Jasza Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dostałam paczkę z fantami od Majqi. Jak się ogarnę zrobię bazar. Uściski dla małej dzielnej. Quote
IVV Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jasza napisał(a):Dostałam paczkę z fantami od Majqi. Jak się ogarnę zrobię bazar. Uściski dla małej dzielnej. jestescie niezawodne dziewczyny !!! na Was zawsze mozna liczyc :) !!! Dziekuje serdecznie :)!!! Quote
Agnieszka_K Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Perełka czytam do DT się wybiera? :multi: jak jej zdrówko? wiadomo coś więcej? bardzo za nią trzymam kciuki! Quote
MaDi Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Wybaczcie ale mam zepsuty komputer. Funiu może jutro uda mi się wejść na konto. Quote
MaDi Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Po konsultacji z lekarzami stwierdziliśmy,że Perełka musi pobyć kilka dni w klinice dlatego że wczoraj skończyła brać lek ułatwiający sikanie i chcemy ją obserwować bez zmiany otoczenia, jeśli wszystko będzie ok to zabieram ją do swoich pięknych kawalerów;) Nie wiem czy się chwaliłam,że jak przychodzę to szczeka i wariuje w boksie jednak przy zakładaniu szeleczek wciąż się kuli. To grzeczny psiak,bardzo cieszy mnie to,że można przy niej wszystko zrobić i nie kłapie zębami, wszystko to ułatwia jej powrót do zdrowia.gonie Ma dużo więcej włosów, nawet na ogonie, jak już u mnie będzie to poproszę Muzzego o sesję. P.S. Funiu kasa już dawno jest...wpłaciłaś na stare konto;) Quote
funia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Super wieści !!!! ps.A stare konto to jaki jest ? Nie do wpłat ? Quote
IVV Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 dzieki Olenko za wiadomosci :) lubie jak mi sie tak fajnie dzien zaczyna ;) Quote
IVV Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Olu, na Fb Marysia pyta ,czy ma podeslac lek (?) :roll:... zajrzyj tam prosze co z finansami ? Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 No nareszcie jakieś dobre wieści o Klejnociku! :) Quote
MaDi Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 funia napisał(a):Super wieści !!!! ps.A stare konto to jaki jest ? Nie do wpłat ? Podaje teraz wszędzie nowe a stare zostawiliśmy na wszelki wypadek i 1%;) Quote
MaDi Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 IVV napisał(a):Olu, na Fb Marysia pyta ,czy ma podeslac lek (?) :roll:... zajrzyj tam prosze co z finansami ? Raczej nie bo nie ma na chwilę obecną takiej potrzeby. Z obecnych wydatków to nadal potrzebne są podkłady, zamówię nową karmę po konsultacji z lekarzem . Nie mam jeszcze rozliczenia za biopsję skóry. Wyprosiłam lekarzy i nie policzą dodatkowych badań USG. Na dniach zakropię ją advocatem. Quote
muzzy Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 MaDi napisał(a):jak już u mnie będzie to poproszę Muzzego o sesję. Hehe, mała Perełka i wielki Mały :) I Dinko skaczący dookoła :) Już się nie mogę doczekać :) Quote
IVV Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 muzzy napisał(a):Hehe, mała Perełka i wielki Mały :) I Dinko skaczący dookoła :) Już się nie mogę doczekać :) pewnie Perelka poustawia chlopakow ;) Quote
MaDi Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 IVV napisał(a):pewnie Perelka poustawia chlopakow ;) Małego pewnie tak ale Dino na to nie pozwoli;) Jak wszystko dobrze pójdzie to dzisiaj będzie u mnie. Quote
Jasza Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Bazarek dla Perełki: http://www.dogomania.pl/threads/207810-Ubrania-i-inne-dla-Ĺ‚ysej-PereĹ‚ki-do-10-czerwca-do-20.00?p=16883156#post16883156 MaDi - ja nie mam konta powiązanego z internetem, podaj mi proszę w wolnej chwili na PW konto na które bedą mogły spływać ewentualne wplaty. Quote
IVV Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 MaDi napisał(a):Małego pewnie tak ale Dino na to nie pozwoli;) Jak wszystko dobrze pójdzie to dzisiaj będzie u mnie. jak powacha ta panne w amorach to penie sie zakocha ;) strasznie sie ciesze Olenko ,ze to juz dzis :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MaDi Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='Jasza']Bazarek dla Perełki: http://www.dogomania.pl/threads/207810-Ubrania-i-inne-dla-Ĺ‚ysej-PereĹ‚ki-do-10-czerwca-do-20.00?p=16883156#post16883156 MaDi - ja nie mam konta powiązanego z internetem, podaj mi proszę w wolnej chwili na PW konto na które bedą mogły spływać ewentualne wplaty. Konto fundacyjne jest w pierwszym poście proszę pamiętać o dopisku "darowizna dla Perełki" Perełka już u mnie. Quote
LadyS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 wieso napisał(a):i co ? i co? Ja wiem tyle, że Perełka próbowała zastraszyć bodajże Małego (tego z avatara MaDi :evil_lol:), a potem połaziła trochę po pokoju i tyle :lol: Quote
wieso Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 ladySwallow napisał(a):Ja wiem tyle, że Perełka próbowała zastraszyć bodajże Małego (tego z avatara MaDi :evil_lol:), a potem połaziła trochę po pokoju i tyle :lol: a on jest maly ? to ona chyba juz bardzo urosla :) Quote
LadyS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 wieso napisał(a):a on jest maly ? to ona chyba juz bardzo urosla :) No, z imienia tak :lol: Quote
Recommended Posts