ale za to aktor grający Wooda, kapitana Gryfonów... :roll: :loveu:

spokojnie :cool3: nie wyzywać prosze :cool3: co do Wooda - fajny jest :cool3: ale BYŁY kapitan :evil_lol:

a mi sie podoba Draco od trzeciej części, bo już nie miał tak ulizanych włosów... :eviltong: na filmie of course :cool3: w książce to nie wiem kto najbardziej