_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No dobra to ja też sie pochwale "madrością" mojego psa :D Tina takze preferuje kupki.... kiedys sie z nia bawiłam na babci podwórku. Tina jest nauczona że jak zdobedzie patyka to już nie odda... i ja ją ganiam a ona ucieka. No i była tak tego razu, tina biegnie jak szalona w pewnym momencie wpada w wielki krowi placek hahahahaha :lol: Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 buhahaha :evil_lol: położyłam kiedyś Sarze piłke na drzewie. Ona skacze, skacze. W końcu wskoczyła i nie mogła zejść :cool3: stała tak na drzewie przez 10 minut a ja z sis sie tarzałam ze śmiechu na ziemi :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hahahaha :D no nie dziwie sie, ja to musiało wyglądac :d pies na drzewie hahahahaha :lol: Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 nie zdazylam pojsc po aparat :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To gdzie masz aprat ? masz w planie robić dzisiaj jakieś zdjęcia?? :D Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 aparat nie zdazylam wtedy jak na drzewie stala :P a aparat jest na dole, dzisiaj juz fot nie zrobie bo jade do sklepa chyba zara:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale ja tępa jestem :D nie zajarzyłam :D myślałam że teraz jak mi napisałaż na gg zw że poszłaś po aparat :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej własnie mama skończyła mnie bić hahaha :lol: czekaj moze przypomne sobie jakaś historyjke to Ci opowiem na dobranoc :D no chyba ze już śpisz:D Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 anka11 napisał(a):czesc :smile: :-D:-D:-D:-D leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! i lecimy dalej... Hej :cool3: ChiQuiTa napisał(a):Hej własnie mama skończyła mnie bić hahaha :lol: czekaj moze przypomne sobie jakaś historyjke to Ci opowiem na dobranoc :-D no chyba ze już śpisz:-D Dawaj teraz :cool3: Cerber napisał(a): czesc kochana co tam u was ciekawego??? Wczoraj byłam w geancie i kupiłam Sarze smycz za 13,99 :cool3: tylko Sarze bo Tina swoją ma w całości :cool3:.... Xiara napisał(a):Witaj, co słychać u was? :smile: ...a ogólnie to nic ciekawego :cool3: Kupiłam se jeszcze w empiku taki żółty długopis z psem Pluto na górze a pod nim są piórka, a jak sie pisze i sie mocno naciska to pies świeci :cool3: Rozumiecie o co mi chodzi chyba? :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 będą jak wróce ze spacerku a ja sie do babci zaraz wybieram z ptasim mleczkiem :cool3: na sekunde bo nie mam zamiaru tam siedzieć Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tina.Sara napisał(a):będą jak wróce ze spacerku a ja sie do babci zaraz wybieram z ptasim mleczkiem :cool3: na sekunde bo nie mam zamiaru tam siedzieć Kto będzie jadł ptasie mleczko Ty czy babcia?My byłyśmy wczoraj i daliśmy babci i dziadkowi czekolade to wzieli i polamali ja dla nas:evil_lol: także my kupiliśmy i my zjedliśmy:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej :) no mialam coś wczoraj opowiedziec ale zapomnialam:D Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Kto będzie jadł ptasie mleczko Ty czy babcia?My byłyśmy wczoraj i daliśmy babci i dziadkowi czekolade to wzieli i polamali ja dla nas:evil_lol: także my kupiliśmy i my zjedliśmy:eviltong: Babcia bedzie jadla :eviltong: chociaż mój tata chce iść ze mną i sie zalapać :cool3: ja nie moge jesc ptasiego mleczka bo mam astme [quote name='ChiQuiTa']Hej :smile: no mialam coś wczoraj opowiedziec ale zapomnialam:-D GADAJ!:mad: [quote name='Alicjarydzewska']no coś mało foteczek:razz: Spokojnie :cool3: o 15:00 ide na spacer :eviltong: Quote
Dobcia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć;) Szykuje się spacerek w nowej smyczce, nie ma to jak nowy ciuszek:razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Te no nie wiem... jakos sobie nie moge nic przypomnieć.... hmmm.... Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć;) Szykuje się spacerek w nowej smyczce, nie ma to jak nowy ciuszek:razz: No jasne :cool3: Najlepsze jest to że ta smycz jest z kolorków identyczna jak pierwsza smycz Tiny, której pozostałości mam jeszcze do tej pory:lol: Pamiątka z dzieciństwa Tinki:eviltong: ChiQuiTa napisał(a):Te no nie wiem... jakos sobie nie moge nic przypomnieć.... hmmm.... MYŚL! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Burza mózgu :D hehhe hmmm.... hmm... hmmmmmmmmm.... hm... hmm........ no czaisz mam leb do wymiany... :D Quote
Recommended Posts