2411magdalenka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Leosiu pokaż Ciotkom jaki z Ciebie twardziel!!!! będzie dobrze! najlepiej! żyj, a znajdziemy Ci najlepszy dom pod słońcem....!!!! miziaki... i fluidy pozytywne i energię i zdrowie i dobre myśli wysyłam do chłopaka! Quote
Olga7 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Tak bardzo wyniszczony ,wyglodzony pies jak Leoś jest i tak dowodem cudu,bo przeżył do tej pory i żyje nadal. Może zdarzy się nastepny cud i uda się Leosia ocalić od śmierci ? Tak bardzo ,bardzo ludzie skrzywdzili tego psa .....:-(:shake: Gdyby choc ktos go dużo wczesniej odwiazał z lańcucha ,to jakoś by przetrwał w tulaczce po wsiach i ktoś by go wczesniej zauważyl moze i pomógł choć trochę mu. Ten pies to dowód znieczulicy i obojetności ludzi wokół ,którzy udawali ,że nie widzą umierającego powoli z głodu i pragnienia poczciwego psa,przykutego śrubami do lańcucha.Tacy ludzie nie powinni nazywac się normalnymi ludzmi-to obojetne na wszystko kukły-egoiści. Może mariamc w Szczecinku moglaby przyjąć tego potwornie wyniszczonego Leosia ? Oni mają przy szpitaliku boksy hotelikowe. No i b.dobrą opiekę wetów oraz zaplecze. Pewnie ludzie widzieli glodującego m-cami psa uwiązanego bardzo mocno-bo śrubami do lancucha ,ale nikogo to chyba nie wzruszalo ? Gdyby biegal luzem ,może czasem coś by znalazl wśród odpadkow do jedzenia,jesli by chlopi laskawie go widlami nie potraktowali. Quote
inga.mm Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nie wieżę, że nikt nie zauważył tak zagłodzonego psa. To nie jest możliwe!!!!!!!!!!!! Quote
martaipieski Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 z pewnoscia ludzie widzieli i wiedzili ze jest tam pies skrajnie zagłodzono:( bo takie przypadki mozna mnożyc, wiedza ale jak to mowia nie ich sprawa,to tylko pies, albo boja sie powiedziec:( co tu duzo mowic za sciana ojciec bije zone molestuje wlasne dzieci a sasiedzi siedzą cicho:( chyba nigdy nei zrozumiem ludzi:( Leosiu trzymaj sie Quote
lolka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Leoś cały czas u weterynarza...nikt nie odbiera telefonu, Beata już tam dojeżdża... ...czekam jak na szpilkach na telefon Quote
Ellig Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 lolka napisał(a):Leoś cały czas u weterynarza...nikt nie odbiera telefonu, Beata już tam dojeżdża... ...czekam jak na szpilkach na telefon Leos nie poddawaj sie.............piesku!!!! Quote
kahoona Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 lolka napisał(a):Leoś cały czas u weterynarza...nikt nie odbiera telefonu, Beata już tam dojeżdża... ...czekam jak na szpilkach na telefon też czekamy Quote
baszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Zaglądam co chwilę.... Żadna robota mi nie idzie... Martwimy się :( Quote
SleepingSun Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ku pokrzepieniu, nie wiem czy cioteczki słyszały o tym psiaku http://www.youtube.com/watch?v=rYm7irMrlF4&feature=related był w gorszym stanie niż leoś i teraz ma się dobrze Quote
kazik132 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Dopiero znalazłam wątek, zaczęłam czytać i ucieszyłam się, że trafił w dobre ręce. A teraz czytam, że stan się pogorszył:( Leosiu!Tyle osób walczy o ciebie, nie poddawaj się, nie teraz! Przed tobą jeszcze trochę życia zostało, musisz się dowiedzieć, że życie jest naprawdę piękne. Proszę! Quote
baszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 baszon napisał(a):I znowu łezki pociekły... :( To po oglądnięciu filmu z Patrykiem... Ten kochany pysio i oczy... Leoś też tak patrzy... Maluszku, czeka na Ciebie cały tłum cioteczek.. Quote
ClaudiaAnna Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jestem w szoku po tym co zobaczyłam i przeczytałam... :( Trzymaj się biedaku ! Straszne... :( Quote
piescofajnyjest Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zobaczylam i wpadlam.....tragedia! trzymaj sie kochany:) bedzie dobrze....pomozemy wszyscy!!! Quote
pikola Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Zoladek podchodzi mi do gardla ze strachu.Czy cos juz wiadomo? Quote
kazik132 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 pikola napisał(a):Zoladek podchodzi mi do gardla ze strachu.Czy cos juz wiadomo?Też czekam w napięciu na wiadomości:( Quote
Recommended Posts