Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Zapomniałam, byłyśmy dzisiaj na spacerku i Perełka zostawiła pełen pakiet;)
Wiesz, ja się na weterynarii nie znam, ale mam kotkę, która pod wpływem stresu przestaje sikać, koopkać, jeść, pić i jeszcze do tego łysieje, albo przynajmniej dostaje łupieżu...
Co prawda u Perełki to trochę długo trwa, ale może stres też jakoś się do jej problemów przyczynia?

Przeczytałam jeszcze raz i ciarki mnie przeszły

Przecież to same cytaty z Twoich tekstów na wątku :)

Posted

Moja prywatna 9 letnia kicia ma takie objawy jak Twoja, masa konsultacji i burzy mózgów i wiesz co? Kupiłam jej rybkę, lekarze wcale się nie śmieją a ona ma się lepiej:crazyeye:

Posted

[quote name='MaDi']Zapomniałam, byłyśmy dzisiaj na spacerku i Perełka zostawiła pełen pakiet;)[/QUOTE]

To na prawdę poprawa i sukces:happy1:

Posted

[quote name='MaDi']Moja prywatna 9 letnia kicia ma takie objawy jak Twoja, masa konsultacji i burzy mózgów i wiesz co? Kupiłam jej rybkę, lekarze wcale się nie śmieją a ona ma się lepiej:crazyeye:
???? Taką w akwarium?????

Posted

MiNutka ma kolegę czyli mojego psa Guzika, którego molestuje co jakiś czas. Miała też ukochaną przyjaciółkę Dusię, drugą koteczkę, ale Dusia zaraziła się od Nutki białaczką i odeszła w lutym. To własnie po jej śmierci MiNutka przestał na 3 tygodnie jeść, pić i sikać...
A wcześniej, zanim trafiła do mnie, była w schronisku i w przytulisku fundacyjnym - stamtąd przyjechała zestresowana i z łysymi plackami.
Może jak Perełka trafi do domu, to też się wyciszy i uspokoi a tedy jej problemy się przynajmniej zmniejszą - porośnie nową sierścią, przytyje, wyreguluje się wszystko.
Tak patrząc z czysto ludzkiego punktu widzenia, to ja się stresuję jak trafiam do szpitala, chociaż pół życia w szpitalach spędziłam. To co musi czuć pies, który pierwszy raz w życiu ma takie doświadczenia?

Posted

[quote name='Olga Urbańczyk']MaDi, a może jakimś pomysłem byłoby spotkanie Perełki i jej koleżanki z boksu, z Rachowa?[/QUOTE]
Ona nie miała tam jakiegoś specjalnego kontaktu z innymi suniami, była raczej na uboczu.
Perełka ma się dobrze.

Posted

[quote name='IVV']kiedy powinny byc wyniki ? i kiedy Perelka idzie do Ciebie Olenko ?[/QUOTE]
Zabieram ją w czwartek, co do wyników niestety nie znam terminu.