Ewa Marta Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja bym pisała imię i pierwszą literę nazwiska, żeby nie było, że podajesz dane osobowe... Quote
lolka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ewa Marta napisał(a):Ja bym pisała imię i pierwszą literę nazwiska, żeby nie było, że podajesz dane osobowe... ok, dzięki już zmieniam Quote
sajlana Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 W razie czego oferuję transport !!!! Na mój koszt oczywiście :cool3:Fiera napisał(a):Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale jak się naczytałam i naoglądałam zdjęć Leosia i tego drugiego chudziaka, to mnie szlag trafił - i musiałam się wygadać. Reasumując - trzymaj się Leosiu i Wy dzielne ciotki wszystkie, które mu pomagacie:). Ja ewentualnie mogłabym dać domowy DT ( umiem robić kroplówki itp, bo miałam w domku mały szpital jak mi sunia na babejszę prawie odeszła), ale mieszkam pod Warszawą, więc to chyba odpada???????/ W każdym razie jakby nie było innego wyjścia, to polecam się pamięci./ Będę zaglądała na pewno, żeby zobaczyć co u psiaka.:loveu: Quote
Javena Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja zrobię jakis bazarek szybciutki.Cos może sie uzbiera. Quote
sajlana Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Pewnie że wiedziałam!!!! :evil_lol: inga.mm napisał(a):dorzucę do transportu jakby co. Widzę, że u mnie na dt nie ma szansy dzieciak, póki jest pod kroplówką i na częstym niamusianku. Mimo, że miałam się wycofać z dogo, to chyba jakiś szybki bazarek zrobię, bo trzeba dzieciaka wspomóc. Tylko proszę o pomoc w reklamie. Czekam na informację czy robic bazarek. w kwestii transportu (płatnego po kosztach) też można do mnie dzwonić. Sajlana, zamorduję Cię, gdy wpadniesz po fanty. Wiedziałaś, że mnie ściągniesz tu. Quote
Livka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='lolka'] poniżej wypisuję wpłaty , przy czym to sa jedynie na jej konto, te pieniązki "Chwili dla Pupila" dopiero późnym wieczorem uzupełnię lub jutro rano..... podpowiedzcie mi tylko proszę czy jak to są osoby spoza dogo bez nicków to wypisywać pełne nazwiska????? 27.05 40 zł - Harald N. 20 zł - Olkatrolka 30 zł - Katarzyna K. 35 zł - Aneta D. 16 zł - Patrycjusz Ś. 10 zł - Katarzyna P. 29 zł - Elwira Ch. 4,07 zł - Marta W. 72 zł - Tomasz Krężel 50 zł - Teresa N. 10 zł - Paulina P. 20 zł - Henikar 150 zł - Zofia Z. 30 zł- Harald N.- od Livki i Nikusia ............................... RAZEM : 866,07 zł Lolka jeśli można Cię prosić to popraw - 40 zł Harald N. na 40 zł pikola :) to jej pieniążki wysłane tylko z naszego konta, a 30 zł Harald N. wystarczy zostawić od Livki i Nikusia to nasze nicki z dogo ;) Quote
azalia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Lolka,mi z podsumowania tego słupka wpłat wychodzi 516,07,no chyba że jeszcze dodałaś 350 zł jakieś wcześniejsze. Quote
pikola Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 azalia napisał(a):Lolka,mi z podsumowania tego słupka wpłat wychodzi 516,07,no chyba że jeszcze dodałaś 350 zł jakieś wcześniejsze.159 post,tam sa wplaty z 25.05.Wszystko sie zgadza,Lola pieknie rachuje..:razz: Quote
pikola Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Livka']Lolka jeśli można Cię prosić to popraw - 40 zł Harald N. na 40 zł pikola :) to jej pieniążki wysłane tylko z naszego konta, a 30 zł Harald N. wystarczy zostawić od Livki i Nikusia to nasze nicki z dogo ;)Dziekuje Livka i Nikus. Quote
