MaDi Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 hebanowa napisał(a):Tak dopytuję bo swojego czasu piesek był podobnie łysy i 2 lata trwały te kąpiele które cos tam zmieniły ale tak naprawdę to niewiele. Dopiero zrobili hormony płciowe(miała nieprawidłowe wartości) , suczka poszła do sterylizacjii i szybciutko pokryła się sierścią. Także to było wybawienie dla wszystkich. Cieczka niestety popsuła sterylkowe plany,teraz trzeba poczekać minimum miesiąc do wykonania zabiegu. Quote
hebanowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jak to jest problem hormonalny to nawet jeśli ona ma skóre nadmiernie zrogowaciałą to to naprawdę wróci do normy . Quote
MaDi Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Jesteśmy po kąpieli, dzisiaj testowałyśmy kabinę i konewkę. Myślę,że spokojnie mogę startować do programu "Mam Talent";) Quote
IVV Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Olenko Ty juz dawno bys wygrala pierwsza nagrode w tym programie ;) Quote
MaDi Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 IVV napisał(a):Olenko Ty juz dawno bys wygrala pierwsza nagrode w tym programie ;) W\takim razie podnosimy;) Quote
MaDi Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Skóra Perełki jest w bardzo kiepskiej formie od dzisiaj poza kąpielami, tabletkami i zakrapianiem będzie dostawała również antybiotyk. Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Mam wiadomośc ,ze po woli zbieramy obiecana kwote mamy juz cos ponad połowe .WIęc licze na to ,ze reszta się rówież dozbiera . Quote
MaDi Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 funia napisał(a):Mam wiadomośc ,ze po woli zbieramy obiecana kwote mamy juz cos ponad połowe .WIęc licze na to ,ze reszta się rówież dozbiera . Nie kumam:evil_lol: Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie musisz .Obiecana kwota po prostu trafi na wasze konto . Quote
MaDi Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 funia napisał(a):Nie musisz .Obiecana kwota po prostu trafi na wasze konto . Ok, niech będzie jak mówisz;) Quote
Jasza Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Niedługo zaczną też spływać niewielkie kwoty z bazarku. Uzbieramy! Quote
MaDi Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Jasza napisał(a):Niedługo zaczną też spływać niewielkie kwoty z bazarku. Uzbieramy! Super, tym bardziej,że Perełka dostaje leki. Quote
LadyS Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kiedy Perełka jedzie na dalszy tymczas? MaDi oferowała tylko chwilowe schronienie, a tymczasem żadnej innej konkretnej perspektywy nie widać... Quote
bico Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 bico napisał(a):Też zadajemy sobie to pytanie i niecierpiliwie czekamy na jakiś konkert, bo MaDi nigdy się tutaj nie deklarowała, że weźmie do siebie Perełkę na DT. Otwarcie pisała i uprzedzała, że DT u niej, miał być wyłącznie na okres oczekiwania na diagnozę i wstępne leczenie, który poprzedza, a nie zastepuje obiecywany DT u TERESA BORCZ. a ja zacytuję sama siebie, bo cóż innego mogę zrobić niż do znudzenia pytać o obiecany dla Perełki DT u TERESA BORCZ...:niewiem: Quote
MaDi Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Nie chciałam tu tego pisać ale niestety TERESA BORCZ ma pełną skrzynkę. Bardzo proszę osoby które poczuwają się do odpowiedzialności za los Perełki o pomoc w zaplanowaniu jej dalszych losów. Pozwolę sobie wkleić PW którego niestety nie udało mi się wysłać: Witam Bardzo proszę o odwiedzenie wątku Perełki. Co z jej DT u Pani? Wkrótce będę zmuszona wyjechać a niestety nie mam co z nią zrobić( to wyjazd zagraniczny). Tak naprawdę miałam zarezerwowany bilet na najbliższą sobotę ale z przyczyn oczywistych nie może on dojść do skutku. Proszę mnie źle nie odebrać ale muszę pracować a Perełka jest już u mnie prawie miesiąc co bardzo mnie ogranicza, jednocześnie ona też traci ponieważ nie mogę poświęcić jej wystarczająco dużo uwagi. Mam pod opieką również inne psiaki( m.in. postrzelonego szczeniaka, jest w klinice i muszę do niego codziennie jeździć na socjalizację bo był zupełnie dziki) co niestety powoduję ciągłe kręcenie się na czym tracą zwierzaki, mimo to Perełka zrobiła wielkie postępy w socjalizacji, sierść też powolutku odrasta, pojawił się wielki problem z ropiejącymi mieszkami włosowymi ale został opanowany. To bardzo fajna sunia jednak potrzebuje stabilizacji aby otworzyć się jeszcze bardziej. Pozdrawiam Ola Quote
IVV Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no to jest problem ....:( bede probowac gdzies znalesc Tereske Quote
funia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kurcze ...trzeba znależc kogoś kto ma te.do Teresy ..... Zapytam znajomą .Bo jak rozumie nie mamy telefonu? Quote
MaDi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 funia napisał(a):Kurcze ...trzeba znależc kogoś kto ma te.do Teresy ..... Zapytam znajomą .Bo jak rozumie nie mamy telefonu? Tak jak wspominałam jakiś czas temu padł mi tel a w nim miałam zapisane kontakty. Quote
inga.mm Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Teresa wpisuje sie na watku sparaliżowanego Dropsa Quote
MaDi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 inga.mm napisał(a):Teresa wpisuje sie na watku sparaliżowanego Dropsa Proszę o link. Quote
bico Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 MaDi, wpisz tą info na profil Teresy na dogo, to dostanie powiadomienie o takim wpisie. Poza tym na profilu danego użytkownika można też zoabczyć jego post i wątki - od razu wiadać gdzie i kiedy najczęściej się taka osoba wpisuje na forum. Quote
Recommended Posts