kasiek. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Poprosimy, może się przyda.[/QUOTE] Na jaki adres przesłać te krople CYSTO VAD ? ,bo nie wiem czy na ten co jest podany,czy na ten DT? Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='IVV']jak Perelka ????[/QUOTE] Sika;) i ma cieczkę... Obraziła się i nie robi kupy:mad: rozważają opcję lewatywy:oops: Pobrano krew i odwirowano do badań, w klinice za usługę mnie nie policzono jednak w laboratorium musiałam zapłacić 66zł. Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='kasiek.']Na jaki adres przesłać te krople CYSTO VAD ? ,bo nie wiem czy na ten co jest podany,czy na ten DT?[/QUOTE] Może na DT? Quote
Merys Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Sika;) i ma cieczkę... Obraziła się i nie robi kupy:mad: rozważają opcję lewatywy:oops: Pobrano krew i odwirowano do badań, w klinice za usługę mnie nie policzono jednak w laboratorium musiałam zapłacić 66zł.[/QUOTE] Ona taka troche jamnikowata z tymi swoimi fochami. ;) Quote
kasiek. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Madi to podaj mi ten adres DT ,bo ja teraz nie bedę czytać całego wątku ,albo namiar na tą osobę Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='kasiek.']Madi to podaj mi ten adres DT ,bo ja teraz nie bedę czytać całego wątku ,albo namiar na tą osobę[/QUOTE] DT czyli TERESA BORCZ. Quote
IVV Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Sika;) i ma cieczkę... Obraziła się i nie robi kupy:mad: rozważają opcję lewatywy:oops: Pobrano krew i odwirowano do badań, w klinice za usługę mnie nie policzono jednak w laboratorium musiałam zapłacić 66zł.[/QUOTE] dobrze ,ze sika uffff :) moja jak miala cieczke (teraz jest wysterylizowana) tez potrafila przez tydzien kupska nie robic ...podobno cigle wylizywanie krwi to powodowalo ...ale zwykly czopek dal rade ;) Quote
funia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zakończyłam bazarek dla Perełki .Uzbierałam 235 zł .Całosc przelałam na konto strazy .Prosze o potwierdzenie jak będą na koncie . Ps .Zrobi sama ja bym jej darowała ta lewatywę ..... Quote
IVV Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Funiu spisalas sie na medal :)!!!! o ktorej mala ma wychodzic ??? Quote
TERESA BORCZ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 czekam na suńkę, szykuje legowiska do wyboru swobodnego tak by czuła sie dobrze, produkuję właśnie ekstra leczniczy szamponek naturalny , no i posłałam adres dla leku Będzie dobrze,musi być jestem pełna optymizmu, gorzej z tą cieczka moj psiak da nam popalić ale załatwimy osobny pokój dla niej/ Quote
IVV Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Teresko u Ciebie moze byc tylko i wylacznie dobrze ;) czekamy na wiadomosci z niecierpliwoscia ... Quote
MaDi Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Newsy:) Ponieważ udało mi się dzisiaj dorwać doktora specjalizującego się w tego typu problemach mam dobrą wiadomość.Obiecał,że poprowadzi Perełkę,niestety z tego powodu psina musi przynajmniej na jakiś czas zostać jeszcze w Lublinie. W poniedziałek konsultacja, a później sunia jedzie do mnie do domu. Rozmawiałam z Panią Teresą i w razie potrzeby będziemy w kontakcie, miejsce dla Perełki też się znajdzie:Rose: Quote
IVV Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 tzn Olenko ,ze bedziesz dla malej domem tymczasowym ? a co z Perelki cieczka ? nie bedziesz miec problemow ze swoim psem przez to ;)? Quote
Becia Lublin Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Witam, 20 kwietnia wpłaciłam pieniądze na konto straży i podpisałam darowizna dla Perełki. Czy one gdzieś zniknęły, bo nie widzę tego w rozliczeniu? Quote
TERESA BORCZ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 uzgodnione że na jakiś czas PEREŁKA poddana zostanie badaniom, i pozostanie u opiekunki, ja w każdym razie miejsce trzymam dla niej otwarte, i w każdej chwili może tu być powitana Tak prawdę mówiąc najprostsze leczenie przynosi zawsze rezultaty, a takie nie było narazie zastosowane, przynajmnie w stosunku do skóry, niemniej jednak skoro ma szansę na te badania to poczekamy i trzymamy kciuki, czekamy na poniedzialkowa diagnozę! Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Becia Lublin']Witam, 20 kwietnia wpłaciłam pieniądze na konto straży i podpisałam darowizna dla Perełki. Czy one gdzieś zniknęły, bo nie widzę tego w rozliczeniu?[/QUOTE] Podaj mi imię i nazwisko na PW, być może przeoczyłam wpłatę. P.S już chyba rozszyfrowałam;) Przeoczyłam wpłatę z 21.04 na kwotę 30zł, już poprawiłam. Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='funia']Madi czy jest moja wpłata za bazarek?[/QUOTE] Zaraz sprawdzę. Wybaczcie,że nie aktualizuję wpłat codziennie ale mam za dużo spraw fundacyjnych na głowie. edit Jeszcze nie dotarła ostatnie wpłaty są z wczoraj. Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='IVV']tzn Olenko ,ze bedziesz dla malej domem tymczasowym ? a co z Perelki cieczka ? nie bedziesz miec problemow ze swoim psem przez to ;)?[/QUOTE] Mam dwa psy, kota i rybkę;) Na pewno jest to utrudnienie ale co mam zrobić? Nie chce aby siedziała w klinice a innej opcji tu nie ma:( Mam nadzieję,że dr. jak najszybciej pomoże Perełce. Quote
majqa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Spakowałam, i mąż to dziś nada, paczkę z fantami (większość od Ankub i coś tam mojego). Wysyłka idzie do Jaszy, która wystawi bazarek na sunię. Miała też wystawiać bazarek z jakichś innych rzeczy ode mnie, które Jej zostały (z czegoś, co już kiedyś wysyłałam), na mojego podopiecznego. Zrezygnowałam z tego, poprosiłam Ją na PW, by te rzeczy też dołożyła do wysłanych fantów. Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='majqa']Spakowałam, i mąż to dziś nada, paczkę z fantami (większość od Ankub i coś tam mojego). Wysyłka idzie do Jaszy, która wystawi bazarek na sunię. Miała też wystawiać bazarek z jakichś innych rzeczy ode mnie, które Jej zostały (z czegoś, co już kiedyś wysyłałam), na mojego podopiecznego. Zrezygnowałam z tego, poprosiłam Ją na PW, by te rzeczy też dołożyła do wysłanych fantów.[/QUOTE] Wspaniale, dziękujemy. Quote
Jasza Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Majqa niezastąpiona.:loveu: Jak paczka dotrze, dam znać i klecę bazarek. MaDi - kciuki za to żeby się ogony dogadały. No i nade wszystko za zdrowie Perełki. Quote
IVV Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 jakie badania beda teraz przeprowadzone Perelce ? jeszcze kilka dni malenka i bedziesz juz w prawdziwym domku :) Quote
Becia Lublin Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='MaDi']Podaj mi imię i nazwisko na PW, być może przeoczyłam wpłatę. P.S już chyba rozszyfrowałam;) Przeoczyłam wpłatę z 21.04 na kwotę 30zł, już poprawiłam.[/QUOTE] Zgadza się, dziękuję. Myślałam, że to ja coś pomieszałam. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts