Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

info od p.
Maria Majkut
Moge doslac "Cysto Vad " lek homeopatyczny na ostre i przewlekle stany zapalne pecherza moczowego,sklad:Ac.benz.D3,Belladonna D4,Cantharis D4(rozpuszcza piasek)Herniarnia glabra D3,Pareira brava D4,Uva ursi D3.Krople sa na spirytusie ,skrapia sie jedzenie albo podaje sie do pysia na niewielkiej ilisci wody 3x dziennie po 6 - 10 kropli dla malych zwierzat .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie,że dopiero teraz ale mam masę innych zajęć.
Perełka na 99% sama się wysikała w boksie było mokro a miska z wodą stała nie ruszona. Wczoraj i dziś nie była cewnikowania, stan psychiczny powoli rusza w dobrym kierunku. Jutro zostawię boks wyścielony podkładami aby mieć "czarno na biłam" to co pozostawi;)
Badania hormonów muszą poczekać z powodu wolnych dni:(

Posted

[quote name='MaDi']Wybaczcie,że dopiero teraz ale mam masę innych zajęć.
Perełka na 99% sama się wysikała w boksie było mokro a miska z wodą stała nie ruszona. Wczoraj i dziś nie była cewnikowania, stan psychiczny powoli rusza w dobrym kierunku. Jutro zostawię boks wyścielony podkładami aby mieć "czarno na biłam" to co pozostawi;)
Badania hormonów muszą poczekać z powodu wolnych dni:([/QUOTE]

:):):):)!!!!
chyba zolte na bialym ;)

Posted

Hurra !!!!!!!!!Ona wyczuła ,ze idzie do Teresy i dlatego tak się ucieszyłą .Wspaniale Perełko !!!!Lej na te podkłady aby Madi mogła zobaczyc jaki ładny kolorek:razz:

Posted

super , dla nas wszystkich to tak naprawdę złote na białym, a raczej ciemnym, jasne dni dla Perełki nastały, a mnie spadł kamień z serca bo leczenie sunieczki będzie w takim razie prostsze i szybsze Ogromnie się cieszę ta wiadomością, a już myślałam żeby ją niejako po drodze skoro dojedzie do TYCHÓW skonsultować z tamtejszą idealną , słynna neurolog, p OLENDER w sprawie tego ewentualnego wpływu kregosłupa!!!Kiedy wreszcie będzie ten piątek? Pani PEREŁKA MA WSZELKIE SZANSE NA POWRÓT DO ZDROWWGO ZYCIA!!!!

Posted

[quote name='ladySwallow']MaDi, jak finanse? Tyle osób krzyczało, żeby suczkę wyciągać, a z tego co pamiętam, to było mało wpłat - poprawiło się?[/QUOTE]
Miałam tak ciężkie dni,że nie sprawdzałam konta,to co aktualizowałam jest na 1 stronie.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']super , dla nas wszystkich to tak naprawdę złote na białym, a raczej ciemnym, jasne dni dla Perełki nastały, a mnie spadł kamień z serca bo leczenie sunieczki będzie w takim razie prostsze i szybsze Ogromnie się cieszę ta wiadomością, a już myślałam żeby ją niejako po drodze skoro dojedzie do TYCHÓW skonsultować z tamtejszą idealną , słynna neurolog, p OLENDER w sprawie tego ewentualnego wpływu kregosłupa!!!Kiedy wreszcie będzie ten piątek? Pani PEREŁKA MA WSZELKIE SZANSE NA POWRÓT DO ZDROWWGO ZYCIA!!!![/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zapomniałam napisać,że zeskrobiny nic nie wykazały. W środę postaram się załatwić badania hormonalne.
Niestety dzisiaj Perełka nie sikała, pęcherz był duży więc została zacewnikowana. Pani doktor podejrzewa,że może nadchodzić cieczka,zalecono dalsze obserwacje.
Z chęcią zjadła przy mnie posiłek.

Posted

[quote name='MaDi']Dzisiaj dotarło mydełko, poproszę jeszcze o wskazówki jak stosować i na co dokładnie pomaga.
Dziękuję.[/QUOTE]
o !!!!! jak fajnie :) co drugi dzien kapac, tz.namydlic, dobrze natrzec, splukac......na wszelakie zmiany skorne........właściwości antybakteryjne i antygrzybicze
kciukuje za Perelke....

Posted

[quote name='kasiek.']info od p.
Maria Majkut
Moge doslac "Cysto Vad " lek homeopatyczny na ostre i przewlekle stany zapalne pecherza moczowego,sklad:Ac.benz.D3,Belladonna D4,Cantharis D4(rozpuszcza piasek)Herniarnia glabra D3,Pareira brava D4,Uva ursi D3.Krople sa na spirytusie ,skrapia sie jedzenie albo podaje sie do pysia na niewielkiej ilisci wody 3x dziennie po 6 - 10 kropli dla malych zwierzat .[/QUOTE]
Poprosimy, może się przyda.

Posted

[quote name='IVV']z tego co wiem duzo osob robi drobne wplaty z FB ...nie jestem pewna czy jest dopisek na Perelke[/QUOTE]
Wszystkie wpłaty są na pierwszej stronie tzn. niecałe 700zł:(
Raczej wszystkie darowizny kierowane na konto mają dopisek.
Lek który ostatnio kupiłam kosztował około 48 zł:( podkłady miałam jeszcze po Czupie.

Posted

[quote name='funia']Madi juz spływają pieniadze za bazarek .Czy cała kwota idzie na was ?Czy mam ją jakoś podzielic ?[/QUOTE]
W związku z tym,że muszę opłacić ostatnie zeskrobiny i badania hormonalne poproszę na LSOZ, Aksonowy bazarek pójdzie już do TERESY BORCZ;)

Posted

[quote name='funia']A moje 100 zł po 15 maja ? Gdzie mam przelać ?
Czy przeoczyłam ? Nie widzę kosztów dotychczasowych jakie zostały poniesione .[/QUOTE]
Podawałam gdzieś zaraz poszukam bo pewnie nie wrzuciłam na początek były tez na 100% na FB.
Po 15 maja zobaczymy;) Jak Perełka pojedzie to podliczą pobyt itp.