lolka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 kahoona napisał(a):Mojej wpłaty z 26.05 nie ma niestety. ojej czyżby mi umknęło ?!?! ....a wpłacałaś bezposrednio do Beaty babiarz czy przez ten hmmm jak on tam się zwie patpay????, jeśli druga opcja - to już mam od beaty na mailu wydruk wpłat ale nie ma danych jedynie maile nadawców.... .i kurcze nie wiem od kogo, poza tym muszą tam być jakieś prowizje pobierane, wychodzi że 1 zł od przelewu i jakoś muszę to uszeregować, pozliczać, cholercia....teraz ciotki muszę zmykać, przepraszam...jutro wszystko uzupełnię Quote
kahoona Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 mój mail katarzyna.lobacz@...... pewnie znajdziesz na spokojnie Quote
Marycha35 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 lolka supero sobie radzisz:) Psiaczek jest pod dobra opieką, jak miło tu zaglądać:) Ekipka fajocha:) Quote
lolka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 kahonna jest Twoja wpłata właśnie przez portal "Chwila dla Pupila" już uzupełniam ....przy wpłatach podam pierwszy człon maila, bo niestety nazwisk lub nicków nie ma w ogóle 150 zł - rita1972..... 10 zł - bejbi87..... 50 zł - mslomko..... 20 zł - lzuchowski...... 20 zł - bszostyk....... 20 zł - gillukasz 30 zł - skierka...... 40 zł - krzysztof.t....... 25 zł - xinsomnia...... 50 zł - katarzyna.l........ 10 zł - shannon13...... 10 zł - natalia.w...... 20 zł - aniolek2000........ ............................ 505 zł minus 15.20 zł prowizje - 489,80 ............................ RAZEM: 1355,87 a teraz kilka nowych wieści, Leoś nie toleruje psów, od razu dostaje szału i wścieku , z suniami dogaduje się bez problemów...mieszka teraz z astką :)....a dodatkowo w pełni akceptuje koty, :) :) w poniedziałek Leośka czeka wycieczka do weterynarza na badania i cały czas apeluje o pomoc w szukaniu DT....tylko błagam nie na Kamczatce, choć jak nie będzie wyjścia to i tam diabła poślemy Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='lolka'] a teraz kilka nowych wieści, Leoś nie toleruje psów, od razu dostaje szału i wścieku , z suniami dogaduje się bez problemów...mieszka teraz z astką :)....a dodatkowo w pełni akceptuje koty, :) :) w poniedziałek Leośka czeka wycieczka do weterynarza na badania i cały czas apeluje o pomoc w szukaniu DT....tylko błagam nie na Kamczatce, choć jak nie będzie wyjścia to i tam diabła poślemy Dobre! Pzdr. Quote
Ellig Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ellig napisał(a):Poszlo 50 zl Brakuje w wykazie mojej wplaty z portalu "Chwila dla pupila" z dnia 26 maja Quote
feliksik Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 przeczytałam jednym tchem - dobrze, że psinka zawalczyła i trafiła na was. Będzie dobrze. Zabieram banerek sobie Quote
Fiera Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 marra napisał(a):A ten potencjalny DT w Warszawie odpada ?? Fajnie, że Leoś z suczkami się dogaduje i toleruje koty, bo ja właśnie mam w domku sunię i 2 kociaki:) Głaskanko poproszę ode mnie dla chudzinki biednej:loveu: Zaglądnę w poniedziałek zobaczyć jak tam wizyta u weta. I jakby co, to podtrzymuje propozycję DT. Quote
Fiera Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 marra napisał(a):A ten potencjalny DT w Warszawie odpada ?? Tak dla ścisłości, to koło Warszawy :) Quote
lolka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Fiera napisał(a):Fajnie, że Leoś z suczkami się dogaduje i toleruje koty, bo ja właśnie mam w domku sunię i 2 kociaki:) Głaskanko poproszę ode mnie dla chudzinki biednej:loveu: Zaglądnę w poniedziałek zobaczyć jak tam wizyta u weta. I jakby co, to podtrzymuje propozycję DT. dziękuję za propozycję :) :), .......Fiera podaj proszę na PW swój telefon Quote
Recommended Posts