muzzy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Perełka pozdrawia :) Jeszcze z kliniki, bo teraz u MaDi pewnie jest już duuużo szczęśliwsza :) Quote
MaDi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 IVV napisał(a):wstawcie dziewczyny rachunek z kliniki prosze Jeśli ktoś z osób wpłacających sobie życzy to mogę ew wysłać na PW jak opanuje komputer. Quote
Nutusia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jaki cudny Gremlin! :) Jak już będzie gotowa do adopcji, koniecznie trzeba ją zgłosić na forum jamnikowe!!!! Quote
IVV Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 MaDi napisał(a):Jeśli ktoś z osób wpłacających sobie życzy to mogę ew wysłać na PW jak opanuje komputer. wypadaloby wstawic rachunek z kliniki tez na FB by wszyscy pomagajacy mogli widziec ,ze ich wplaty sa bardzo potrzebne Quote
MaDi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Zapomniałam napisać,że Perełka to kleptoman;) Ukradła i zaniosła do kenela moją skarpetkę i siatkę z zakupami:crazyeye: Wciągnęła też do środka koc, porwała podkłady w drobny mak i zjadła szelki:diabloti:Oszczędziła tylko pluszową kaczuszkę którą dostała rano w prezencie. Quote
Nutusia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Super wiadomości! Na Szkodniki trzeba ją wstawić :) Jak już zaczyna rozrabiać, to jesteście na ostatniej prostej!!!!! :) Quote
Martens Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Podczytuję imienniczkę mojej suni od początku i po tych zdjęciach padłam - toż to Filifionka, jak malowana :D Quote
bico Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Martens napisał(a):Podczytuję imienniczkę mojej suni od początku i po tych zdjęciach padłam - toż to Filifionka, jak malowana :D no dokładnie! ale jest podobna:crazyeye::D Quote
IVV Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 MaDi napisał(a):Zapomniałam napisać,że Perełka to kleptoman;) Ukradła i zaniosła do kenela moją skarpetkę i siatkę z zakupami:crazyeye: Wciągnęła też do środka koc, porwała podkłady w drobny mak i zjadła szelki:diabloti:Oszczędziła tylko pluszową kaczuszkę którą dostała rano w prezencie. mebluje sie ;) Quote
funia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Uśmiałam się z tej kleptomanki .Wiecie kogo ona mi przypomina z tego zdjęcia powyżej ? Była taka bajka dla dzieci Muminki i tam był zwierzak podobny do Perełki .Identyczny . Quote
Merys Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 funia napisał(a):Uśmiałam się z tej kleptomanki .Wiecie kogo ona mi przypomina z tego zdjęcia powyżej ? Była taka bajka dla dzieci Muminki i tam był zwierzak podobny do Perełki .Identyczny . Ryjek? :D Widac, ze Perelka odzyla, skoro juz tak rozrabia, to ciekawe co sie bedzie dzialo za jakis czas:evil_lol: Quote
MaDi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ona przypomina mi wiele dziwnych stworzeń tylko nie psa:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 super MaDi , cieszę się że jest u Ciebie, choc i u mnie miała miejsce, ona ma takie pięknie przestraszone a może juz zdziwione oczy jak mój dymiński Foksik zabrany w czasie kieleckiej manifestacji, Sunia ma wszelkie szanse na normalne życie po takim spa u MaDi!! Jeśil moge poradzić coś co własnie stosuję u suni po schroniskowych przejściach i problemami skórnymi i wieloma innymi to może przyspieszy powrót PEREŁKI do normalności otóż zastosowałam po raz pierwszy Surfin, to jest tzw olej z Haarlemu w kapsułkach, już nareszcie osiagalny w kraju, oparty na bioprzyswajalnej siarce organicznej nieutlenionej, ktoóa ma dość wszechstronny zbawienny wpływ na schorzenia nasze,(awet na łuszczycę!) ale jak wiele ludzkich leków naturalnych wspomage też naszych podopiecznych/ tu wspomaga prawidłowe funkcjonowanie wątroby, oczyszcza organizm z wszelkich toksyn, zwalcza efektywnie grzybice ogólnoustrojowe i pasożyty towarzyszące grzybicom wychodowanym na toksynach, jest bakteriobójcza/ Jeśli chodzi o skórę bio siarka wspomaga ,działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie oraz zapewnia skórze i włosom prawidlowy stan, wiele leczniczych szamponów ma siarke w składzie Super kompleksowe działanie uzupełnia wpływ surfinu na prawidlowe funkcjonowanie stawów, bo wspomach chrząstki stawowe i regeneruje je i usprawnia w składzie preparatu są te zbawienne oleje które chyba znamy wszyscy , piniowy i lniany/ Dodatkowo działa rewitalizująco i dodaje energii , wzmacnia każdą komórkę organizmu, warto kupić w zielarskim sklepie bo taki kompleks działań pozytywnych jest nam niezmiernie przydatny koszt ok 30 zł Moja sunia tymczaska już to dostaje/ Quote
MaDi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Poczekam na wyniki biopsji i zakupię jej ten preparat. Wszelkie rady mile widziane, najgorsze jest to,że Perełka bardzo boi się mycia ale mam nadzieję,że i ten strach pokona. Quote
muzzy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 MaDi napisał(a):Oszczędziła tylko pluszową kaczuszkę którą dostała rano w prezencie. Dropek pewnie zacząłby demolkę od tej kaczuszki :) Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 do mycia się przyzwyczai, nie miała tego, przed myciem dać jakis bombowy przysmak i w czasie mycia dodawać, zapomni o strachu, moje to nawet suszarkę akceptują!! można przy kapieli spłukać odcedzonym naparem z nagietkowych koszyczków, swietnie pomaga na skórę i tani , 2 zł w zielarskiej aptece! Quote
funia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Merys napisał(a):Ryjek? :D Widac, ze Perelka odzyla, skoro juz tak rozrabia, to ciekawe co sie bedzie dzialo za jakis czas:evil_lol: Tak Ryjka ....Zapomniałam jak sie nazywał:evil_lol: Quote
kasiek. Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 IVV napisał(a):wypadaloby wstawic rachunek z kliniki tez na FB by wszyscy pomagajacy mogli widziec ,ze ich wplaty sa bardzo potrzebne Ja mogę wstawic ten rachunek i fotki tylko gdzie on jest? Quote
MaDi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 kasiek. napisał(a):Ja mogę wstawic ten rachunek i fotki tylko gdzie on jest? To już nieaktualne. Quote
MaDi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Perełka była bardzo zainteresowana moją kotką, jednak ta ją olała i niestety nic nie wyszło ze spotkania;) Nie wiem jak to możliwe,że wszystkie psy mają we krwi sępienie jedzenia. Quote
Selenga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 MaDi napisał(a):Perełka była bardzo zainteresowana moją kotką, jednak ta ją olała i niestety nic nie wyszło ze spotkania;) Nie wiem jak to możliwe,że wszystkie psy mają we krwi sępienie jedzenia. i pchanie się do łóżka... Quote
MaDi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Selenga napisał(a):i pchanie się do łóżka... Od dzisiaj ma swoją kanapę w osobnym pokoju, łóżka strzegą 3 inne bestie. Quote
IVV Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 MaDi napisał(a):Perełka była bardzo zainteresowana moją kotką, jednak ta ją olała i niestety nic nie wyszło ze spotkania;) Nie wiem jak to możliwe,że wszystkie psy mają we krwi sępienie jedzenia. z tym jedzeniem to syndrom schronu .... Quote
Recommended Posts