Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 co Ty od Niego chcesz? jest cudnyyy:loveu: ale Emmy nie znosze..jej styl mnie przeraża..rozumiem każdy ma Swój styl i gust..ale tutaj np. Przesadziła:| a jesli ktoś cche zobaczyć zdjęcia z 5 części to zapraszam -> http://www.rupertgrintgallery.com/index.php?cat=42 Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzień dobry :) Wpadam się przywitać i podziękować, ze nas odwiedzasz kochana Cioteczko Karolinko. Co do postaci filmowo książkowych nie mam zdania bo za stara jestem. Mi pewnie powinien się podobać Dumbledore :evil_lol::evil_lol: albo przynajmniej tata Weasley o! albo Snape:) Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Anecioreczek']co Ty od Niego chcesz? jest cudnyyy:loveu: ale Emmy nie znosze..jej styl mnie przeraża..rozumiem każdy ma Swój styl i gust..ale tutaj np. Przesadziła:| a jesli ktoś cche zobaczyć zdjęcia z 5 części to zapraszam -> http://www.rupertgrintgallery.com/index.php?cat=42 Fajną galerie mają moje psy...z Rupertem, Emmą i Danem :evil_lol: Spoko... A jakby co to ja do niego nic nie mam... :eviltong: o Ruperta mi chodzi, jakby ktoś nie wiedzial, mimo że mi siem tam on nie podoba [quote name='Agushka']Dzień dobry :smile: Wpadam się przywitać i podziękować, ze nas odwiedzasz kochana Cioteczko Karolinko. Co do postaci filmowo książkowych nie mam zdania bo za stara jestem. Mi pewnie powinien się podobać Dumbledore :evil_lol::evil_lol: albo przynajmniej tata Weasley o! albo Snape:smile: Cześć :multi:: Dumbledore? no wiesz...nie posądzałam cie o to :evil_lol: Ale Snape! owszem... :cool3: Ostatnio jak oglądałam z siostrą Pottera to jak Snape był na ekranie to obie w tym samym momencie wyszczerzyłyśmy zęby :cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej gaduły :loveu:. Co wy tak o Harrym Potterze gadacie ? Nawijacie o Emmie harrym Dumbledore i Snape :evil_lol:. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Hej gaduły :loveu:. Co wy tak o Harrym Potterze gadacie ? Nawijacie o Emmie harrym Dumbledore i Snape :evil_lol:. I O RUPERCIE!!!!:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Anecioreczek napisał(a):I O RUPERCIE!!!!:loveu::loveu::loveu::lol: nachal:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 mnie tez sie podoba najbardziej Rupert:loveu: ciągnie mnie do rudzielców:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja tu wpadam na foty ate o Potterze - FOTY!!! Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hihih :D:D czy oladalas wszystkie filmy HP ale domyslam sie ze tak :lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A mi się w filmach HP podobał ........KIEŁ:p Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a co to za rasa byla... jakis molos nie?? mastif jakis.....hmm... napoleanski czy jakis taki no nie? :D:D jak juz o psach to i sie podobal ten.... no... ten o 3 glowach w pierszej czesci :p Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kieł to Mastino Napoletano :loveu: ja i Tak WOLE NAJBARDZIEJ PUSZKA:loveu::loveu::loveu: Trójgłowy Piesek:loveu: 3 in 1 tyle radości..:loveu: Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ooo no wlasnie chodzilo mi o Puszka :p ja idem kochane dobranocka :*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Karolciu :buzi: Ale zaległości mam ogromne :( no ale jakos przebrnełam, wpadłam sie przywitac i powiedzieć dobranoc :buzi: Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc kochaniutka:) dawnio mnie niebylo, zaleglosci tyle ze ho ho yroche przejzalam ale niedokladnie:oops: Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']A mi się w filmach HP podobał ........KIEŁ:p taaaaak Kieł jesy śliczny taki olbrzym:multi: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Paulina_mickey']taaaaak Kieł jesy śliczny taki olbrzym:multi: :loveu: A no mnie też się podobał :multi:. Chciaż Hp nie czytuje , natomiast go oglądam ( kino) :evil_lol:. Quote
anka11 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czesc :) co tam u Ciebie?? a ja HP czytam i ogladam ::D Quote
Tina.Sara Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 cześć dziewczynki :cool3: no sie rozgadałyście :eviltong: ja zaczynam wszystko czyać od początku (HP) :cool3: A teraz do was nie wpadne, bo lece z siostrą oglądać Komnate Tajemnic :D Edyta - jeszcze Ty i Gosia nie wypowiedziałyście sie kto sie wam podoba :evil_lol: Gosia - cześć!!! :multi: jak fajnie że wróciłaś :loveu: co do Puszka - to maleństwo było takie słodziutkie :loveu: a co do Kła - taaakk...on był fajny...szczególnie jak ślina mu kapała w samochodzie na Rona :cool3: dobra, ale mi ręce zmarzły..bo okna były otwarte...a olej śmierdział i trzabyło wywietrzyć...musze rękawiczki założyć. To ja lece, będe później, dzisiaj albo jutro :cool3: pa:* Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja nie golądałam 3 częsci HP...:-( bo nigdzie nie moge jej znaleźć...:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A moim zdaniem 3 książka i 3 film najlepsze właśnie :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Heeej :D no jak to nie mówiłam ? a na gg to kto mowił? oczywiście że HAGRID mi sie podoba naj bardziej :loveu: Quote
BBeta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czytacie Harrego Pottera ?? :cool3: Ja jakoś nigdy tej książki nie lubiłam. Zdecydowanie wole horrory :cool3: Kinga i Mastertona ;) Jakieś 4 lata temu pierwszy raz przeczytałam Sfinksa G. Mastertona i od tamtej pory raczej nie sięgam dobrowolnie po książki innych autorów ;) Miałam 13 lat, a to nie są raczej książki dla dzieci, ale jakoś się nie zniechęciłam, wręcz przeciwnie :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 BBeta horrory Kinga to ja też ubóstwiam :) I kryminały Chmielewskiej :) Quote
Recommended Posts